Doktor annemden numaramı istemiş

Maşallah adam hem doktor, hem işi hem maaşı iyi, üstüne bir de yakışıklı, size ulaşmak için türlü senaryolar kurmuş, diğer ilişki de daha geçen hafta bitmiş.. Bu ne berekettir. Rabbim resmen bizden almış size vermiş. Ben bi çay için diyorum :)

ıyı guzel ama ben olsam dusunurdum her begendıgıne aynı numarayı yapıyormu dıye ama bu sadece benım manyakca dusuncem onun dısında degerendır derım . ılla sevgılı olcak degılsın belkı cok ıyı arkadasın olabılır :)

Hanımlar, yanlış anlaşılmasın ama acaba bu adam doktor değil de hastanedeki temizlik görevlisi olsaydı yine şans ver diye yorum yapılacak mıydı çok merak ediyorum açıkçası.
Bence de şans vermelisin konu sahibi ama sırf doktor diye değil eğer sen de hoşlandıysan bu şansı vermelisin. Ayrıca ilişkin yeni bittiği için sağlıklı değerlendirme yapamayabilirsin. Dikkatli olmakta fayda var.

Kız @Sephoraa niye öyle diyon kızzz benimde başıma geldi bak kısaca anlatayım türkiyeye gittik ben hamileyim başım döndü eşimde ehliyet başvurusuna gitti atladım dolmuşa gittim sağlık ocağına, geldi bi doktor yurtdışındanmı geliyorsun nerden falan fıstık :ukala::ukala:baba adayımız yok mu dedi bende yokkk dedim kayınvalidenin numarasını verdim doldurduğum forma:KK53:3 gün sonra ütü yapıyorum kv teli kulağıma iliştirdi bu kim demeye kalmadan adam bi başladı konuşmaya bu arada kanın düşük şunu ye bunu ye derken bulgur ye dedi ben onu tamamen sinirden bokkkk yeeee anladım :oops::oops:sen ye o boku dedim:oops:efindimmm dedi ne dedin sen bana dedim bulgur yeee dedim dedi :KK48:abovvvv kendi kendimi irezil etcekdim:eek::eek:neyse efendim bu beni hergün aramaya başladı :eek:bebekle senin durumun nasıl diye kız bende diyorumkiii enemmmm ben buralardan gittim gideliiii doktorlar bile kibarlaşmış :dondurma:birgün yine migrenim tuttu bunu aradım bana ulaş 7/24 dediyaaa numarasını verdi bizde onu arıyoz sağlık ocağındaysa gidecez tekrar tekrar anlatmayım ne var ne yok diye diğer doktora gel burdayım dedi eşimle beni bi gördü adam neye uğradığını şaşırdı kızzz:63:bu konuda tarih oldu kapandı:halay:konu sahibi arkadaş yalanmı doğrumu bilmem ama doğru olduğu var sayarsak adam kızına ilk görüşte aşık oldum sen anam kızın yarim olsun diyecek hali yok yaaa:KK8:kibarca sana ulaşmaya çalışmış bence bi görüş uyarsa yola devam uymazsa salla gitsin:KK39:
:rolleyes::rolleyes:

Hanımlar, yanlış anlaşılmasın ama acaba bu adam doktor değil de hastanedeki temizlik görevlisi olsaydı yine şans ver diye yorum yapılacak mıydı çok merak ediyorum açıkçası.
Bence de şans vermelisin konu sahibi ama sırf doktor diye değil eğer sen de hoşlandıysan bu şansı vermelisin. Ayrıca ilişkin yeni bittiği için sağlıklı değerlendirme yapamayabilirsin. Dikkatli olmakta fayda var.

Aynı yorumlar olmazdı tabi.

