- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
Benim doktorlarla sorunum yok ama
Sizin okuduğunuzu anlamakla var sanırım
Doktorun değil hastane yönetiminin kararıdır yazmıştım
Ticarette ahlak diye birşey var. Ameliyat için gün verilmiş ayarlama yapılmış. En fazla 500 tl zam olur denmiş 2000 3000 zam gelmiş
Ama hastane yönetimidir başımızın tacıdır 3000 değil 103000 olsa verilir ödeyemezse rehin tutarlar onu yapan yerlerde vardı değil mi
Kibledim tatlım
Anlamada sorunum olduğu için kusura bakma cevap veremeyeceğim. Kendimi yormaya değmez.
Dur bak tutamıyacağım yine kendimi
Ortada bir belge yok anlaşma yok. Doktorun tek hastası o mu da ne dediğini hatırlasın. Madem çok önemliydi para mevzusu, imzalı anlaşma yapacaklardı. Bana şunu bunu demişti demekle olmaz. Hukuki açıdan yapılacak birşey de yok. Ee o zaman kendini üzmesine de gerek yok.
Neyse tamam benim icin kavga etmeyin :)
Ya elbette ortada senet falan yok. Her neyse zaten söz anlaşma demektir. Bunu da gectim. Zaten ameliyattan da vazgectim. Birbirinizi kiblemeyin kizlar.burada sinirli olan benim size ne oluyor :) bi durun :)
Bak evet senin adına üzücü bir durum. Kendini ona göre ayarlamışsın ama. Piyasa değişiyor- doktorun ünü tecrübesi artıyor. Belki doktor değil hastane direkt arttırım yaptı. Vs vs. Ki doktorun isterse arttırma hakkı da var, ona laf edemeyiz.
Bu durum hayatın her alanında var. Pazarda birden fiyatlar fırlıyor. Mağazalarda kıyafetler fahiş fiyata. Mal sahibi- zanaatkar istediği zaman arttırıyor indiriyor fiyatı.
Doktor binlerce insanla konuşmuştur o günden bu güne kadar. Her birine ne dediğini nasıl hatırlasın. Ki söz de vermemiş, kesin şu bu da dememiş. İhtimalde bulunmuş, cümlede kesinlik de yok. E yazılı belgeniz de yok. Yani ya kabul edeceksiniz yada etmeyeceksiniz sizin bileceğiniz iş
Belki de ben cok abarttim. Bilmiyorum. sagolun yorumunuz icin. Doktorun fiyati arttirmasinin haricinde, fiyatlar degisti siteye bakin diyerek beni umursamadigini gosterdi. Buna da kiridim. buna kirildigim icin fiyati da kafaya taktim.
Kapora stili bir şey vermediysen yaptırma o zaman. Başka doktor bulursun.
Benim doktorlarla sorunum yok ama
Sizin okuduğunuzu anlamakla var sanırım
Doktorun değil hastane yönetiminin kararıdır yazmıştım
Ticarette ahlak diye birşey var. Ameliyat için gün verilmiş ayarlama yapılmış. En fazla 500 tl zam olur denmiş 2000 3000 zam gelmiş
Ama hastane yönetimidir başımızın tacıdır 3000 değil 103000 olsa verilir ödeyemezse rehin tutarlar onu yapan yerlerde vardı değil mi
Ben mesaj düzenlemesi yapmadım ???Mesajı düzenlemekle müthiş ahlak gösterisi yapmışsın. Son cümlene gelirsek
O zaman gidip en pahalı özelde yatmayacak. Borçlanmayacak. Para karşılığı bir iş yapılıyorsa, parasını ödemek zorunda. Yaptırmasın o zaman? Yada herkes yatsın özelde, aaa param yok desin kaçsın? Sen 2. Daha ahlaklı buluyorsun galiba.
Doktor düşmanlığın klavyenden zehir gibi akıyor, bana doktorla derdim yok deme. Sizi bu hale getirenler utansın.
Mesajı düzenlemekle müthiş ahlak gösterisi yapmışsın. Son cümlene gelirsek
O zaman gidip en pahalı özelde yatmayacak. Borçlanmayacak. Para karşılığı bir iş yapılıyorsa, parasını ödemek zorunda. Yaptırmasın o zaman? Yada herkes yatsın özelde, aaa param yok desin kaçsın? Sen 2. Daha ahlaklı buluyorsun galiba.
Doktor düşmanlığın klavyenden zehir gibi akıyor, bana doktorla derdim yok deme. Sizi bu hale getirenler utansın.
Ben mesaj düzenlemesi yapmadım ???
Burada olay konu sahibine cevap vermek
Varsa söyleyecek birşeyiniz ona söyleyin
Sizinle polemiğe girmeyeceğim
Düzenleme yapmışsınız gibi ithamlar hoş değil. Tespit edilebiliyor sanırım
Benim kimseyi dolandirmak gibi bir amacim yok olmadi da. Belesci de degilim. Siz benim mesajimdan bunu mu anladiniz? Param yok deyip kacmak ne demek? Doktorun tavrini hos bulmadim dedim.konu nerelere geldi.kirildim bu mesajiniza.
Sonuçta siteye boşuna konmamış fiyat listesi, sizi oraya yönlendirmesi çok mantıklı.. Adam tek tek herkesle nasıl uğraşacak?Belki de ben cok abarttim. Bilmiyorum. sagolun yorumunuz icin. Doktorun fiyati arttirmasinin haricinde, fiyatlar degisti siteye bakin diyerek beni umursamadigini gosterdi. Buna da kiridim. buna kirildigim icin fiyati da kafaya taktim.
Sonuçta siteye boşuna konmamış fiyat listesi, sizi oraya yönlendirmesi çok mantıklı.. Adam tek tek herkesle nasıl uğraşacak?
Sonuçta siteye boşuna konmamış fiyat listesi, sizi oraya yönlendirmesi çok mantıklı.. Adam tek tek herkesle nasıl uğraşacak?
Yalniz herkes iki dakikada bana dusman oldu. Sanki doktoru dolandirmisim gibi. O kadar zamanimi ayirdim para harcadim. Bence doktorun da onemsemesi gerekir hastasini.
Benimki düşmanlık değil, olaya objektif bakıyorum. Doktorda kusur bulamadım.Yalniz herkes iki dakikada bana dusman oldu. Sanki doktoru dolandirmisim gibi. O kadar zamanimi ayirdim para harcadim. Bence doktorun da onemsemesi gerekir hastasini.
Üstte cevap yazdım size. O dediğim başka bir olayaydı. Sanırım hala onu kastediyorsunuz düşmanlık konusunda.
Doktor düşmanlarına düşman olurum ben. Değilseniz sıkıntı yok zaten?
Benimki düşmanlık değil, olaya objektif bakıyorum. Doktorda kusur bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?