Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor Bilgehan aydın a ameliyat olan varmi, ben esim için düsünmüstum, yalnız 6 ayi geçirmis insanlarin bilgilerini isterdim, artı fiyat olarak da bilgi alabilirmiyim.
Doktor Bilgehan aydın a ameliyat olan varmi, ben esim için düsünmüstum, yalnız 6 ayi geçirmis insanlarin bilgilerini isterdim, artı fiyat olarak da bilgi alabilirmiyim.
Bilgehan bey daha once yani 7 yıl kadar önce dr nazmi baran ile çalışıyordu benim ameliyatımda yer almıştı sonra kendisi devam etti sanırım. Burnumdan memnun değilim şu an nasıldır bileniyorum tabi.Yakın zamanda ameliyat olmuş birilerinin yorumu daha sağlıklı olur sizin için. Geçmiş olsun şimdiden
Kız kardeşim bundan 9 ay önce burun ameliyatını Bilgehan Aydınbey'e gerçekleştirdi. Tam istediğimiz sonucu aldık diyebilirim. En başta görüşmeye gittiğimiz zaman sempatik tavırlarıyla zaten ikna olmuştuk. Ancak ameliyat ve sonraki süreçle ilgili endişelerimiz vardı. Fakat bir sorun yaşamadık. Kontrollerde de ilk görüşmeye gittiğimiz zamanki gibi ilgili davrandı. İyileşme sürecinde de bir sıkıntı olmadı. Şimdi hem istediği bir görünüme sahip, hem de nefes almasında vs. bir sağlık problemi yok.