Benim nenem de çok terliyordu. Dahiliyeye gittik ve kan değerleri için ilaç verdiler,demir,b12, d vitamini falan. Eve gönderdiler. Ama bir sorun vardı farkındaydım. Kanında iltihap çıkmıştı, iğne ile geçmiyordu. Sonra daha da arttı. Fazlasıyla nefes kokusu vardı ve halsizliği vardı. İlaçlar işe yarammıştı yani anlayacağınız. Hastaneye yatırdık, hematolojiye sevkettiler. Lösemi teşhisi kondu. Fakat yaşlıları tedavi etmiyorlar. İnanın ölüme terkettiler bizi hangi hastaneye gittiysek kabul etmediler. Kan değerleri 3 deydi,yemek yiyemiyordu. Bizde özel bir hastane bulduk tanıdık bir doktor sağolsun,sürekli kan ve trombosit veriyorlardı, son zamanlarında serum takviyesi yaptı. Solunum cihazına bağladılar. Çok zor zamanlardı içim parçalanıyor hala. BİMER denen yere de şikayet ettim fakat nenemin vefatından sonra döndüler. Şikayeti hastaneye göndermişler hastane beni aradı. Sadede gelirsem, annenizi farklı bölümlere götürün ve hastanelere biraz ön yargı ile yaklaşın çünkü ben insanların canlarının başkalarının gözünde kıymetli olmadığını gördüm.