Doktor arkadaşlar! varsa ya da Tecrübeli arkadaşlar yardım ne olurr

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
20151220_013559_001.webp
Arkadaşlar bugün ilişkiden sonra kanama şikayetiyle doktora gittik dinlen dedi progestn fln verdi. Rapor yazdı. Ulteasondan baktı bebek iyi dedi. Hala ara ara kanamam var Ancak asıl sorum şu araştırdğm ile amniyotik bant gibi bişeyler duymuştum doktor bişey demedi ama ultrason fotosuna bakınca sol üst tarafta benzettim banta acayip korktum doğrumu görüuorum nolur bi fikir verin ultrason fotolarını ekledm ne olur bi fikir verin 11. Haftadayız.:KK61:

Görüntüde sağda olan foto rahmin yönü değiştilp verilmiş. :(

Canım saçmalama bu kadar evhamlı olma. O gördüğün küçük çıkıntı sol taraftaki fotoda bebeğin ya kolu yada kordonu. Sağ taraftakinde de bariz bacağı

Canım saçmalama bu kadar evhamlı olma. O gördüğün küçük çıkıntı sol taraftaki fotoda bebeğin ya kolu yada kordonu. Sağ taraftakinde de bariz bacağı
Ondan bahsetmiyorum evet kolu ve bacağu onlar ben en üstte solda cizgi şeklinde sarkık bi görüntü var bebekten bağımsız ondan bahsediyorum. Saçmalama kelimesi de ayrıca pek hoş değil.

Canım bence sen çok evham yapıyorsun. Bişey olsa doktorun söylerdi. İçin rahat etmeyecekse bi başka doktora daha git istersen

Canım bence sen çok evham yapıyorsun. Bişey olsa doktorun söylerdi. İçin rahat etmeyecekse bi başka doktora daha git istersen
Haftasonu olduğu için bulamadık doktor olanı da dolu :( haftaiçi ilk işim bu olacak.

Back
X