Doktor beni kandırdı mı?

Kibledim tatlım
Anlamada sorunum olduğu için kusura bakma cevap veremeyeceğim. Kendimi yormaya değmez.
Dur bak tutamıyacağım yine kendimi

Ortada bir belge yok anlaşma yok. Doktorun tek hastası o mu da ne dediğini hatırlasın. Madem çok önemliydi para mevzusu, imzalı anlaşma yapacaklardı. Bana şunu bunu demişti demekle olmaz. Hukuki açıdan yapılacak birşey de yok. Ee o zaman kendini üzmesine de gerek yok.

Neyse tamam benim icin kavga etmeyin :)

Ya elbette ortada senet falan yok. Her neyse zaten söz anlaşma demektir. Bunu da gectim. Zaten ameliyattan da vazgectim. Birbirinizi kiblemeyin kizlar.burada sinirli olan benim size ne oluyor :) bi durun :)

İyi de doktorun suçu ne? Estetik ameliyatlar böyle maalesef.. Öyle az buçuk artış olmuyor. Birden zıplıyor. Meme estetiği oldum, sadece 1 ayda 1000 lira gibi bir artış olmuştu. Benden sonra aynı yere gidenler daha fazla ücret ödediler.

Bak evet senin adına üzücü bir durum. Kendini ona göre ayarlamışsın ama. Piyasa değişiyor- doktorun ünü tecrübesi artıyor. Belki doktor değil hastane direkt arttırım yaptı. Vs vs. Ki doktorun isterse arttırma hakkı da var, ona laf edemeyiz.

Bu durum hayatın her alanında var. Pazarda birden fiyatlar fırlıyor. Mağazalarda kıyafetler fahiş fiyata. Mal sahibi- zanaatkar istediği zaman arttırıyor indiriyor fiyatı.

Doktor binlerce insanla konuşmuştur o günden bu güne kadar. Her birine ne dediğini nasıl hatırlasın. Ki söz de vermemiş, kesin şu bu da dememiş. İhtimalde bulunmuş, cümlede kesinlik de yok. E yazılı belgeniz de yok. Yani ya kabul edeceksiniz yada etmeyeceksiniz sizin bileceğiniz iş

Belki de ben cok abarttim. Bilmiyorum. sagolun yorumunuz icin. Doktorun fiyati arttirmasinin haricinde, fiyatlar degisti siteye bakin diyerek beni umursamadigini gosterdi. Buna da kiridim. buna kirildigim icin fiyati da kafaya taktim.

Belki de ben cok abarttim. Bilmiyorum. sagolun yorumunuz icin. Doktorun fiyati arttirmasinin haricinde, fiyatlar degisti siteye bakin diyerek beni umursamadigini gosterdi. Buna da kiridim. buna kirildigim icin fiyati da kafaya taktim.

Kapora stili bir şey vermediysen yaptırma o zaman. Başka doktor bulursun.

Mesajı düzenlemekle müthiş ahlak gösterisi yapmışsın. Son cümlene gelirsek

O zaman gidip en pahalı özelde yatmayacak. Borçlanmayacak. Para karşılığı bir iş yapılıyorsa, parasını ödemek zorunda. Yaptırmasın o zaman? Yada herkes yatsın özelde, aaa param yok desin kaçsın? Sen 2. Daha ahlaklı buluyorsun galiba.

Doktor düşmanlığın klavyenden zehir gibi akıyor, bana doktorla derdim yok deme. Sizi bu hale getirenler utansın.

Ben mesaj düzenlemesi yapmadım ???
Burada olay konu sahibine cevap vermek
Varsa söyleyecek birşeyiniz ona söyleyin
Sizinle polemiğe girmeyeceğim
Düzenleme yapmışsınız gibi ithamlar hoş değil. Tespit edilebiliyor sanırım

Benim kimseyi dolandirmak gibi bir amacim yok olmadi da. Belesci de degilim. Siz benim mesajimdan bunu mu anladiniz? Param yok deyip kacmak ne demek? Doktorun tavrini hos bulmadim dedim.konu nerelere geldi.kirildim bu mesajiniza.

Ya aslında şuan eminin değilim belki de sonu okuyamadım sinirden
Bu konular benim hassas noktam
Eğer yapmadıysanız ve yanlış ithamda bulunduysam o konuda özür diliyorum.
Son yazığınıza nasıl cevap vermem diye düşünmüştüm , görmemiş olabilirim.

Ben kendi adıma özür dilerim, en azından sizin gibi anlama düzeyinde hakaret etmedim ilk msjınızdaki gibi. Sağlıkçılarla da zorum yok, ne mutlu bana. Hoşçakalın

Benim kimseyi dolandirmak gibi bir amacim yok olmadi da. Belesci de degilim. Siz benim mesajimdan bunu mu anladiniz? Param yok deyip kacmak ne demek? Doktorun tavrini hos bulmadim dedim.konu nerelere geldi.kirildim bu mesajiniza.

Yav ben onu size demedim ki. Yanlış anladınız. Başka bir medya olayından örnek vermiş arkadaş. Sizin konunuzla alakası yok. Ben o olaydaki fikrimi belirttim. Ay işler sarpa sardı

(Hastanede yatıp yatıp parasını ödemeyen , sonra hastanede tutulunca işi dramatiğe döken bir olay sanırım. Tam bilmiyorum. Ama sizin sorununuzla alakası yok, lafım da size değildi)

Sonuçta siteye boşuna konmamış fiyat listesi, sizi oraya yönlendirmesi çok mantıklı.. Adam tek tek herkesle nasıl uğraşacak?

Sonuçta siteye boşuna konmamış fiyat listesi, sizi oraya yönlendirmesi çok mantıklı.. Adam tek tek herkesle nasıl uğraşacak?

O kadar konusup aciklarken iki dakikada fiyati soyleyebilirdi. Iste şöyle hastanede yapcam boyle yapcam,boyle olur soyle olur derken.zaten hangi hastanede ne yapcagini sormadim.o kadar ovmesine de gerek yoktu almisim randevuyu. Fiyat da sormadim."yalniz fiyatlar degisti siteye bakin" demesi hos degil.

Yalniz herkes iki dakikada bana dusman oldu. Sanki doktoru dolandirmisim gibi. O kadar zamanimi ayirdim para harcadim. Bence doktorun da onemsemesi gerekir hastasini.

Yalniz herkes iki dakikada bana dusman oldu. Sanki doktoru dolandirmisim gibi. O kadar zamanimi ayirdim para harcadim. Bence doktorun da onemsemesi gerekir hastasini.

Üstte cevap yazdım size. O dediğim başka bir olayaydı. Sanırım hala onu kastediyorsunuz düşmanlık konusunda.

Doktor düşmanlarına düşman olurum ben. Değilseniz sıkıntı yok zaten?

Üstte cevap yazdım size. O dediğim başka bir olayaydı. Sanırım hala onu kastediyorsunuz düşmanlık konusunda.

Doktor düşmanlarına düşman olurum ben. Değilseniz sıkıntı yok zaten?

Tamam evet onu okumamistim. Doktor dusmani degilim sadece doktora kirildim bir tavir yuzunden.tum sorun bu.

Canim bu doktorun degil hastane yonetiminin kararidir. Doktor 500 tl artacagini tahmin etnistir gecen senelerde de o civar arttiysa ama is yonetimde bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…