- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
Ya ben gerçekten özür dilerim ya,dediğim herşeyi öneriyi unutun.Nasıl biliyorsanız öyle yapın.SEN HAKLISINdoktor hastane sıkıntısını biliyormuşsunuz bu kadar uzatacağınıza anlayışlı olmanızı beklerdim. İnanın yardıma ihtiyacım var size daha fazla laf yetiştirecek bi İnsan değilim. Fütursuz kibirli demişsiniz teşekkür ederim olumlu yanıtlarınız için. Kusura bakmayın demiştim. İster bakın ister bakmayın daha fazla da konuma yorum yapmayın.
Hanımefendi şaka mısınız ? Siz kaç yaşındasınız böyle tanımadığınız insana trip atıyor çocukça davranıyorsunuz ? Sen haklısın diyorsunuz haklı olacak bi konu yok. Kırılıp üzülüyorsanız yorum yapmayan bitsin gitsin.Ya ben gerçekten özür dilerim ya,dediğim herşeyi öneriyi unutun.Nasıl biliyorsanız öyle yapın.SEN HAKLISIN
çapanın ulaşımı acayip rahat. tam önünden tramvay geçiyorDaha önce hiç gitmedim İstanbul'da büyük bi şehir çok kalabalık Esenlerden ötesini bilmiyorum hiç gezmedim dahi o yüzden korkuyorum. Esenlerde inip sonrasında nasıl bulacağım diye bi telaş oldu. Bide Tekirdağ araştırmadan , Edirne Trakya araştırmadan bi türlü randevu alamayınca doktor da ısrarla İstanbul dediği için daha çok gerildim.
Güzel kardeşim ne diyorsun sen ya,ne diyosun ya ne diyosun.Git başımdan.Hanımefendi şaka mısınız ? Siz kaç yaşındasınız böyle tanımadığınız insana trip atıyor çocukça davranıyorsunuz ? Sen haklısın diyorsunuz haklı olacak bi konu yok. Kırılıp üzülüyorsanız yorum yapmayan bitsin gitsin.
Çok teşekkür ederim ancak randevu alamıyorum. Hangi hastaneyi arasam Yok yok yok. Yarın tekrar deneyeceğim artık . Sağolun .Gerilmeyin cok kolay yer ben size tarif ederim siz randevunuzu alin once.
Rica ederim.Eskiden sevk yaziyorlardi acil durumlar icin doktorunuza danisin isterseniz.Randevu alamazsanizda erkenden gelin sekreterlere durumunuzu anlatin.Yada ozel numaralarini bulun once ozel muayenesine gidin isiniz cok kolay yurur.Çok teşekkür ederim ancak randevu alamıyorum. Hangi hastaneyi arasam Yok yok yok. Yarın tekrar deneyeceğim artık . Sağolun .
Karabük'ten geliyorum aslında ben orda özel bi hastaneye gidiyorum çorluya ailemin yanına geldim burada bi doktorum yok sevk alamam. 1 hafta içinde halletmem lazım böyle giderse Edirne'de bi profesöre gidicem 102 lira ücret alıyor ama yapacak bi şey Yok İstanbuldan alamayacağımı anladımRica ederim.Eskiden sevk yaziyorlardi acil durumlar icin doktorunuza danisin isterseniz.Randevu alamazsanizda erkenden gelin sekreterlere durumunuzu anlatin.Yada ozel numaralarini bulun once ozel muayenesine gidin isiniz cok kolay yurur.
Ya neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz.Şuan kendini çaresiz hisseden biri var karşınızda.. Bilmediği bir şehirde iyi bir doktor arıyor ve onun stresi ve üzüntüsüyle size cevap yazmış sizde hoş görüp konuyu kapatabilirsiniz.Ya ben gerçekten özür dilerim ya,dediğim herşeyi öneriyi unutun.Nasıl biliyorsanız öyle yapın.SEN HAKLISIN
Ben memorial hastaneSini tercıh etmenızı öneririm . Aynı dutum babamda oldugunda cok dogru mudahaleler olduİyi günler arkadaşlar. Benim beynimde damar tıkanıklığı var yani şimdilik teşhis öyle , doktorum başka bi şeyden şüphelendi ancak benim bi profesöre danışmam gerektiğini düşünüyor o yüzden İstanbul'a git dedi. Ama ben İstanbul'u hastaneleri hiç bilmiyorum. Çorludan gelicem rahatlıkla bulunabilecek iyi bir hastahane var mı ? Mümkünse profesörlerin muayene ettiği bi yer arıyorum , tabi varsa, ciddi bi problem çünkü uzman doktor bi çare bulamıyor. Bana kolay bulunabilecek bi hastane ve biliyorsanız doktor önerirseniz çok sevinirim sağolun şimdiden.
