Doksanlar Atv

''Sokakta oynayan son çocukların dizisi''Doksanlar'ın yayın tarihi belli oldu.

MinT Yapım imzalı dizinin başrollerinde Arif Erkin,Esra Dermancıoğlu,Renan Bilek,Ümit Erdim gibi isimler yer alıyor.Dizinin çarşamba günleri yayınlanacağı açıklanmıştı ancak net tarih yoktu.Dizinin tarihi açıklandı.Doksanlar 26 Haziran Çarşamba akşamı 20.00'de ekranlara gelecek.

bu dizi galiba "bizim" dizimiz olacak. müthiş bir iyi yargıyla yaklaşıyoruz. umarım beklediğimize değer

Seksenlerin ucuz kopyası ....

Kadro kotu seksenler kadar tutmaz demistim ama onyargili yaklasmisim cunku butun karakterleri cok begendim.diziye bayildimmm.

valla sen her konuda böyle keskin yorum yapmazsın ya şimdi korktum...
Seksenleri izlemedim ben hiç de nasıl olsa 1500 kere tekrarını yayınlarlar bir bakayım şu seni bu kadar kızdıran diziye.

13 yıl iletişim eğitimi almış biri olarak iddia ediyorum ki harika bir dizi olmuş. Karakterler çok tanıdık, samimi...
Seksenlerin kopyası yazmışsınız, zaten her alanda doksanlar seksenlerin devamıdır
Doksanların popüler kültürü çok iyi işlenmiş.
Harika harika harika

90lar benim çocukluğum ne güzeldi ya sabahtan akşama kadar mahallenin çocuklarıyla sokakta oynardık yemeğe bile gitmezdik acıkınca evden ekmek üstüne biraz salça sürerdik yada ekmek peynir kapıp vın yine dışarı taaa akşam ezanı okuyana kadar. şimdiki çocuklar hep bilgisayar başında. oyunu bile b.sayardan oynuyorlar :)

bende cok ısınamadım dızıye ama ılk bolum oldugundan olabılır oturcaktır yerıne umarım seksenler tadınıdaa vermemısss ayrıca keske onu bıle verse yeterdı bana

benim en cok dikkatimi ceken sey 1990 da calan bir efsane sarkisi 1995 yilindaki albumunden alinmis..
alt yapi bambaska..89 da ki muzigi koysalarmis yila daha uyum saglarmis.cunku bi 89 cikisli var bide yeni duzenlemeyle 95 ciksili var.
yada aboneyim abone,hey corc falan calsalarmis hareketli olarak..

[video=youtube;9hAnd8TewKQ]http://www.youtube.com/watch?v=9hAnd8TewKQ[/video]

dizide 2. si caliyordu..en cok buna takildim gicik oldum saf gibi sanki baska bisey kalmadi.. ama daha basindan orjinalligi gitti gibi geldi bana

15 dk falan baktım sanırsam

Hiç sarmadı. Yani ilgimi çeken birşey bulamadım.

Seksenleri başından takip etmemiştim sabah tekrarlarından gördüm izledim ve bayıldım. Keşke en başından izleseymişim dedim hatta

Ekşi sözlükte falan yorumlara baktım çoğunluk bir seksenler olmamış diyor. Bazı karakterler çok itici gelmiş.

Katıldığım bir diğer düşünce ise dedikleri gibi keşke seksenler bittiğinde aynı kadroya eklemeler yaparak çekselerdi doksanları.

Diziye ben de ısınamadım,ilerleyen bölümler nasıl olur bilmiyorum ama bakkalla çırağın hep aynı diyalogları tekrarlaması,hep aynı müzikleri çalması sıktı.Derya şensoyun oyunculuğunu da beğenmedim.

ya şu kullanılan eşyaların hepsi ne kadar da tanıdık hatta bazıları evlerimizde vardı...

nasıl hoşuma gitti onları görmek ah ah...

bayılıyorum doksanlı yıllara ve çocukluğuma.keşke bir kez daha yaşayabilsem.

ilk bölümde isinamamistim ama 2. bölümde daha sicak geldi bana dizi

doksanları dopdolu yaşayan biri olarak merakla beklediğim bir diziydi. bir an önce yayınlanmasını istiyodum. ama beni pek sarmadı ve tam bir hayal kırıklığıydı .

özellikle mahalle . ozamanlar müstakil evler çoğunlukta yada 2 katlı evler vardı.burada apartmanlar var sırfdaha iyi oyuncular seçilebilirdi. çok amatörceydi oyuncular.yapmacık hareketler. bakkalın yanında duran adamda ayrı bir cins zaten. evlerdeki eşyalar benziyordu nerdeyse bizdeki ev eşyalarını gördüm.

birde sokakta oynayan son çocukların dizisi denilmiş ama , çocuklar dekor amacıyla kullanılmış. biraz daha çocukları ön plana alabilirlerdi. sadece 1 çocuk gördüm bende senaryosu olan. diğerleri figüran gibi. kim kimle belli değil. olmamış bence.

Son düzenleme:
Merakla bekliyordum, ama ilk bolum pek sarmadi. Diger bolumlerini de izleyesim gelmiyor. Zaten seksenler de sarmamisti beni. Yok, ben sevemedim.

doksanları bende merakla beklıyordum.....su yaz gunlerınde guzel bır dıızi izlerim dıyorudm ama hıc begenmedim

İki bölümünü de severek izledim.Gayet keyifli,eğlenceli bir dizi olmuş.Özellikle bakkal lütfi ve emin karakterini beğenerek izliyorum.

İki bölümünü de severek izledim.Gayet keyifli,eğlenceli bir dizi olmuş.Özellikle bakkal lütfi ve emin karakterini beğenerek izliyorum.

diziyi bende beğendim.. ama bakkal lütfiyle emini geç..
hele o aynı repliği tekrar etmesi yok mu bakkalın çok itici olmuş.. emin yine idare ederde

eveeeettt en çok kimin aşkını beğeniyorsunuz:

aysel- mesut (minibüsçü)
tuğba- mustafa (nişanlılar)
özlem- atilla (gözlüklü kız ve bakkalın oğlu)
süheyla- orhan (ayselin anne babası)
bide liseliler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…