Doktor anlar mı?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Çok çekinerek sizlere bir şey sormak istiyorum. Üç hafta sonra idrar yolumdan ameliyat olacağım. Biliyorum idrar yolu ayrı o bölge ayrı. Ama doktor bana bakire misin diye sordu evet dedim. Oysaki değilim. Evli olmadığım ve burası küçük bir yer olduğu için çekindim utandım söyleyemedim. Yani ameliyat esnasında anlaşılır mı bu durum? Baya bi utandım😑😖

Yanınızda biri varsa anlarım da yoksa doktora niye yalan söylüyorsunuz ? Ne yapacak doktor,ameliyattan çıkıp bütün akrabalarınızı arayacak mı ''krgzzynp bakire değil'' diyerek ?
Annem vardı ama yine gidip diyemiyorum. Elbette böyle bir şey yapmayacak ben de bunu biliyorum. Sorun benim utanmam. Tek doktor her hastalığımda ona gidicem. Bilmiyorum gerçekten çok çekiniyorum

Aslında anamnez alınırken bu tarz sorular sorulur. Ben çok sorun olacağını düşünmüyorum. Ama ameliyattan önce doktoru yalnız yakalarsanız söyleyin b3nce yine de

Bu yaptiginiz cok buyuk bir hata, islemler sizin verdiginiz bilgilere gore yapiliyor. Yaninizda biri varken boyle soylemeniz normal karsilanabilir ama o durumda da doktoru arayip bilgilendirmeniz gerekirdi. Sayet yaninizda kimse yokken bu yalani soylediyseniz cok daha kotu cunku buradan anliyoruz ki hipokrat yemininden haberiniz yok. Tipta utanma yoktur ayrica hersey doktor ve hasta arasinda kalir. Bence gec olmadan gidip doktora durumu soyleyin, soylemezseniz de zaten gercegi anlayacaktir

Aslında anamnez alınırken bu tarz sorular sorulur. Ben çok sorun olacağını düşünmüyorum. Ama ameliyattan önce doktoru yalnız yakalarsanız söyleyin b3nce yine de
Bir kere bakireyim demişken daha sonra değilim demek daha utandıracak ama denen doğruysa mecbur diyeceğim. Anamnez ile ilgisi ne ki? Yani bilmese sağlıksal olarak bi hata mı olmuş olur

Bir kere bakireyim demişken daha sonra değilim demek daha utandıracak ama denen doğruysa mecbur diyeceğim. Anamnez ile ilgisi ne ki? Yani bilmese sağlıksal olarak bi hata mı olmuş olur
Bazen alakası olmamasına rağmen diş hekimliğinde bile soruyorlar. O yüzden

Ayrica eski konulariniza baktim, her konuda "Yeni evliyim", "Esim" vs diye bahsetmissiniz ama burada "Evli degilim" diyorsunuz, ya yalan soyleyin ya dogru, sonucta buradaki kimse bunu irdelemeyecek. Bakire olmamaniz sizi boyle yalana itiyor ve guvensizlik yarattiriyorsa arkadasinda duramayacaginiz birsey yapmasaydiniz.

Operasyonla ilgisi var ki soruyor. Herhalde görünce anlar bunun için doktor olmaya bile gerek yok.

Ayrica eski konulariniza baktim, her konuda "Yeni evliyim", "Esim" vs diye bahsetmissiniz ama burada "Evli degilim" diyorsunuz, ya yalan soyleyin ya dogru, sonucta buradaki kimse bunu irdelemeyecek. Bakire olmamaniz sizi boyle yalana itiyor ve guvensizlik yarattiriyorsa arkadasinda duramayacaginiz birsey yapmasaydiniz.
Neden sürekli eleştirmek için hazır bekliyorsunuz? Yaptığım benim çok doğru diye bir savunmada değilim. İlk konularım öyleydi. Sonraki konulara da girip baksaydınız yine utandığım için bu şekilde açtığımı söyledim konularımı. Daha sonrasında yalan hiçbir şey söylemedim zaten. Yaptım ve de arkasında duramıyorum. Çünkü benim için büyük bir hata ve pişmanlık. Tekrar söylüyorum. Bu doğru değil, savunmuyorum. Arkasında duramadığım için sadece linç etmemenizi diliyorum

Back
X