Bak canım,kimse kimsenin ne hastalığı ne derdi var bilemez.Belki ben daha ağır bir hastalık mücadelesi içindeyimdir de,burada kafa dağıtıyorumdur.Belki daha ağır bir hastam vardır o süreci yaşamışımdır.O yüzden kimse kimseden alttan almayı hoşgörüyü beklememeli.Önce insan kendisi sağ duyulu olmalı.hasta olmak başkasına istediğin şekilde davranma hakkını vermez.Ve bak yazılarıma yeterince açıklayıcı yazmışım.Tamamen iyi niyetli bir cümle kurmuşum.Herkesin de eşref saati var.Sen benim ilk baştan beri yazdığımı okursan anlarsın zaten.Ama her insan gibi benim de hassasiyetim var.Bak kendin söylemişsin.Olumlu yapıcı yorumlarınız...hasta olan insana durduk yere de olumsuz yazmam sanırım.Neyse bu şekilde uzar.Şaşırttığım için üzgünüm,yorumlarımı beğendiğin için de ayrıca teşekkür ederim.Ya neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz.Şuan kendini çaresiz hisseden biri var karşınızda.. Bilmediği bir şehirde iyi bir doktor arıyor ve onun stresi ve üzüntüsüyle size cevap yazmış sizde hoş görüp konuyu kapatabilirsiniz.
Ve şunda eklemek istiyorum şimdiye kadar şu forumda en beğendiğim olumlu,yapıcı yorumları okuduğum üyelerdensiniz.Şaşırdım doğrusu..
Ben memorial hastaneSini tercıh etmenızı öneririm . Aynı dutum babamda oldugunda cok dogru mudahaleler oldu
Fakat özel sıgortanız yoksa memorıal hızmet hast. Tercıh edebılırsınız. Devlette cok yavas ilerleyecektır uzsktan geliyorsunuz..[/QUOTE
Teşekkür ederim bi bakarım randevu alabiliyor muyum.
Hanımefendi burda benim konuma yorum yapıyorsunuz. Ben hastayım tabiki sizin hastalığınızı bilemem sizin konunuz değil çünkü bu. Uzatmanızı anlayamadım sanki sinirle dolmuş patlatacak birini arıyormuş beni bulmuş gibisiniz. Size kusura bakmayın da dedim benim derdim başımdan aşmışken bide sizin triplerinizi çekiyorum. Siz buraya bi konu açtığınızda biri size eş dost akrabana sor dese siz ne yazardınız merak ettim doğrusu. Tekrar kusura bakmayın ben kötü bi şey yazdığımı yine de düşünmüyorum sizin gibi kibirli de demedim size. Yorum yapmak mecburiyetinde de değilsiniz.Bak canım,kimse kimsenin ne hastalığı ne derdi var bilemez.Belki ben daha ağır bir hastalık mücadelesi içindeyimdir de,burada kafa dağıtıyorumdur.Belki daha ağır bir hastam vardır o süreci yaşamışımdır.O yüzden kimse kimseden alttan almayı hoşgörüyü beklememeli.Önce insan kendisi sağ duyulu olmalı.hasta olmak başkasına istediğin şekilde davranma hakkını vermez.Ve bak yazılarıma yeterince açıklayıcı yazmışım.Tamamen iyi niyetli bir cümle kurmuşum.Herkesin de eşref saati var.Sen benim ilk baştan beri yazdığımı okursan anlarsın zaten.Ama her insan gibi benim de hassasiyetim var.Bak kendin söylemişsin.Olumlu yapıcı yorumlarınız...hasta olan insana durduk yere de olumsuz yazmam sanırım.Neyse bu şekilde uzar.Şaşırttığım için üzgünüm,yorumlarımı beğendiğin için de ayrıca teşekkür ederim.
durduk yere de olumsuz yorum yapmam demişsiniz size ne dedim de böyle hakaret vari konuştunuz size ben ne yaptım ?Bak canım,kimse kimsenin ne hastalığı ne derdi var bilemez.Belki ben daha ağır bir hastalık mücadelesi içindeyimdir de,burada kafa dağıtıyorumdur.Belki daha ağır bir hastam vardır o süreci yaşamışımdır.O yüzden kimse kimseden alttan almayı hoşgörüyü beklememeli.Önce insan kendisi sağ duyulu olmalı.hasta olmak başkasına istediğin şekilde davranma hakkını vermez.Ve bak yazılarıma yeterince açıklayıcı yazmışım.Tamamen iyi niyetli bir cümle kurmuşum.Herkesin de eşref saati var.Sen benim ilk baştan beri yazdığımı okursan anlarsın zaten.Ama her insan gibi benim de hassasiyetim var.Bak kendin söylemişsin.Olumlu yapıcı yorumlarınız...hasta olan insana durduk yere de olumsuz yazmam sanırım.Neyse bu şekilde uzar.Şaşırttığım için üzgünüm,yorumlarımı beğendiğin için de ayrıca teşekkür ederim.
Kimse sıze hakaret etmıyor uzatmayın bence. Bayan sıze sadece akrabanızdan destek alın demiş nıtekım cok haklı . İstanbulda saglık konusunda hersey cok yavas ılerlıyır. İyiniyetlı bır yorumu yanlış anladınız tartısma yarattınız . Kendınızıde baskasınıda yıpratmayın . Bakın bılır kişi olarak fıkır verıyoruz arayın soyledıgım yerlerı konusun bencedurduk yere de olumsuz yorum yapmam demişsiniz size ne dedim de böyle hakaret vari konuştunuz size ben ne yaptım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?