- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi cimcimelif
değerlendir bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız @Sephoraa niye öyle diyon kızzz benimde başıma geldi bak kısaca anlatayım türkiyeye gittik ben hamileyim başım döndü eşimde ehliyet başvurusuna gitti atladım dolmuşa gittim sağlık ocağına, geldi bi doktor yurtdışındanmı geliyorsun nerden falan fıstıkbaba adayımız yok mu dedi bende yokkk dedim kayınvalidenin numarasını verdim doldurduğum forma
3 gün sonra ütü yapıyorum kv teli kulağıma iliştirdi bu kim demeye kalmadan adam bi başladı konuşmaya bu arada kanın düşük şunu ye bunu ye derken bulgur ye dedi ben onu tamamen sinirden bokkkk yeeee anladım
sen ye o boku dedim
efindimmm dedi ne dedin sen bana dedim bulgur yeee dedim dedi
abovvvv kendi kendimi irezil etcekdim
neyse efendim bu beni hergün aramaya başladı
bebekle senin durumun nasıl diye kız bende diyorumkiii enemmmm ben buralardan gittim gideliiii doktorlar bile kibarlaşmış
birgün yine migrenim tuttu bunu aradım bana ulaş 7/24 dediyaaa numarasını verdi bizde onu arıyoz sağlık ocağındaysa gidecez tekrar tekrar anlatmayım ne var ne yok diye diğer doktora gel burdayım dedi eşimle beni bi gördü adam neye uğradığını şaşırdı kızzz
bu konuda tarih oldu kapandı
konu sahibi arkadaş yalanmı doğrumu bilmem ama doğru olduğu var sayarsak adam kızına ilk görüşte aşık oldum sen anam kızın yarim olsun diyecek hali yok yaaa
kibarca sana ulaşmaya çalışmış bence bi görüş uyarsa yola devam uymazsa salla gitsin
![]()
Hanımlar, yanlış anlaşılmasın ama acaba bu adam doktor değil de hastanedeki temizlik görevlisi olsaydı yine şans ver diye yorum yapılacak mıydı çok merak ediyorum açıkçası.
Bence de şans vermelisin konu sahibi ama sırf doktor diye değil eğer sen de hoşlandıysan bu şansı vermelisin. Ayrıca ilişkin yeni bittiği için sağlıklı değerlendirme yapamayabilirsin. Dikkatli olmakta fayda var.
üfff herşey suç olmuş . ne var istemişse öyle bir yazmışsın ki adam sanki taciz ediyor . olmadı cevap vermezsin yada kibarca hayatımda biri var falan rahatsız olur dersin birdaha aramaz .ne var yani adam hoşlandı belki gerçi senden istemeyip annenden istemesi tuhaf olmuş .senle diyoloğu varmış direk senden isteyebilirdi ne bilim tuhaf .