Merhaba arkadaşlar, belki aramızda bir doktor vardır da bana yol gösterebilir.. sizlere soracağım soru şu; Bir doktor (Yeni mezun bir asistan) neden bir ilişkiye kapatır kendini? Sizler kendi camianız dışından insanlarla evlenmeye nasıl bakıyorsunuz? Hasta yakını ile duygusal bir ilişki size kariyeriniz açısından olumsuzluk getirebilir mi? Olumsuz olmasına rağmen facemde hala ekli çıkarmıyor da
TUS'a hazırlanan doktorların bir lafı vardır, "önce TUS, sonra coitus" :)
(coitus cinsel ilişki demek, TUS'u bunun bile önüne aldıklarını belirtmek için kullanırlar bu lafı)
TUS'a hazırlanan doktorların bir lafı vardır, "önce TUS, sonra coitus" :)
(coitus cinsel ilişki demek, TUS'u bunun bile önüne aldıklarını belirtmek için kullanırlar bu lafı)
doktorlukla ne ilgisi var bunun.Başka meslekler mezun olur olmaz kızlarla gezmeye mi başlıyormuş?Ya da doktorlar ille birini bulmalı mıymış?Anlamadım ben,sizi beğenmişse dile getirir zaten
Bir iliski istemiyordur belki hayatini yasamak gezmek tozmak eğlenmek istiyordur bunda anlamayacak bisey yok. Kisa zaman önce yakisikli ve romantik bir doktor tecrübesi edindim ve uzak durmak gerektiğine karar verdim hem kor kütük asik olduğuna inandirip hem evlenirsem çocuk için evlenirim demesi ilişkiyi arkadaş liga dönüştürmeye yetti :) hala çok aptalm seni kacrdgm için der arada .. Boyle bir tipse çok yaklasmaman yararina olur diye düşünüyorum :)