Doktor bulamıyorum...

Sssh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
31
7
86
İyi günler arkadaşlar. Benim beynimde damar tıkanıklığı var yani şimdilik teşhis öyle , doktorum başka bi şeyden şüphelendi ancak benim bi profesöre danışmam gerektiğini düşünüyor o yüzden İstanbul'a git dedi. Ama ben İstanbul'u hastaneleri hiç bilmiyorum. Çorludan gelicem rahatlıkla bulunabilecek iyi bir hastahane var mı ? Mümkünse profesörlerin muayene ettiği bi yer arıyorum , tabi varsa, ciddi bi problem çünkü uzman doktor bi çare bulamıyor. Bana kolay bulunabilecek bi hastane ve biliyorsanız doktor önerirseniz çok sevinirim sağolun şimdiden.

Öncelikle çok geçmiş olsun, şifa bulursunuz inşallah.
Önereceğim yerler de haseki, yeditepe, florence nightingale ve çapa olur

İstanbul da yaşayan eş dost akraba varsa onlardan yardım alın.
Geçmiş olsun.

İstanbul da yaşayan eş dost akraba varsa onlardan yardım alın.
Geçmiş olsun.
İstanbulda Avrupa yakasında yaşayan dost akraba olsa tabiki yardım alırım buraya yazmaya gerek duymam. Buraya yardım almak için yazıyorum önemli bi durum ki yazıyorum siz gelip eş dost akraba diyorsunuz. Akıl verdiğiniz için sağolun çok yardımcı oldunuz.

Öncelikle çok geçmiş olsun, şifa bulursunuz inşallah.
Önereceğim yerler de haseki, yeditepe, florence nightingale ve çapa olur
Çok teşekkür ederim sağolun. Önerdiğiniz hastahaneler hangi ilçelerde ?

Çapaya veya Cerrahpaşa'ya gitmeni tavsiye ederim.

Ankara da eski adiyla GATA da( yeni adini unuttum netten bakabilirsiniz. ) bi tanidigim beyin ameliyati oldu oldukca basarili gecti. Ist da bilmiyorum acil sifalar diliyorum.

istanbul degilde kocaeli arastırma hastanesini onerebilirim umuttepede ama uzak kalır belki size farklı illerden de gelenler de var oraya

Ço
Ankara da eski adiyla GATA da( yeni adini unuttum netten bakabilirsiniz. ) bi tanidigim beyin ameliyati oldu oldukca basarili gecti. Ist da bilmiyorum acil sifalar diliyorum.
çok teşekkür ederim Ankara'ya gelme şansım hiç Yok yine de sağolun.

Bu nasıl bir bakış açısı.Ya bu insanlar neden bu kadar yanlış zihniyetle bakıyorlar.
Ciddi bir sorun.İyi bir doktor bulmak lazım.İstanbul u bilmiyorsunuz.Koca şehir,sürekli gidip gelmek gerekir.Sağlık güvenceniz neyse,eğer eş dost akraba varsa,kalabileceğiniz yere uygun,sağlık güvencenize uygun araştırma yapıp size randevu ayarlayabilirler.Yoksa sadece burdan değil,google da yazsanız İstanbul da bir sürü doktor çıkar.Ben bunun için söyledim.Tamamen iyi niyetle.Ve sonuna da geçmiş olsun yazdım.Neyse ya,gerçekten insanlar upruna niye kırılıyorum yazıp.

Evet bak ne güzel yazmışsınız ciddi bi sorun bana yardım edebilecek biri olsa ben gelip burdan yardım ister miyim sizce ? Bi akrabam yok ki tek yardım alabileceğim yer olan burdan yardım istiyorum. Kırılacak bi şey göremedim ama yine de kusura bakmayın. Sağolun geçmiş olsun dediğiniz için.

Capada.Fatih aksaray taraflari diyim size.Uzaktan gelmiyorsunuz neden bu telas panik yapmayin orasi tip fakultesi iyi doktorlari hocalari orda zaten alin randevunuzu gidin.
Gecmis olsun.
Daha önce hiç gitmedim İstanbul'da büyük bi şehir çok kalabalık Esenlerden ötesini bilmiyorum hiç gezmedim dahi o yüzden korkuyorum. Esenlerde inip sonrasında nasıl bulacağım diye bi telaş oldu. Bide Tekirdağ araştırmadan , Edirne Trakya araştırmadan bi türlü randevu alamayınca doktor da ısrarla İstanbul dediği için daha çok gerildim.

Hanımefendi,pat diye azarlar biçimde konuşuyorsun,sana açıklama yapıyorum hala fütursuzluğa devam ediyorsun.Bide kırılacak bir şey göremedim kibrini gösteriyorsun.Ben senin eşini dostunu bilemem.Varsa demişim bak orda varsa,akrabalarından yardım al.Ya bi tanıdık tanıdığın tanıdığıda olurç10 sene annemin hastalığından ötürü doktor hastane sıkıntısını bilirim.İstanbul da yardım edecek yol gösterecek tanıdıklar işi daha da kolaylaştırır bu açıdan dedim ve hala da diyorum.Nasıl istiyorsan öyle anla.

doktor hastane sıkıntısını biliyormuşsunuz bu kadar uzatacağınıza anlayışlı olmanızı beklerdim. İnanın yardıma ihtiyacım var size daha fazla laf yetiştirecek bi İnsan değilim. Fütursuz kibirli demişsiniz teşekkür ederim olumlu yanıtlarınız için. Kusura bakmayın demiştim. İster bakın ister bakmayın daha fazla da konuma yorum yapmayın.

Cok gecmis olsun Capa veya cerrahpasa da hocalar haftanin belli gunleri hasta bakiyor internetten arastirip randevu alabilirsiniz
Diger devlet hast bakiyorda bu ikisi arastirma ve univ hastanesi

Gerilmeyin cok kolay yer ben size tarif ederim siz randevunuzu alin once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…