Doktor civanım :/

yeni mezunsa tus için kapatmış olabilir kendini.

TUS'a hazırlanan doktorların bir lafı vardır, "önce TUS, sonra coitus" :)
(coitus cinsel ilişki demek, TUS'u bunun bile önüne aldıklarını belirtmek için kullanırlar bu lafı)

TUS'a hazırlanan doktorların bir lafı vardır, "önce TUS, sonra coitus" :)
(coitus cinsel ilişki demek, TUS'u bunun bile önüne aldıklarını belirtmek için kullanırlar bu lafı)
hahahahaha yazık ya abim gelmiş 28 yasına baktım hala 5parmak kalınlıgında kitap ders çalışıyor
zor zanaat

doktorlukla ne ilgisi var bunun.Başka meslekler mezun olur olmaz kızlarla gezmeye mi başlıyormuş?Ya da doktorlar ille birini bulmalı mıymış?Anlamadım ben,sizi beğenmişse dile getirir zaten

Bir iliski istemiyordur belki hayatini yasamak gezmek tozmak eğlenmek istiyordur bunda anlamayacak bisey yok. Kisa zaman önce yakisikli ve romantik bir doktor tecrübesi edindim ve uzak durmak gerektiğine karar verdim hem kor kütük asik olduğuna inandirip hem evlenirsem çocuk için evlenirim demesi ilişkiyi arkadaş liga dönüştürmeye yetti :) hala çok aptalm seni kacrdgm için der arada .. Boyle bir tipse çok yaklasmaman yararina olur diye düşünüyorum :)

doktor değilim ama hastalarım (ben danışanlarım demeyi tercih ederim) var
biriyle ilişki tabii ki kurmazdım bu etik olarak doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…