- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Yeni mezun erkek doktorların maalesef böyle, kendini bulunmaz hint kumaşı sanma huyu var. Egoist oluyorlar. Bizde hata, aileler doktor olsun çamurdan olsun diye yansıttı yansıttı, şimdi herkes peşlerinde, herkes onlara kul köle sanıyorlar, bir de işte yeni mezun, genç olunca, ohooo...
Arkadaşım uzak dur benden sana tavsiye....o tip asistanlarla en az üç yılı acilde olmak üzere uzun yıllar çalıştım..aralarında neler konuştuklarına nasıl davrandıklarına hepsine şahit oldum.,,bide genel cerrah yada ortopedist falansa çapkının önde gidenidirler....bende doktorum...ve bir doktorla evlendim....çok şey yazarımda yazmayayım...boşver kaptırma kendini...hayır gelmez ego tatminidir...açık ve net söyleyeyim bizim camiada hasta yakınıyla ilişki pek kabul görmez...hele o sana yakınlaşmamışsa boşver uzak dur...neden dersen daha uzun yazarım ama boşver...inan bana çok sevdiğim bir eşim var çokda düzgün bir adam ama zor inan ki çok zor..
ee profilinde klinik psikolog olduğun yazıyor biz sana bu soru ile gelsek ne cevap verirdin bir düşün istersen,bu durumda cevabını içinde ara demekten başka diyebileceğim bir şey yok:)
şimdi branşına göre ben yardım ederim gastrocu ya da KBB ci ise aranızı yaparım yani muayene olurken bak ciddiyim
o da olur biliyo musun neden yazmadım diyodum bende bu aralar az buçuk iltihaplıyımda hatta benim sana da ihtiyacım var klinik psikoloğusun bende anksiyete varHayır üroloji asistanı maalesef
o da olur biliyo musun neden yazmadım diyodum bende bu aralar az buçuk iltihaplıyımda hatta benim sana da ihtiyacım var klinik psikoloğusun bende anksiyete varya bence ben sizi evlendireyim fakat benide bir süre yanınıza alın olmamı işin şakası hani seni tiye almıyorum kesinlikle fakat benim inancıma göre çok sorgulamamak lazım pişman olmamak adına adımlar atmak lazım olmazsa ben denedim olmaz kafasındayım birde Rabbim yazmışsa zaten istesende istemesende bir şekilde oluyor kısmındayım
teklifimde ciddiyim
Doktorların bir kısmı uçlarda yaşar...bunu aslında doktor diye genellemek ne kadar doğru bilmem ama biraz uçuk oldukları özellikle erkekleri bir gerçek...ama büyük çoğunluğu normal aile yapısı olan insnalar...bir kısmı annesinden onun için ev hanımı bir bayan bulmasını ister...eve gidince hanımı kapıyı açsın forması gömleği temiz olsun eşi evde onu beklesin der...çünkü bu bahsettiğim bir asistansa ayda en az 10 nöbet tutuyordur geri kalan hayatında huzur ister. Bir kısmıda beni doktor anlar dırdır çekemem der büyük çoğunlukla en sonunda ya bir doktor yada hemşireyle evlenir çünkü onu en iyi kendi meslektaşı anlar...ben evlendiğim ay 8 nöbet tutuyordum..hangi erkek yeni evlendiği eşinin 8 gece eve gelmemesini normal karşılarki...bu kadın içinde geçerli...bir süre sonra ilişki yıpranır.benim farklı mesleklerle evlenen arkadaşlarım maalesef evliliklerini çok uzun sürdüremedi. Tabi ki istisnaları var doktorla büyük aşkla evlenip boşananda oldu, sakin bir hayat isteyip öğrtemnele evlenen ve çok mutlu evliliği halen devam edende. Şimdi bu çocuğun niyeti ciddiyse ve sakin bir hayat istiyorsa senden alasını bulamaz ama sanki seninki biraz tek taraflı gibi..bekle bakalım zamanla tepkisi ne olacak...çok önemsiyorsan sakinca bekle...hayırlısı olsun...
vanda görev yaparken başladı canım anksiyetem durmadan midemden yukarı doğru çıkan korku dalgalanmalarıyla uğraşıyorum en ufak bir şeyden korkuyorum birde her gün illa bir yerim ağrıyor çok doktora gidiyorum sağlamsın diyolar herkeste olabilen problemleri gösteriyolar ama ben hep korkuyorum şimdide boynumdaki bezede aklım doktor iltihap dedi ama elim hep orda çünkü hep ağrıyor ya da bana ağrıyormuş gibi geliyor...burdan yazarım burda psikolojisi bozuk hatun çok onlara da iş olur hatta sen bi topik aç bize sözlü yardımda bulun daha iyiÇok kaygılanma endişelenme anksiyete ne derecede? Bir hastalık kaynaklı mı? özelden yazabilirsin bana. Benim konuya gelince herşey nasip tabi ben elimden geleni yapayımda tevekkül kısmı kalsın bana, ancak yaparkende tökezlemeyeyim derdindeydim birazda duygusal bakıyordum tabi. Ama zaten ben elimden geleni yaptım fazlasını yapmak beni alçaltır beni hiç tanımayan ve onu iş dışında tanımayan biri olarak.. Beklemeye aldım diyelim gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
vanda görev yaparken başladı canım anksiyetem durmadan midemden yukarı doğru çıkan korku dalgalanmalarıyla uğraşıyorum en ufak bir şeyden korkuyorum birde her gün illa bir yerim ağrıyor çok doktora gidiyorum sağlamsın diyolar herkeste olabilen problemleri gösteriyolar ama ben hep korkuyorum şimdide boynumdaki bezede aklım doktor iltihap dedi ama elim hep orda çünkü hep ağrıyor ya da bana ağrıyormuş gibi geliyor...burdan yazarım burda psikolojisi bozuk hatun çok onlara da iş olur hatta sen bi topik aç bize sözlü yardımda bulun daha iyi
klinik psikoloğa gittim davranışsal bilişsel terapi yapcam dedi sen bilirsin adam aldı eline fotokopiyi okudu sonra beni eve yolladı al bunu eve gidince oku diye bilmiyorum bilişsel terapi bu mu ama tvlerde hastayı yatırıp sohbet ediyodunuz siz ne oldu onlara gerçek psikolog istiyorum idealist isen benim olur musun please
5 seans gittim kaygılarım daha da arttı bana tedavinin yarısına geldik deyince bende bıraktım çünkü düşsel olarak hiçbie değişiklik söz konusu olmadı ..hayırlısı.
sağol tatlım aramıza hoş geldin çok verimli bir üye olacağın aşikar...Tedavi ile birlikte ilaç kullandınız mı diyeceğim ama psikoloğun ilaç yazma yetkisi yok. Anksiyeteniz ileri seviyede görünüyor ilaç tedavisi ile birlikte daha iyi sonuçlar alırsınız bir psikiyatriste gitmenizi öneririm ve çok işe yarar EFT uygulayın kendinize öyle çok zor birşey değil netten araştırın ve uygulayın kendinize kaygılanma üzerine yapın bunu hafifleteceğine inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?