Doktorsa -> Cnm bnm çok tatlı yeaaa şans ver (doktor koca kaçmaz)

Hastabakıcıysa -> Sapık manyak seni mahkemeye veririm düş peşimden

Adam sizden numaranızı istemiş. Siz geçiştirmişsiniz. Adam ısrarcı olmuş. ( bence olumlu bişey, sonuçta istediği şeyi alabilmek için annenle bile görüşmüş)

Adama 'yeni bir ilişkiden çıktım. Şuan hayatımı kimseyi almayı düşünmüyorum. Teşekkürler.' Yazarsan devamı gelmez

Lisans döneminde, arkadaşlarımdan biri bir doktorla görüşüyordu, biz yirmilerin başındaydık, adam bir on yaş büyüktü. Kızın annesini tedavi ederken tanışmışlar, üç yılın sonunda nişan günü konuşulurken ayrıldılar, sebepse numarasını aldığı bir başka çıtır hasta yakını! :tokat: Hepimizin midesi bulanmıştı.
Arkadaşım şimdi bir başkasıyla evli, mutlu, çocuklu :nazar: Doktorlarımızın etik anlayışları ise paha biçilemez!

Son düzenleme:
Tıpçılara guven olmaz. Tecrubeyle sabit :kızgın:

Ama tabı hepsı de capkın olacak dıye bısy yok. Belkı de sızden gercekten hoslanmıstır. :KK45:

Aman çoğu kadın da bu adam doktor sağlam kapı bilmem ne diye dibi düşüp numarasını alınca hemen şans verirse daha çok çapkın doktor olur.Çoğunun bu kadar çapkın olmasının nedeni mesleklerinin kızlar ve anneleri tarafından çok fazla bir şekilde yüceltilmesi bence.(Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi.)Bir başka konuda da adam doktor okumuş işte iyidir cart curt şans ver doktorsa iyi adamdır işte kadın ruhundan anlar bilmem ne yazanları çok okuyup çok gördük.Orda da sonuç hüsran oldu.

Doktor annenden gelip numaranı istiyor?
Annen de veriyor yani?
Benimki olsa ''siz bana verin, ben iletirim'' derdi.

Bir soru: Sevgiliniz dedenizin köftelerinden isterken hastanede değil miydi?
Sizin deyiminizle ''doktor kişisi'' onu görmedi mi?

O zaman bu etik ahlaka aykırı olduğu için onu başhekimliğe şikayet edin.
Hastalar/Hasta yakınlarının da numaralarını isteyemez böylece :)

Onca zaman hastanede kalış hatta yatmış biri olarak çok fazla doktor ilgisine maruz kaldım.
Genellemiyorum ama sizler gibi ''doktor'' diye vurgu yapan kızlarımız oldukça, bu devam edecektir.

Şimdi bu kız fesat da dersiniz de, hayatımda bir dönem sadece doktor oldu, kaldığım çevre itibari ile..
O yüzden doktorları tanımaya yeni başlayanlara tavsiyeler veresim geliyor..

Heee elektrik aldıysanız,bir çay için bence :D
Ama başhekimliğe şikayet edin, konunuzu takibe alıyorum.

üfff herşey suç olmuş . ne var istemişse öyle bir yazmışsın ki adam sanki taciz ediyor . olmadı cevap vermezsin yada kibarca hayatımda biri var falan rahatsız olur dersin birdaha aramaz .ne var yani adam hoşlandı belki gerçi senden istemeyip annenden istemesi tuhaf olmuş .senle diyoloğu varmış direk senden isteyebilirdi ne bilim tuhaf .

üfff herşey suç olmuş . ne var istemişse öyle bir yazmışsın ki adam sanki taciz ediyor . olmadı cevap vermezsin yada kibarca hayatımda biri var falan rahatsız olur dersin birdaha aramaz .ne var yani adam hoşlandı belki gerçi senden istemeyip annenden istemesi tuhaf olmuş .senle diyoloğu varmış direk senden isteyebilirdi ne bilim tuhaf .

+1
Bu kadar mesele edinecek , konu açmalık bir şey ben de göremedim. İstemiyorsan istemiyorum dersin olur biter.

Bence cevap verin :) bu hayatta her şeyi planlayabilirsiniz ama aşkı asla. Belki unutmanızda yardımcı olur iyi ki ayrılmışım dersiniz belli olmaz

Back
X