doktor arıyorum 6 binim var

Çok çok geçmiş olsun umarım her şey gönlünüzce olur doktor bey in profiline baktım genelde doğal burunlar yapıyor galiba ben de tam tersi baby nose dedikleri gibi istiyorum benim de olursa revizyon olacak burun deliklerim eşit değil yamukluk var doktor seçemiyorum ne yazık ki daha kötü olur mu korkusu var

Seçim zor oluyor insanın kafası karısıyor cok umarım gönlünüzce olur

Ahmet caglar bozkurt mu canim

Kac ay sonra burnunuz oyle oldu

Canim ama kisin da grip olma ihtimali var

Evet ama bence de kesinlikle kışın olunmalı..
[/QUOTE]
Ben 2 temmuzda oldum kisin evet odem az olur ve dikisler daha cabuk iyilesir ama grip olmaktan korktum

Benim doğuştan burnum sorunluydu normal bir burun değildi ,sorunlu burnu doktorlar düzeltmeye calısıyor yoksa ufak tefek kusurlarım olsaydı kesinlikle ameliyat olmazdım.
Revizyon dediniz ya. Ama ilkinde niye duzelmedi

Revizyon dediniz ya. Ama ilkinde niye duzelmedi
Cünkü önceki operasyonlarım burun düzeltmek adına değildi yarık dudak doğdum Yarıkları düzeltip normal fonksiyon katmak adınaydı 2 kez operasyon gecirdim bu 3. Operasyonda burunun düzeltilmesi için yapıldı

Kime ameliyat oldunuz acaba?

Memnun musunuz şu an? Herhangi bir nefes sorunu falan var mı
Cok memnunum sukurler olsun nefesimde iyi dis goruntude de sorun yok masallah diyim.Bi sorun yok simdilik.ins olmaz okudukca korkuyorum burda destek icin giriyorum genelde ailemde herkes rinoplasti gecirdigi icin aliskinim ve surecleri biliyorum yani bu buyuk.burun kuculmez tezini curutuyorum aslinda gercekten fotolardan bile daha kucuk burnum cok mutluyum

Öncesi ve sonrası olarak özelden veya burdan fotoğrafınızı atma şansınız var mı acaba

Merhabalar Ben de 1 bucuk ay önce ameliyat oldum. Ve sonuçtan şimdiden memnunum burnumun kalın derili yapisina rağmen. Yalnız takıldığım bir nokta var 6 bine kasapta yaptırırsın demek ne kadar çirkin farkında mısınız? Yani burada görüyoruz insanlar 20 30 bin verip dövünüyor pişmanlıklar içerisinde. Pahalı olması iyi olacağı anlamına mı geliyor? Bence bu kadar dar boğaza sahip bir ülkenin insanlarının bu kadar luks düşkünü olması çok acı. Aslında luks de degil cahilce savurgan davranislar sergilemeleri demek daha doğru. Yahu bir dönün araştırın, bütçenize en uygun fiyat ve performansı verebilecek bir doktor elbet bulabilirsiniz. 6 bini küçümsemek ne demek anlamıyorum. Ulkedeki asgari ucret duzeyi göz önünde, kisi başına düşen milli gelir belli. Ve siz 20 30 bin gibi fiyatları mazur görüyorsunuz. Ayrıca eğer bu sektör bu şekilde tekel oluşturan birkac doktora kaldıysa o da yine böyle cahilce düşünenlerin eseri. Sizden destek alıyorlar kredi çekip bir yolunu bulup yatıyorsunuz o masaya. Sözüm meclisten dışarı tabii. Ama şu pahalı doktorların fiyat düzeyini savunan arkadaşları asla anlayacağımı sanmıyorum. Emek ve yeteneklerine asla sozum yok ama emek ile doğru orantılı olmayan her kazanç bence haksiz kazanctir.
Ve ben "6.500" tl ye olduğum ameliyatımdan aşağıya ekler bırakıyorum.

Eklentiler

• 20191006_152147.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 105
  • 20191006_152133.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 74
20-30 binmiymiş ya burun ameliyatları
ben şok ben iptal

Merhaba hangi doktora oldun cok guzel olmus bende yeni devlette oldum cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…