• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor bey yine benn:((

3SM3R

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
34
0
86
İzmir
UTANIYORUM AMA SÖLıCEM. CıNSEL BıRLıKTELıK YAŞADIKTAN SONRA VE EŞıM RAHATLADIKTAN SONRA ÇIKARKEN SPERMLERDE ONUNLA BERABER ÇIKIYO. ıLıŞKı ESNASINDA YASTIKTA KOYUYORUM BELıMıM ALTINA KALKMIYORUMDA AMA YıNEDE ÇIKIYO SıZCE O ESNADA Bı MÜDDET BEKLEYELıM Mı YOKSA FARKETMıYO MU?:kedi:

Son düzenleme:
bide akıntımda aşırı koku oluşmaya başladı bu tahminen neden başlamış olabilir sizce

UTANIYORUM AMA SÖLİCEM. CİNSEL BİRLİKTELİK YAŞADIKTAN SONRA VE EŞİM RAHATLADIKTAN SONRA ÇIKARKEN SPERMLERDE ONUNLA BERABER ÇIKIYO. İLİŞKİ ESNASINDA YASTIKTA KOYUYORUM BELİMİM ALTINA KALKMIYORUMDA AMA YİNEDE ÇIKIYO SİZCE O ESNADA Bİ MÜDDET BEKLEYELİM Mİ YOKSA FARKETMİYO MU?:kedi:

Bir şey yapmanıza gerek yok. Doğanın kanunu böyle. Yastıkla kalçada tilt yapılabilir. Gerek var mı tartışılır :emir_bebek:

dr bey ben her ay hemen hemen aynı tarihte regli oluyorum örneğin 3 aydr ayın 20 sinde oluyorum normalmidir arkadaşlarım uzun olduğunu sölüyo ve benim hormonlarımda bakıldığında CA- 19 um 47 çıktı bi ara 58 lerdeydi sonra indi mr çekindim normal çıktı alt batım üst batım neden oluyo çıkıyo bi bilginiz varmı çok korkuyorum

dr bey ben her ay hemen hemen aynı tarihte regli oluyorum örneğin 3 aydr ayın 20 sinde oluyorum normalmidir arkadaşlarım uzun olduğunu sölüyo ve benim hormonlarımda bakıldığında CA- 19 um 47 çıktı bi ara 58 lerdeydi sonra indi mr çekindim normal çıktı alt batım üst batım neden oluyo çıkıyo bi bilginiz varmı çok korkuyorum

1. Adetleriniz düzenli (20-35 günde bir adet görmek normal olarak kabul edilmektedir)
2. CA19-9 neden istendi?

merhabalar
ilişki esnasında karın ağrısı çekiyorum ama herzaman deil son 2 haftadır neden olabilir bununla ilgili bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi benimle ayrıca kasıklarımda sürekli sanki bi balonun içine su koyarsınız ya o şekilde bi kıpırdanma sızı oluyor aydınlatırsanız sevinirim.
:sinifsinif:

merhabalar
ilişki esnasında karın ağrısı çekiyorum ama herzaman deil son 2 haftadır neden olabilir bununla ilgili bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi benimle ayrıca kasıklarımda sürekli sanki bi balonun içine su koyarsınız ya o şekilde bi kıpırdanma sızı oluyor aydınlatırsanız sevinirim.
:sinifsinif:

Akıntınız var, ağrınız var ama muayene yok, ben de sanal muayene yapamıyorum, Doktora başvurmanızı öneririşutarafagittim

PEKı DOKTOR BEY EN KISA ZAMANDA GıDıCEM BEKARKEN DE GıTMıŞTıM AKINTIM ıÇıN ANTıBıYOTıK VERDı VE AZALANA VE GEÇENE KADAR KULLAN DEDı AMA GıDıCEM UMARIM ÖNEMLı BıŞEY DEıLDıR SEVGıLER:Saruboceq:

mrb dr bey bende birşey sormak istiyorum ben ilişkiye girdiğimizde çok zor hissediyorum ve çok geç boşalıyorum bu durum beni çok etkiliyo ne tavsiye edersiniz lütfen kafaya çok takıyorum bir cevap yazın

