Doktor civanım :/

eses34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
68
4
18
Merhaba arkadaşlar, belki aramızda bir doktor vardır da bana yol gösterebilir.. sizlere soracağım soru şu; Bir doktor (Yeni mezun bir asistan) neden bir ilişkiye kapatır kendini? Sizler kendi camianız dışından insanlarla evlenmeye nasıl bakıyorsunuz? Hasta yakını ile duygusal bir ilişki size kariyeriniz açısından olumsuzluk getirebilir mi? Olumsuz olmasına rağmen facemde hala ekli çıkarmıyor da

abimden biliyorum 28 yasında hala evliliği düşünmüyor uzmanlıgının bitmesini bekliyor ama bizimki manyak boşver onu
yeni mezunsa tus için kapatmış olabilir kendini. meslek olarak da valla doktorlar ikiye ayrılıyor işten bıkmış kendine bakacak bir ev hanımı arayanlar ve kendine uygun prestijli doktor bağyan arayanlar
senin doktorun kişiliğine bağlı bişey

Pek kapatmışada benzemiyor açıkcası sosyal medyadan arada bakıyorum sürekli arkadaş gruplarıyla o bar senin bu bar benim hesabı yani öyle çok çok inek bir tip değil. Yaptıklarıyla ve tavırlarıyla çok fazla aklımı karıştırıyor, dediğim gibi çevresi ve kendi çok rahat bense işinde gücünde kendi halinde gelenekselci biriyim belkide bu ona fazla geldi bilemiyorum. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

şimdi ben içinde olarak anlatayım. yıllardır sıkı bi öğrencilik yaşadı ve yeni mezunsa aile hekimliği basla muhtemelen 8-10 bin maaş alacaktır. öğrencilikten sonra bu maaş tabkide bi uçuş etkisi yaratıyor. daha almıyosa bile sıkı bi okulun ardından biraz hovardalık normal ve hakları gibi duruyor
yani senin kararın iyi tanımak gerek karsıdakini

Uzmanlığına odaklanmıştır, bu tarz şeylerin diğer asistan ve uzmanların dilinde dolaşmasını istemiyordur, hastane ortamı dedikodu yuvasıdır hasta veya yakınıyla alakası olan doktorlar hoş karşılanmaz. Ve doktorlar genelde -istisnalar vardır- diğer kadınlarla çıkar doktorlarla evlenirler.

Kesinlike hakları ama gönül daha net şeyler duymak görmek istiyor. İstemiyorsan kes muhabbetini ilgini ümit verme he istiyorsanda açıkca belli et, ikimizde belirli yaşlara gelmiş insanlarız birbirimizin hayatında yok yere kafa karıştırmayalım diyorum da işte ona belli edemiyorum bunu. Zamana bıraktım

Olabilir onada hak veriyorum ama yinede beni görsün istiyorum. Oda tm olarak bunu söyledi bana :/

ya o kadar maaşı nerde alıo bana da sööle de hemen gideyim :))
yarısını bile alamıoz genelde, senin o dediğin çok uçmuş, aile hekimlerinin parasının içinde asm gider masrafı da var ve o dahil en fazla 7 bindir. genelde o bile değil. neyse..

konu sahibi karşındakinin dr olup olmamasına bakma bence, ona göre değerlendirme.
sonuçta altı üstü bi meslek grubu her türlü insan vardır, genellememek lazım

Genelleme demeyelim de böyle şeyler sizlerin hayatında nasıl karşılanıyor kıyaslamasını yapmak istiyorum. Tabiki olmak zorunda değil beğenmemiş dolayısıyla öyle birşey söylemişte olabilir ki sonuna kadar haklıdır ben onun gözünde sadece bir refakatçiyim fazlasını ben istedim çünkü ona ben aşık oldum sonuçlarına da katlanacağım Bekleyip göreceğim hep sessiz kalacak değil ya yani inş.

şırnağın ucra bi köynde alabilirsin o maaşı zira abim orda kazanmıştı 1yıl..

sana karsı bi yakınlık gösterdi mi sen böyle baya düşünüyosun. aranızda hiç bişey gecmediyse sadece hasta yakını doktor ilişkisi varsa ve bişey yapmaddıysa boşa bekleme bence.

sana karsı bi yakınlık gösterdi mi sen böyle baya düşünüyosun. aranızda hiç bişey gecmediyse sadece hasta yakını doktor ilişkisi varsa ve bişey yapmaddıysa boşa bekleme bence.
Aklimj karistiriyor demistim soyledikleri ve davranislari arasinda tam.bir tezat var.

Gerçekten seninle bir ilişki yaşamak isteseydi, hisleri güçlü olsaydı ne yapar eder yaşardı. Sonuçta hastası değilsin, hasta yakınısın; bir de Türkiye'den bahsediyoruz, çok da öyle etik kurallarla kafayı bozmuş bir ülke sayılmayız.

İlgin hoşuna gitmiştir, egosunu tatmin ediyordur seninle. Bir de bazı insanlar yapı itibariyle flörtöz oluyor. O yüzden sana hareketleriyle sözleri çelişkili geliyordur.

Aklimj karistiriyor demistim soyledikleri ve davranislari arasinda tam.bir tezat var.
Sorun birazda birbirimizi ozel hayatlarimizda tanimamamizdan kaynaklaniyor galiba. Her ne kadsr arastirsam da sevmis de olsam nasil biridir vs. Hicbir fikrim yok
kaldiki omdan beni sevmesimi bekliyorum. Firsatta vermedi kendimi tanitmama elimden birsey gelmiyor, belkide haklosiniz egosunu tatmim ediyor.

Yeni mezun erkek doktorların maalesef böyle, kendini bulunmaz hint kumaşı sanma huyu var. Egoist oluyorlar. Bizde hata, aileler doktor olsun çamurdan olsun diye yansıttı yansıttı, şimdi herkes peşlerinde, herkes onlara kul köle sanıyorlar, bir de işte yeni mezun, genç olunca, ohooo...

canım bazı doktorlar çok flörtöz oluyo
daha doğrusu erkekler diyelim
ben öyle çok denk geldim yani
ciddi birşeyler düşünse öyle ya da böyle sana ulaşır zaten

bence çok fazla kaptırma kendini
çok üstüne de düşme kendini birşey sanmasın
zaten çoğu da çapkın olabiliyo hele ki gençse
boşa üzülme derim ben akışına bırak

Arkadaşım uzak dur benden sana tavsiye....o tip asistanlarla en az üç yılı acilde olmak üzere uzun yıllar çalıştım..aralarında neler konuştuklarına nasıl davrandıklarına hepsine şahit oldum.,,bide genel cerrah yada ortopedist falansa çapkının önde gidenidirler....bende doktorum...ve bir doktorla evlendim....çok şey yazarımda yazmayayım...boşver kaptırma kendini...hayır gelmez ego tatminidir...açık ve net söyleyeyim bizim camiada hasta yakınıyla ilişki pek kabul görmez...hele o sana yakınlaşmamışsa boşver uzak dur...neden dersen daha uzun yazarım ama boşver...inan bana çok sevdiğim bir eşim var çokda düzgün bir adam ama zor inan ki çok zor..

Bence adam senden hoslanmamis yoksa prensipten degil yani. Kabalik etmemek icin sosyal agdan silmiyodur

Aslında herşeyi en baştan nasıl oldu ne oldu şeklinde anlatsan daha iyi anlaşılır bence..
bir de doktor vs. diye genelleme,karakteri önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…