Doktor bulamıyorum...

Hocaların numaraları olur internet sitelerinden. Orayı arayıp sekreterlerinden randevu alabilirsiniz.

Gecmiş olsun.

Ya ben gerçekten özür dilerim ya,dediğim herşeyi öneriyi unutun.Nasıl biliyorsanız öyle yapın.SEN HAKLISIN

Ya ben gerçekten özür dilerim ya,dediğim herşeyi öneriyi unutun.Nasıl biliyorsanız öyle yapın.SEN HAKLISIN
Hanımefendi şaka mısınız ? Siz kaç yaşındasınız böyle tanımadığınız insana trip atıyor çocukça davranıyorsunuz ? Sen haklısın diyorsunuz haklı olacak bi konu yok. Kırılıp üzülüyorsanız yorum yapmayan bitsin gitsin.

çapanın ulaşımı acayip rahat. tam önünden tramvay geçiyor
cerrahpaşa-haseki ulaşımı da zor değil, önünden geçen otobüsler var. yakınından da tramvay ve metro geçer

kaybolma korkunuz olmasın yani. özellikle çapaya kaybolmadan, çok rahat ulaşırsınız

Güzel kardeşim ne diyorsun sen ya,ne diyosun ya ne diyosun.Git başımdan.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun önerileriniz için

Çok teşekkür ederim ancak randevu alamıyorum. Hangi hastaneyi arasam Yok yok yok. Yarın tekrar deneyeceğim artık . Sağolun .
Rica ederim.Eskiden sevk yaziyorlardi acil durumlar icin doktorunuza danisin isterseniz.Randevu alamazsanizda erkenden gelin sekreterlere durumunuzu anlatin.Yada ozel numaralarini bulun once ozel muayenesine gidin isiniz cok kolay yurur.

Rica ederim.Eskiden sevk yaziyorlardi acil durumlar icin doktorunuza danisin isterseniz.Randevu alamazsanizda erkenden gelin sekreterlere durumunuzu anlatin.Yada ozel numaralarini bulun once ozel muayenesine gidin isiniz cok kolay yurur.
Karabük'ten geliyorum aslında ben orda özel bi hastaneye gidiyorum çorluya ailemin yanına geldim burada bi doktorum yok sevk alamam. 1 hafta içinde halletmem lazım böyle giderse Edirne'de bi profesöre gidicem 102 lira ücret alıyor ama yapacak bi şey Yok İstanbuldan alamayacağımı anladım

Ya neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz.Şuan kendini çaresiz hisseden biri var karşınızda.. Bilmediği bir şehirde iyi bir doktor arıyor ve onun stresi ve üzüntüsüyle size cevap yazmış sizde hoş görüp konuyu kapatabilirsiniz.
Ve şunda eklemek istiyorum şimdiye kadar şu forumda en beğendiğim olumlu,yapıcı yorumları okuduğum üyelerdensiniz.Şaşırdım doğrusu..

Ben memorial hastaneSini tercıh etmenızı öneririm . Aynı dutum babamda oldugunda cok dogru mudahaleler oldu
Fakat özel sıgortanız yoksa memorıal hızmet hast. Tercıh edebılırsınız. Devlette cok yavas ilerleyecektır uzsktan geliyorsunuz..

Bak canım,kimse kimsenin ne hastalığı ne derdi var bilemez.Belki ben daha ağır bir hastalık mücadelesi içindeyimdir de,burada kafa dağıtıyorumdur.Belki daha ağır bir hastam vardır o süreci yaşamışımdır.O yüzden kimse kimseden alttan almayı hoşgörüyü beklememeli.Önce insan kendisi sağ duyulu olmalı.hasta olmak başkasına istediğin şekilde davranma hakkını vermez.Ve bak yazılarıma yeterince açıklayıcı yazmışım.Tamamen iyi niyetli bir cümle kurmuşum.Herkesin de eşref saati var.Sen benim ilk baştan beri yazdığımı okursan anlarsın zaten.Ama her insan gibi benim de hassasiyetim var.Bak kendin söylemişsin.Olumlu yapıcı yorumlarınız...hasta olan insana durduk yere de olumsuz yazmam sanırım.Neyse bu şekilde uzar.Şaşırttığım için üzgünüm,yorumlarımı beğendiğin için de ayrıca teşekkür ederim.

eğer özel hastaneye gidebilirim maddi olarak diyorsanız isim önerebilirim

Hanımefendi burda benim konuma yorum yapıyorsunuz. Ben hastayım tabiki sizin hastalığınızı bilemem sizin konunuz değil çünkü bu. Uzatmanızı anlayamadım sanki sinirle dolmuş patlatacak birini arıyormuş beni bulmuş gibisiniz. Size kusura bakmayın da dedim benim derdim başımdan aşmışken bide sizin triplerinizi çekiyorum. Siz buraya bi konu açtığınızda biri size eş dost akrabana sor dese siz ne yazardınız merak ettim doğrusu. Tekrar kusura bakmayın ben kötü bi şey yazdığımı yine de düşünmüyorum sizin gibi kibirli de demedim size. Yorum yapmak mecburiyetinde de değilsiniz.

durduk yere de olumsuz yorum yapmam demişsiniz size ne dedim de böyle hakaret vari konuştunuz size ben ne yaptım ?

Tabı özele gıtmenızı bu yuzden önerdım sehır dısından gıdecegınızı belirtın . Arayıp skmdı fıyat ve doktorlar ile bılgı alabılırsınız. Yada doktor asıstanlarına baglanın onlara durumu anlatın .

durduk yere de olumsuz yorum yapmam demişsiniz size ne dedim de böyle hakaret vari konuştunuz size ben ne yaptım ?
Kimse sıze hakaret etmıyor uzatmayın bence. Bayan sıze sadece akrabanızdan destek alın demiş nıtekım cok haklı . İstanbulda saglık konusunda hersey cok yavas ılerlıyır. İyiniyetlı bır yorumu yanlış anladınız tartısma yarattınız . Kendınızıde baskasınıda yıpratmayın . Bakın bılır kişi olarak fıkır verıyoruz arayın soyledıgım yerlerı konusun bence

Durumum biraz karışık olduğu için özeldeki doktor yardımcı olabilir mi bilmiyorum. Şu an zaten özele gidiyorum uzman bi doktora ama o bi Profesöre danışmak gerekiyor dedi. sizin önerdiğiniz yere bakıcam iyi bi doktor bulabilirsem giderim sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…