1. Adetleriniz düzenli (20-35 günde bir adet görmek normal olarak kabul edilmektedir)
2. CA19-9 neden istendi?

dr bey bizde problem olmadığı halde 6 yıldr bebek olmuyodu bi buçuk sene önce boş gebelik yaşadım doğal yoldan sonrasında bi buçuk yıl süreinde hamilelik olmayınca dr gittim oda bana bi bisürü hormon testi yaptrmıştı ozamn bunlar yüksek baktr demişti bende MR çektrmiştim dr ların yönlendirmesiyle temiz çıktı mr alt batım üst batım diyeydi
hala bebeğimiz yok bu seferde eşim dr göründü varikosel çıktı oysa daha düne kadr bişi yooktu oda çift taraflı amaliyat oldu mayısta 3 ayımız olcak yani ca 19 um en son 3 aya kadar önce 47 ydi dr 3 ay sonra tekrar yapalım korkma dedi korkuyorum panik atak hastası oldum iyce anlıccanız akşamları gözlerim kararmıyoda sarı bulut şeklinde görüntüler oluyo 2 aydr korkuyorumm of dr bey alah ne muradınız varsa versin ........:Saruboceq::Saruboceq:

dr bey bizde problem olmadığı halde 6 yıldr bebek olmuyodu bi buçuk sene önce boş gebelik yaşadım doğal yoldan sonrasında bi buçuk yıl süreinde hamilelik olmayınca dr gittim oda bana bi bisürü hormon testi yaptrmıştı ozamn bunlar yüksek baktr demişti bende MR çektrmiştim dr ların yönlendirmesiyle temiz çıktı mr alt batım üst batım diyeydi
hala bebeğimiz yok bu seferde eşim dr göründü varikosel çıktı oysa daha düne kadr bişi yooktu oda çift taraflı amaliyat oldu mayısta 3 ayımız olcak yani ca 19 um en son 3 aya kadar önce 47 ydi dr 3 ay sonra tekrar yapalım korkma dedi korkuyorum panik atak hastası oldum iyce anlıccanız akşamları gözlerim kararmıyoda sarı bulut şeklinde görüntüler oluyo 2 aydr korkuyorumm of dr bey alah ne muradınız varsa versin ........:Saruboceq::Saruboceq:

Asıl Allah size ne muradınız varsa versin :ecrin_bebek:. Dr kontrolü altındasınız korkmanızı gerektiren birşey yok. Bu testler toplumun %3-5 in de yanlış sonuç vermektedir. Bu nedenle hastalıkları tanımakta değil takip amacı ile kullanılıyor. En kısa sürede bebeğinize kavuşmanız dileğiiyle :emir_bebek:

mrb dr bey bende birşey sormak istiyorum ben ilişkiye girdiğimizde çok zor hissediyorum ve çok geç boşalıyorum bu durum beni çok etkiliyo ne tavsiye edersiniz lütfen kafaya çok takıyorum bir cevap yazın

Kadınlarda geç ve maalesef erkeklerde de erken boşalma problemi var. Bu nedenle önsevişmeyi uzun tutabilmek, partnerin kadını orgazma ulaştırdıktan sonra orgazm olması, bazen erotik filmler seyretmek yardımcı olabiliyor. a.s

allah razı olsun ....ca 19 dan korkmak istemiyorum ve korkmuyorum ilginiz için çok teşekürler dr bey eğer tüp bebk yaptrmak istesem hescing( ben okunduğu gibi yazdım) emriyoyu yapıştrma yapıyomusunuz ?ilerde yaptrcam şimdi biraz yaşdan dolayı doğal deneyimde gerçi daha önce yaptrdım 1 kez tüp bebek 1 kezde dondurulmuş emriyo gebelik oluşmadı, artık devlet memurlarının iki hakkı varya sonuncuyu biraz sona sakladık .iyi akşamlar

allah razı olsun ....ca 19 dan korkmak istemiyorum ve korkmuyorum ilginiz için çok teşekürler dr bey eğer tüp bebk yaptrmak istesem hescing( ben okunduğu gibi yazdım) emriyoyu yapıştrma yapıyomusunuz ?ilerde yaptrcam şimdi biraz yaşdan dolayı doğal deneyimde gerçi daha önce yaptrdım 1 kez tüp bebek 1 kezde dondurulmuş emriyo gebelik oluşmadı, artık devlet memurlarının iki hakkı varya sonuncuyu biraz sona sakladık .iyi akşamlar

İyi şanslar. Değerlendirdikten sonra gereken neyse o yapılmaktadır.

ADETıM 2 GÜN GECıKTı DAHA ÖNCE ADET OLMADAN 3 GÜN ÖNCE AĞRILARIM BAŞLARDI. AMA ŞıMDı HıÇ ESER YOK AĞRILARDAN. GEBELıK TESTı YAPSAM HAMıLE OLDUĞUM BELLı OLU MU YOKSA BıRAZ DAHA BEKLEMELı MıYıM? ŞıMDıDEN TŞKLER.:CüvCüv:

Back
X