Kankiton değilim ama çok şeker bir üslubun var, seviyorum seni.

Doktor gider, başkası gelir dert etme sen. Azcık çalmayıversin telefonun. Kk ile idare edersin o aralıkta. Özetle iyi yapmışsın...

Hani su seninle ciddilesmisken kiz gormeye giden doktor bu dimi

Yol ver gitsin ya Allah in tipsiz ergeni. Ciddi olacakmis bak bak. Ciddi iliskisi olmadan kiz bakmaya gidemiyor muymus.

evet çok iticiydi, donecekse kendi gelsin sen bir şey yapma ama dönse bile çirkin beee ne yapacaksın çirkini

Rica ederim...
Eski konularından az çok biliyorum seni. Çok güçlü bir kadınsın. İnşallah çok çok mutlu olursun

Aiyy çok tşk ederim. Ben kendimi güçlü görmüyorum hiç ama siz böyle diyince bir moral oluyor. Tşk ederim gerçekteeen. Hepimiz mutlu olalım inşş

Muge bende tohtoru merak ediyordum gelisme varmi diye.
Ben iyi yaptin demeyecegim bence olabilirdi yani.ama sevmiyorsan da yapacak bisey yok.
Onceki evliliginde yiprandigin icin yogurdu ufkeyerek iciyorsun.
Ben olsam degerlendirirdim tohtoru ama hayat senin canim

Zaten görüşüyormuşsunuz Müge. Görüşüp, takılmayla, sevgili olmak arasında ki ince çizgi ne? Bu doktor ne istiyormuş tam olarak?

Ben iyi ettinden yana kullanıyorum oyumu, ciddi bir adım için erken

Şöyle ki bebeğim, ailelere söylemek. Şimdi ben söylemedim tabi bizimkilere filan çünkü teyzesi annemin kankası. Söylesem ikinci dk da dugun yeri bakmaya baslarlar :)) O da diyoki söyleyelim ben rahat rahat gidip geleyim sen gel git ?. Hem bir ciddiyet olsun. Evleniriz sonra. Ya ben evlenmek istemiyorum. amann öyle işte.
Oh iyi geldi valla yorumlar :)

ayyy mügiş gelmiş aklımdaydın nerede bu kız diyordum hep sonunda çıktın ortaya

Yani aslında doktor beyimiz hemen evlilik derdinde olmasa devam edebilirmiş belki sevgili olarak bile. Ama 1 sene içinde tekrar evlenecek halin yok doğru karar olmayabilir senin için

Bana öyle geliyor ki doktor bey yakın zamanda sana tekrar yazar. Bir şekilde tekrar görüşmeye başlıyorsunuz zaten

Böyle takılmak istemediğini, zaten uzak oldugumuzu, ciddi bişiyler dusundugunu falan filan
Doktor büyük saçmalamış açıkçası madem ciddiydi diğer kadınla görüşmek neyin nesiydi? Ayrıca çirkindi diye şakaya vurmaya çalıştığını biliyorum ama yakışıklıdan da bir hayır gelmedi değil mi mügecim :) Sen çirkindi yakışıklıydı diye düşünme de iyi sadık biri olmasına bak bu da benim sana bir öğüdüm olsun :) düşünme de doktoru ondan hayır gelmez

Kankiton değilim ama çok şeker bir üslubun var, seviyorum seni.

Doktor gider, başkası gelir dert etme sen. Azcık çalmayıversin telefonun. Kk ile idare edersin o aralıkta. Özetle iyi yapmışsın...

Ay kankitoda oluruz aşk ol :) tşk ederimm
Kk ile idare et deme bak gün aşırı konu açarım :))

Siz de sanırım kilolarınızdan şikayetçiydiniz şaka da olsa keşke insanları böyle etiketleyip incitici olmasanız.

Ay göbekli erkekler mi incincek? Keşke incinip o göbeklerini eritmeye çalışsalar azıcık. Ben kaç zamandır şu kıçımı eritcem diye ne acılar çekiyorum :)) Onlarda çeksin bırak boşver

Mügecim öncelikle yeni bir ilişki için erken merken değil valla, seninle aşağı yukarı aynı zamanlarda boşandık benim içimde son bir iki aydır kelebekler uçmaya başladı mesela. Herkesin nadasta kalma (tabire gel) süresi farklıdır tabi ama ben öyle sırf boşandın diye sanki hayatının travmasıymış gibi davranmayı yıllarca yalnız kalmayı doğru bulmuyorum.

Öte yandan kalbinde şüphe uyandıran insanlardan uzak dur. Kafamı kurcaladı bu adam benim, baştan falso vermişti zaten başkalarıyla görüşerek şimdi de yangından mal kaçırıyor baksana. Next de geç

Hani su seninle ciddilesmisken kiz gormeye giden doktor bu dimi

Yol ver gitsin ya Allah in tipsiz ergeni. Ciddi olacakmis bak bak. Ciddi iliskisi olmadan kiz bakmaya gidemiyor muymus.

Aynen o aynnen. Aaa hatırlamıyomusun kızı getırmıstı yanıma.Beni ikna için :))
Ay ne salaktı o gün yaa. Hatırlaması bile kabus. Buraya teyzesine geldiğinde mesaj atmıştı benimde canımın sıkıldıgı bir andı cevap verdım oyle gorusmeye basladık tekrar. Ya geyıgı muhabbetı takılması iyi de adam bir zaman sonra hadi ciddi olalım herkese söyleyelime baglıyor :/ Herhalde boynuzlama fantazısı var ahahahah

Ay göbekli erkekler mi incincek? Keşke incinip o göbeklerini eritmeye çalışsalar azıcık. Ben kaç zamandır şu kıçımı eritcem diye ne acılar çekiyorum :)) Onlarda çeksin bırak boşver
Hahaha müge ya
O koca göbeğiyle başka kızla buluşmayı biliyordu ama

Artizee bak, o yaptığı yamuktan sonra daha fazla çaba sarfetmesi lazım zaten. Öyle kolay mı üstünü çizmek? Hakkaten iyi yapmışsın. Zaten ciddiye binecekse ille de Müge, başkası olmaz tutumuyla gelmeli. Böyle gerekliyse beklerim ben demeli. Dönerse senindir, salmak gerekiyordu diyorum yine

Hahaha müge ya
O koca göbeğiyle başka kızla buluşmayı biliyordu ama

O varya ohooo.. Sürüyle kız bulur buluşcak sevişcek. Kız biz afedersın kadın mılleti olarak aptalız ya. Hem çirkin hem göbekli ama komik ve ilgili diye göbeğine bile okeyi veriyoruz hemen.Ama onlar bize öyle mi? Göbek olsa ne zaman eriyecek bu göbek diye bakıyolar. Kıç olsa squatları kassana diye yalvarıyolar. Sanki kendileri überkaslı. Bir baklava dilimi öpmek, bir adonis okşamak bizimde hakkımız hahahaha

mugehatun bende seni merak ediyordum mugiş,
yaş farkınız da vardı sanırım ?
adam göbeğini boşverde boşluktan ilgi isteğinden olabilir mi şuan ki yaşadığın duygular ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…