Ameliyat demeyin çok zor ya. Bende dün oldum.Rabbim şifanızı versin İnşaAllah...
Canım geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa versin babana..
Tam olarak rahatsızlığı nedir canım sadece akciğerde kist mi var? İlla üniversite hastanesi olmak zorunda mı, özel hastane ve ya özel muayene deki doktorlara gitmeyi düşünmüyor musunuz? Doktor kesin ameliyat mı dedi?
Benim annemde devamlı bu tarz hastalıklarla uğraşıyor.. O yüzden bu soruları sordum canım..
Ameliyat demeyin çok zor ya. Bende dün oldum.Rabbim şifanızı versin İnşaAllah...
Geçmiş olsun.
Özel mesaj yazacağım,arkadaş olarak eklersen sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. çok sevdiğm yakınımdan bahsetmiştim. sonuçlarında birşey göründüğünü belirtmiştim. hatırlayan olduysa. neyse babamın akciğerinde kitle bulunmuş. onunda alınması gerekiyormuş. şükür etmeliyim ki birşey çıkacağını beklemiyor doktorumuz. ancak alınması gerekirmiş. ve bizde göğüs cerrahisi uzmanı arıyoruz. ankara yada istanbul üniverite hastanelerinde.
tavisiye üzerine bir doktor araştırdım bu gün ancak özel hastaneye gitmiş. tanıdıklarınızdan varsa o tip ameliyat geçirmiş hastalarınız isim tavsiye edebilirlerse çok sevinirim.
bu süreç psikolojik olarak bizi üzdü. daha öncede kendisi kanser tedevisi gördü. çok zor günler atlattık şimdi de birşey görününce korktuk. ve o alınasıya kadar, pataloji sonuçlarına kadar biz rahatlayamıyacağız çok üzgünüm
Not: başka biryere taşınmasın lütfen. burada daha çok kişi bakıyor. ayrıca bu bizim için çok dertli bir süreç.
öncelikle geçmiş olsun ve için rahat olsun...akciğerin fonksiyonunu yerine getırmesı için alınması gerekebılır ayrıca kanser tedavısı görmüş daha dikkatli davranılması gerekir..
iyi düşünün iyi olsun..siz moralli olacaksınız ki babacığınızda moralli olsun...üniversite hastanlerinde genelde iyi hekimler var isim tavsiyem yok...göğüs ve kalp hastalıkları hastenelerine bakabılırsınız anadoluda siyami ersek hastenesi var
teşekkür ederim cnm. aslında hiç bir belirti vermedi. Allahtan kitle küçükmüş, birde kötü huyluya benzemiyormu.
babam çok uzun yıllar sigara kullandı . hal böle olunca akciğerde etkileniyor. sigaradan birkez daha nefret ettim
Merhaba arkadaşlar. çok sevdiğm yakınımdan bahsetmiştim. sonuçlarında birşey göründüğünü belirtmiştim. hatırlayan olduysa. neyse babamın akciğerinde kitle bulunmuş. onunda alınması gerekiyormuş. şükür etmeliyim ki birşey çıkacağını beklemiyor doktorumuz. ancak alınması gerekirmiş. ve bizde göğüs cerrahisi uzmanı arıyoruz. ankara yada istanbul üniverite hastanelerinde.
tavisiye üzerine bir doktor araştırdım bu gün ancak özel hastaneye gitmiş. tanıdıklarınızdan varsa o tip ameliyat geçirmiş hastalarınız isim tavsiye edebilirlerse çok sevinirim.
bu süreç psikolojik olarak bizi üzdü. daha öncede kendisi kanser tedevisi gördü. çok zor günler atlattık şimdi de birşey görününce korktuk. ve o alınasıya kadar, pataloji sonuçlarına kadar biz rahatlayamıyacağız çok üzgünüm
Not: başka biryere taşınmasın lütfen. burada daha çok kişi bakıyor. ayrıca bu bizim için çok dertli bir süreç.
birde ben nefret etsem dedemi sigaradan kaybettım ailemdekı erkeklerın cogu içiyor kardesım ve kocam dısında bende içiyorum malesefff
canım faydası olurmu bilmem ama Trakya üniversitesi hastahanesinde Prof Remzi bey var Gögüs hastalıkları üzerine kendisi çok idealist birisi çok özel hastahane peşinden koşuyor ama o gitmiyor benimde dayım başka bir bölüm başka bir üniversitede prof. ve kendisinin çok yakın arkadaşı çok meth ediyorlar bilgine.
Allah razı olsun. babamın rahatsızlığı tam kist gibi birşey değil. nodüler lezyon diyorlar. tam tanı biyopside belli olacak. biyopside normal ameliyattan farkı yokmuş. sadece onun bir parçasını alıyorlarmış. birkaç doktora danışıldı kesin çözüm ameliyat. tomagrafi eşliğinde ameliyat olması gerekiyormuş. babamın önceden geçirdiği hastalık nedeniyle kontrollerde ortaya çıktı sorun.
ameliyat olacağı için özeli düşünemiyoruz. babam baya pahallıya patlar diye istemiyor.
büyük geçmiş olsun istanbulda bi bilgim yok ama ankarada Ankara tıp göğüs cerrahi konusunda diğerlerine oranla daha iyi diye bilgi almıştım bilgisine ve deneyimine güvendiğim bir doktor tandığıımdan
Canım biyopsiyle normal ameliyat ne alaka.. Ablama yapmışlardı hiç öyle normal ameliyat gibi değil, korkma canım o konuda..
Herhalde bizim aile kadar ameliyat geçiren yoktur.. Annem 4 kere ameliyat oldu, ablam 3 kere ameliyat oldu 1de biyopsi, bende 1 kere oldum..Ve emin ol biyopsiyle ameliyat aynı şey değil canım..
Canım biz ameliyatlarımızın çoğunu özel hastane de olduk emin ol devletten hem daha rahat hem de daha iyi.. Öyle çokta pahalıya patlayacağını sanmıyorum canım ortalama 2.000 filan olur.. Hem babanda rahat eder, doktorlar ve hemşireler özel hastanede daha ilgili canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir baban canım..
Onun dışında canım devlet daha iyi olur diyorsan; İstanbul' da Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi var..
cnm geçmiş olsun öncelikle
ciğer hastalığı deyince ilk aklıma glen direkt YEDİKULE eğitim arş. oldu ki nitekimde tavsiye ederim sıra almak vs.biraz problemdir ama duyduğum en iyilerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?