Doksanlar Atv

83 doğumlu biri olarak 80 lerin sonunda yedi yaşındaydım çoğu şey o dizide yabancıydı bana evde kullanılan objeler geleneksel şeyler dışında. Ama doksanlar tam benim yıllarım yaa izlemekten zevk alacağım.

benim bildigim bu dizi bilinmeyen bir tarihe ertelenmişti. Fragman neden tv de cıkmadı ?

bizim zamanlarin dizisiii :))
Merakla bekliyorum. bizi çocuklugumuza götürsün sokakta kosup kosup birbirimize terli terli sarildigimiz, susayinca aramizaki birinin kapisina giip bi tastan su ictigimiz o gunleri, heryerimiz kirlensede birlikte oyun oynamanin o doyulmaz zevkini, topu alabilmek icin arabalarin altina girdigimi gunleri bize tekrar yasatirlar insallah :))

[video=youtube;OIilXqRd7vY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OIilXqRd7vY[/video]

bende izleyeceğim bu diziyi seksenlerin sonuna doğmuş biri olarak tam benim dönemim

Birol Güven, Doksanlar için usta oyuncular Derya Baykal ile Ferhan Şensoy'un kızları Derya Şensoy ve Ferhan Şensoy ile anlaştıklarını açıkladı.

Doksanlar'ı yayınlayacak kanal konusuda ise henüz bir açıklama yapılmadı ama TRT 1'de Seksenler'in büyük başarısının ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde, Mukaddes rolünü oynayan Esra Dermancıoğlu, yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği 'Doksanlar' dizisinde oynayacak.
Birol Güven'in haberi Twitter hesabı üzerinden duyurdu

Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven'in yeni projesi Doksanlardizisine 2 yeni oyuncu daha katıldı.

Cast çalışmaları devam eden Doksanlar dizisine her geçen gün yeni isimler katılmaya devam ediyor. Önümüzdeki sezon ATV'de ekrana gelmesi planlanan Doksanlar'a son olarak daha önce Leyla ile Mecnun'da da oynamış olan Beste Bereket ile usta oyuncu Arif Erkin de katıldı.

Doksanlar'a Beste Bereket ile Arif Erkin'den önce de Esra Dermancıoğlu, Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy kardeşler, Deniz Oral, Ümit Erdim ve Atalay Uluışık katılmıştı.

Seksenleri bastan izleyemedigim için çok üzülmüştüm. Merakla bekliyorum

keşke doksanlr hıc bıtmeseydı bencede

[video=youtube;SBq4HogXpwc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SBq4HogXpwc[/video]

harika ya merakla bekliyorumm
acaba hangi gün yayınlanacak.Cuma olsa süper olurdu

merakla bekliyorum
zaten salı seksenler
çarşamba merhamet i izliyorum onun dışında hergüne razıyımmm

Kadro kötü. Seksenler kadar ilgi göreceğini düşünmüyorum...

1 aydır yakında diye reklam yapıyolar ne gelmez yakınmış iyiki uzakta değil

Fragmanı ve oyuncular pek bana hitap etmedi ama sokakta oynayan son çocuklardan biri olarak izliycem

Sokakta oynayan son cocuklarin dizisi doksanlar ne zaman baslayacak yau?! kac aydir yakinda yakinda diyip duruyorlar, hayir bir sebepten baslayamiyorsa soylesinler, biz de beklemeyelim. Surekli reklamini goruyorum, "ha bu sefer soyleyecek su gun ilk bolum diyecek" diyorum, o sihirli kelime geliyor "yakinda". Ne bicim yakinmis bu yaa, bekle bekle bitmedi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…