Evet canım revizyon benim sadece revizyonda değil yarık dudak vardı bende dudagıma ve burnuma aynı anda müdahale edildi özetle şu ödemli hali bile başarılı yani hocanin başarısını övmeden edemem ayıp olur.Çenemde küçültüldü uzundu biraz şimdi çok tatlı oldu çenem inince resim atarım suan çok şiş daha çenem dudağım.Ama kesinlikle törpüleme değil törpüleme çok zararlıymıs sadece beni ameliyat eden doktordan değil ablamda doktor ondan biliyorum törpüleyince çeneyi sinirler zarar görüyor ve hissizlik dediğimiz şey olusuyor çenemden fazla uzun kemik çıkarılarak yapıldı.Su burunu insana çevirdi doktor ben daha ne istiyim :)
Seçim zor oluyor insanın kafası karısıyor cok umarım gönlünüzce olurÇok çok geçmiş olsun umarım her şey gönlünüzce olurdoktor bey in profiline baktım genelde doğal burunlar yapıyor galiba ben de tam tersi baby nose dedikleri gibi istiyorum benim de olursa revizyon olacak burun deliklerim eşit değil yamukluk var doktor seçemiyorum ne yazık ki daha kötü olur mu korkusu var
Ahmet caglar bozkurt mu canimBen 2 ay önce malatyada ameliyat oldum 3 arkadaşımla birlikte tahlillerle beraber toplam 3060 tl verdim. 1 günde hastanede kaldım. Çok memnunum. 3 kuzenim daha orada ameliyat olmuştu. Onlarda çok memnun. Kesinlikle tavsiye ederim. Boş yere o kadar para vermene gerek yok.
Kac ay sonra burnunuz oyle olduBenim sadece estetik kaygı değildi çenemde aynı şekilde ekstra alt çene geri alma ameliyatı da olmam gerekli cok az alt çenem ileride ama ben o kadar takılmıyorum olmıcam çene ucum sivriydi gercekten hem mehmet bey tavsiye etti hem ben istedim o önde durus gitti görsel olarak şiş hala ama güzel olacak gibi cok değişti.burunla çene bütün olduğu için öneriyorlar bazen.gerçekten cok değişiyor ikisi beraber.benim yüzüm şiş suan ödemler mac seviyede ama bu hali bile güzel eski halinden doktorumdan da cok memnun kaldım cok ilgililerdi sağolsunlar ama fiyat uçuktu biraz onu belirteyim
Canim ama kisin da grip olma ihtimali var30 bin tl verip de memnun olmayanları da gördük burada. İyi araştırıp acele etmeyin bence. Ben de tatilde hallettireyim kurtulayım dedim ama şimdi 2. ameliyat için gün sayıyorum. Ayrıca sıcak havada burun çok şişiyor, ödem çok oluyor. Kışın yaptırmanızı tavsiye ederim.
Evet ama bence de kesinlikle kışın olunmalı..Canim ama kisin da grip olma ihtimali var
Benim doğuştan burnum sorunluydu normal bir burun değildi ,sorunlu burnu doktorlar düzeltmeye calısıyor yoksa ufak tefek kusurlarım olsaydı kesinlikle ameliyat olmazdım.Kac ay sonra burnunuz oyle oldu
Revizyon dediniz ya. Ama ilkinde niye duzelmediBenim doğuştan burnum sorunluydu normal bir burun değildi ,sorunlu burnu doktorlar düzeltmeye calısıyor yoksa ufak tefek kusurlarım olsaydı kesinlikle ameliyat olmazdım.
Cünkü önceki operasyonlarım burun düzeltmek adına değildi yarık dudak doğdum Yarıkları düzeltip normal fonksiyon katmak adınaydı 2 kez operasyon gecirdim bu 3. Operasyonda burunun düzeltilmesi için yapıldıRevizyon dediniz ya. Ama ilkinde niye duzelmedi
Kime ameliyat oldunuz acaba?Dr un gecmisine hastalarina bakip degerlendirin bize olan sizde olmayabilir ist da devlet hastanrlerindeki drlar bile ozelle anlasip 8 binden fiyat cekiyorlar sonucta ameliyathane kiralaniyor ekip para aliyor bunlar birbiriyle kombin fiyatlar eminim 6bine de vardir.Ben 10bine yaptirdim cok ta mutluyum dilerim sizde olursunuz ameliyat sonrasi psikolojidaha onemli hazirmisiniz bunu da sorgulayin.
Prof.dr Murat Sarı 6 ay once oldumKime ameliyat oldunuz acaba?
Memnun musunuz şu an? Herhangi bir nefes sorunu falan var mıProf.dr Murat Sarı 6 ay once oldum
Cok memnunum sukurler olsun nefesimde iyi dis goruntude de sorun yok masallah diyim.Bi sorun yok simdilik.ins olmaz okudukca korkuyorum burda destek icin giriyorum genelde ailemde herkes rinoplasti gecirdigi icin aliskinim ve surecleri biliyorum yani bu buyuk.burun kuculmez tezini curutuyorum aslinda gercekten fotolardan bile daha kucuk burnum cok mutluyumMemnun musunuz şu an? Herhangi bir nefes sorunu falan var mı
Öncesi ve sonrası olarak özelden veya burdan fotoğrafınızı atma şansınız var mı acabaCok memnunum sukurler olsun nefesimde iyi dis goruntude de sorun yok masallah diyim.Bi sorun yok simdilik.ins olmaz okudukca korkuyorum burda destek icin giriyorum genelde ailemde herkes rinoplasti gecirdigi icin aliskinim ve surecleri biliyorum yani bu buyuk.burun kuculmez tezini curutuyorum aslinda gercekten fotolardan bile daha kucuk burnum cok mutluyum
Atiyorum cnmÖncesi ve sonrası olarak özelden veya burdan fotoğrafınızı atma şansınız var mı acaba
Merhaba rica etsem bana da göndereblr msnz?Atiyorum cnm
Merhaba hangi doktora oldun cok guzel olmus bende yeni devlette oldum cok memnunumBen 2 ay önce malatyada ameliyat oldum 3 arkadaşımla birlikte tahlillerle beraber toplam 3060 tl verdim. 1 günde hastanede kaldım. Çok memnunum. 3 kuzenim daha orada ameliyat olmuştu. Onlarda çok memnun. Kesinlikle tavsiye ederim. Boş yere o kadar para vermene gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?