30 bin tl verip de memnun olmayanları da gördük burada. İyi araştırıp acele etmeyin bence. Ben de tatilde hallettireyim kurtulayım dedim ama şimdi 2. ameliyat için gün sayıyorum. Ayrıca sıcak havada burun çok şişiyor, ödem çok oluyor. Kışın yaptırmanızı tavsiye ederim.valla canım 6 bine kasap var.
benim hiç beğenmediğim berbat simülasyon yapan adam benden 12 bin istedi.. beğenmedim sinir oldum biraz birikim biraz krediyle 20 bine salih emre üregen e olucam.
şuan acele ediyorsunuz. burası burun yaptırıp ağlayanla dolu. doktorunuzu iyi seçin. para gerçekten önemli değil amelyat olacaksanız. beğenmezseniz atamazsınız, elbise değil bu
30 bin tl verip de memnun olmayanları da gördük burada. İyi araştırıp acele etmeyin bence. Ben de tatilde hallettireyim kurtulayım dedim ama şimdi 2. ameliyat için gün sayıyorum. Ayrıca sıcak havada burun çok şişiyor, ödem çok oluyor. Kışın yaptırmanızı tavsiye ederim.
İstanbuldayım arkadaşlar işten izin aldım 20 gün kadar boşum 6 binim var,burada ismi geçen fiyatı uygun olan bi doktor vardı görüştüm burada yazılmış olan fiyatın 2 bin üstünde fiyat verdiler şok oldum hiç uzatmadan çıktım 1 senede %100 zam yapılmış geçen sene 4 bin yazılmıştı yorumlarda bugün konuştum 7-8 bin arası dediler
öyle çok havalı doktorlarla falan görüşmüyorum zaten tamamiyle instagram aldatmacası onlar işin ehli olsun yeter,kalkık kavisli gibi takıntılarım yok burun sırtımı düzleştirecek ucundan kısalatacak.
gerçekten reklam değil gidip olan arkadaşların önerilerini bekliyorum
merhaba, hangi doktora ameliyat oldunuz acaba, ben çok beğendim, güle güle kullanınBuda şimdiki hali. Henüz hala ödem mevcut tabi oturması 6 ay ile 1 seneyi buluyor.
merhaba, burunla birlikte bazı doktorlar çene ameliyatı yapıyormus, bunun sebebi nedir, çene ameliyatını siz mi talep ettiniz burnu göstermesi için doktor mu önerdi, dolgu mu yapılıyor, kalıcı bir işlem midir, bilgi verebilir misinizİstanbul nişantaşında dr mehmet yazara ameliyat oldum 6 gün önce ameliyat sonrası suan icin bir şikayetim yok doktordan cok memnun kaldım ve benimki sadece normal bir burunu düzeltmek değildi baya sorunluydu burnum ameliyatta ve sonrasını görünce yapılanı şok oldum hocanın ellerine sağlık hakkını yiyemicem ama fiyat konusunda net bir şey söyleyemiyorum ben dudak cene burun oldum ama kesin görüşmeni tavsiye ederim
merhaba, hangi doktora ameliyat oldunuz acaba, ben çok beğendim, güle güle kullanın
Teşekkür ederim. Doktorun adı Ahmet Çağlar. Malatya gözde hastanesinde. Aslen malatyalıyım ama istanbulda oturuyorum. Kuzenlerim orada yaptırdı diye bende orada yaptırdım. Doktorla herhangi bir bağlantım yok. Doktorun instagramına bakarsan yaptığı burunları görürsün zaten. Günde 3 4 hasta alıyor. Çok iyi bir doktor ben çok beğendim. Çok ilgili ve gerçekten çok rahatlatıyor insanı ameliyat öncesi falan. Ben mayıs ayında 3 bine yaptırmıştım. Sende görüş fiyat al istersen.
Benim sadece estetik kaygı değildi çenemde aynı şekilde ekstra alt çene geri alma ameliyatı da olmam gerekli cok az alt çenem ileride ama ben o kadar takılmıyorum olmıcam çene ucum sivriydi gercekten hem mehmet bey tavsiye etti hem ben istedim o önde durus gitti görsel olarak şiş hala ama güzel olacak gibi cok değişti.burunla çene bütün olduğu için öneriyorlar bazen.gerçekten cok değişiyor ikisi beraber.benim yüzüm şiş suan ödemler mac seviyede ama bu hali bile güzel eski halinden doktorumdan da cok memnun kaldım cok ilgililerdi sağolsunlar ama fiyat uçuktu biraz onu belirteyimmerhaba, burunla birlikte bazı doktorlar çene ameliyatı yapıyormus, bunun sebebi nedir, çene ameliyatını siz mi talep ettiniz burnu göstermesi için doktor mu önerdi, dolgu mu yapılıyor, kalıcı bir işlem midir, bilgi verebilir misiniz
Merhaba burun revizyon muydu acaba ? Bir de çene için ne yaptırdıbız öğrenebilir miyim ? Çok geçmiş olsun bu aradaİstanbul nişantaşında dr mehmet yazara ameliyat oldum 6 gün önce ameliyat sonrası suan icin bir şikayetim yok doktordan cok memnun kaldım ve benimki sadece normal bir burunu düzeltmek değildi baya sorunluydu burnum ameliyatta ve sonrasını görünce yapılanı şok oldum hocanın ellerine sağlık hakkını yiyemicem ama fiyat konusunda net bir şey söyleyemiyorum ben dudak cene burun oldum ama kesin görüşmeni tavsiye ederim
Evet canım revizyon benim sadece revizyonda değil yarık dudak vardı bende dudagıma ve burnuma aynı anda müdahale edildi özetle şu ödemli hali bile başarılı yani hocanin başarısını övmeden edemem ayıp olur.Çenemde küçültüldü uzundu biraz şimdi çok tatlı oldu çenem inince resim atarım suan çok şiş daha çenem dudağım.Ama kesinlikle törpüleme değil törpüleme çok zararlıymıs sadece beni ameliyat eden doktordan değil ablamda doktor ondan biliyorum törpüleyince çeneyi sinirler zarar görüyor ve hissizlik dediğimiz şey olusuyor çenemden fazla uzun kemik çıkarılarak yapıldı.Su burunu insana çevirdi doktor ben daha ne istiyim :)Merhaba burun revizyon muydu acaba ? Bir de çene için ne yaptırdıbız öğrenebilir miyim ? Çok geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?