Aletler kullanilan malzemeler yurt dışından geliyorsa dolar artmasyla birlikte fiyatların da uçması mantıklı gayet.
Keşke paranı dolara koyaydın muhtemelen ondandır..
Artis miktari cok az degil.
Ben fiyatinda degilim bastan o fiyat soylenmedi. Bana gore zaten o olay doktorla aramizdaki sozlesmeydi. Soz sozlesme demek zaten. Ayrica bana en fazla 500 tl artar dedi 3 bin artar demedi
Ne zaman ne kadardı? Şimdi kaç tl dedi?
Doktorun size soyledigi seyi hatırlaması cok zor. Onun icin yazılı bir kağıt almaniz gerekliydi.
Ama soyle soyliyim kira artmış, aletler yenilenmiş ve üstüne dolar da uçunca bu kadar bir artış olmasi muhtemel. Bir de iyi bir doktor diyorsunuz.
Siz bu sıkıntınızı kendisine soyledinI mi?
Fiyatı sadece doktor değil hastane yönetimi belirliyor sanırım
Size özel bir artış değildir kendinizi salak yerine konulmuş hissetmeyin
Bir konuşun isterseniz işlemlerinize geçen yıldan başlandığı için size ayrı bir indirim yapabilirler
Tatsız bir olay olmuş direk hastaneyi şikayet edin
Martta 4500 dedi en fazla 500 tl artar dedi,simdi ise 7 bin 8 bin olmus
Canim yanlis hatirlamiyosam dunde ayni konuyu actin.zaten hicbir ihtimalde yaptirmama karari almissin.daha neyin pesindesin :))
Baska doktira git ozamanCok sinirlendim sinirimi gideremiyorum. Sinirimi gecirmeye çalışıyorum. Cok taktim kafama
Fiyatı sadece doktor değil hastane yönetimi belirliyor sanırım
Size özel bir artış değildir kendinizi salak yerine konulmuş hissetmeyin
Bir konuşun isterseniz işlemlerinize geçen yıldan başlandığı için size ayrı bir indirim yapabilirler
Tatsız bir olay olmuş direk hastaneyi şikayet edin
Hastaneyi şikayet ne alaka? Ortada bir sözleşme yok. Fiyat artabilir denmiş. Bu kin bu öfke, yazık gerçekten. Doktor düşmanlığı moda olmuş şu devirde.
ay nasıl size danışmadan fiyat arttırdılar. İnanamıyorummm
Benim doktorlarla sorunum yok amaHastaneyi şikayet ne alaka? Ortada bir sözleşme yok. Fiyat artabilir denmiş. Bu kin bu öfke, yazık gerçekten. Doktor düşmanlığı moda olmuş şu devirde.
ay nasıl size danışmadan fiyat arttırdılar. İnanamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?