Doksanlar Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ekranların en çok seyredilen dizilerinden olan Seksenler'in yapımcısı Mint Yapım'dan şimdide 90'lar dizisi geliyor. Yeni dizi 90'ların ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.
Ünlü yapımcı Birol Güven, 'Sokakta oynayan son çocukların dizisi' dediği 90'ların çok yakında ekranlarda olacağını söyledi. 90'ların tanıtımı özel televizyonların hayatımıza girmesiyle başlıyor, 90'lı yıllarda ortalığı kasıp kavuran yerli pop fırtınası ile devam ediyor.

[video=youtube;D1sgmyFkme8]http://www.youtube.com/watch?v=D1sgmyFkme8&feature=player_embedded[/video]

Seksenleri denk geldiğinde izliyordum bazen, bunu da izlerim denk geldikçe. En azından bu yıllara çok yabancı değilim.

Doksanlarıda seksenlerin kadrosundaki oyuncular oynayacaksa seve seve izlerim .. =)

Hüzünlendim çok fena. Çocukluğum geldi aklıma sokakta oynayan son çocuklardır gerçekten ve sokaktan gelince annem kapının ardındaydı şimdi büyüdük kapının ardında kimse yok.

Ooooffffff çok özlüyorum o zamanları çok

gecenlerde düşünmüştüm ben doksanlarin çocuguyum birileri de doksanlari çekse diye,hemen yapmişlar :)

Seksenler beni sarmamisti. Ama doksanlari izleyebilirim. Ne de olsa ben de doksanlardanim. Hele 95+ koysunlar, o gunleri hatirlamak istiyorumm.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Sokakta oynayan sn cocuklarin dizisi....super bi tanitim..bu soz beni cok duygulandirdi gozlerim doldu.gercektende sokakta oynayan son cocuklariz

Ne kadar masumdu çocukluğumuz... Susam sokağı ile büyüdüm ben. Yalan rüzgarı izlerken sıcak ballı sütümü içiyordum Yaz akşamlarında konu komşu sokakta çiğdem (ayçekirdeği) çitlerdi. Yılbaşı programlarında dansöz çıkmasını beklerdik. Türkçe Pop müzik dinlerdik; Tarkan, Tayfun, burak kut...

Ne güzel günlerdi onlar... Şimdi bilmem kaç katlı apartmanlarda karşı dairede oturan komşumuzu tanımıyoruz.bizden uzak hayal dünyasında yazılan senaryoların dizilerini izliyoruz, Halbuki ne kadar güzeldi bizimkiler...

moda, medya gündelik yaşamımıza hakim olan tüm iletiler yabancılaştı doğal olarak biz de...

Çok sevindim doksanların diziye aktarılmasına. Bİran önce başlasa da şöyle gerilere gidip anımsasak o güzel günleri.

cok güzel bi tanitim olmus, "sokakta oynayan son cocuklarin dizisi"
evet bende onlardan biriyim ve dört gözle bekliyorum

90 lar <3 çocukluğummmm izlerim
kendimden bir şeyler bulacağımı düşünüyorum
yapımcısıda birol güvense kesinlikle izlemeye değer

&#8203;Harika bir tanıtım olmuş diziyi dört gözle bekliyorum hangi kanalda yayınlanacak acaba ve oyuncu kadrosu bellimi

çok etkilendim izlerken 90 lar son çocukluk günlerim ,ergenlik,ilk aşk...hep ilklerle doludur o yıllar bu aralar keşke o günlere
dönsek hiç büyümeseydik derken bu diziyi görmem hüzünlendirdi

güzel bir diziye benziyor ama seksenlerin yerini tutmaz bence seksenler birtanedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…