- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
Yok ya söylemezO kadar gergin, agresif bir doktor ki. Ah keşke biraz ılımlı olsaydı. Söylemek çok kolay olacaktı da. İşte. Annemin yanında falan kontrole gelsem pat söyler diye korkuyorum da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya söylemezO kadar gergin, agresif bir doktor ki. Ah keşke biraz ılımlı olsaydı. Söylemek çok kolay olacaktı da. İşte. Annemin yanında falan kontrole gelsem pat söyler diye korkuyorum da.
Saçma bence tepki geliyor diye bu şekilde sorulması.
Bilakis 'Bakire misiniz?' gibi gibi sorulmalı ki, bazı şeyleri yavaşça aşmaya başlayalım diye düşünüyorum. Geri vitese alarak bir yol kat edemeyiz.
Bence söyleyin, misal acil bir durum oldu oraya yakın yerlere de işlem yapılması gerekiyor, en azından ona göre hareket edilirAnladım. İdrar yolundan gireceğini söyledi. Hatta adet zamanıma denk geliyor. Orayla işimiz yok dedi. Yani sizce söylemek zorunda mıyım bu durumu
Katılıyorum detaylı olarak incelemedikten sonra anlaması zor. Kafaniza takmayın bence bu durumuameliyat sirasinda anlama ihtimali cok dusuk. oyle bakinca anlasilmiyor hemen herkeste. bazi insanlarin geride oluyor baya detayli vajinal muayene yapiliyor ikin diyor doktor filan anca oyle görülüyor kizlik zari. genel bilgi almak hasta öyküsünü yazmak icin sormustur. siz doktora bakire olmayanlarda daha farklı bir uygulama var mi diye sorabilirsiniz.
bu arada hipokrat hipokrat diyip durmussunuz arkadaslar da kac doktor taniyorum etikten zerre haberleri yok. kadavranin ince beline methiye duzen bile duydu bu kulaklar...
Evet saçma ama yazdığım gibi insanlar tepki gösteriyor hatta şikayet bile ediyorlar, neden uğraşsınlar bunlarla?Saçma bence tepki geliyor diye bu şekilde sorulması.
Bilakis 'Bakire misiniz?' gibi gibi sorulmalı ki, bazı şeyleri yavaşça aşmaya başlayalım diye düşünüyorum. Geri vitese alarak bir yol kat edemeyiz.
Jinekolog ve urolog farkli. Ne isi var urologun vajinanizda. Niye acsin bekaret kontrolu yapsin. Yaparsa zaten suc..Çok çekinerek sizlere bir şey sormak istiyorum. Üç hafta sonra idrar yolumdan ameliyat olacağım. Biliyorum idrar yolu ayrı o bölge ayrı. Ama doktor bana bakire misin diye sordu evet dedim. Oysaki değilim. Evli olmadığım ve burası küçük bir yer olduğu için çekindim utandım söyleyemedim. Yani ameliyat esnasında anlaşılır mı bu durum? Baya bi utandım![]()
bakire olmanızla idrar yolu ne alaka.. doktor neden sormuş anlamadımÇok çekinerek sizlere bir şey sormak istiyorum. Üç hafta sonra idrar yolumdan ameliyat olacağım. Biliyorum idrar yolu ayrı o bölge ayrı. Ama doktor bana bakire misin diye sordu evet dedim. Oysaki değilim. Evli olmadığım ve burası küçük bir yer olduğu için çekindim utandım söyleyemedim. Yani ameliyat esnasında anlaşılır mı bu durum? Baya bi utandım![]()
Operasyon esnasında zarar vermemek için sormuştur.Bir kere bakireyim demişken daha sonra değilim demek daha utandıracak ama denen doğruysa mecbur diyeceğim. Anamnez ile ilgisi ne ki? Yani bilmese sağlıksal olarak bi hata mı olmuş olur