Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Önceki yaşıklıydı da naptı çirkin olsun benim olsunMüge'cim merhaba, uzun zamandır takip ediyorum seni. Benzer şekilde çirkin bir boşanma yaşamıştım. Şimdi yeniden evlendim. Mutluyum huzurluyum.
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak sana naçizane tavsiyem bir süre kafanı dinle. Kendine zaman ayır yaralarını sar. Daha çok yeni boşanman.
İnsanları çirkin göbekli diye sınıflandırmanı sevmediğimi belirtmek isterim. Kimin seni ne kadar mutlu edeceğini ya da kalbinin ne kadar temiz olduğunu bilemezsin. Belki seni baştacı yapacak adam??? Belki de yakışıklı diye birine gideceksin ama sonradan o tipini kaybedecek...
Özetle kalbi güzel bir adam, ömrünün sonuna kadar sohbet edebileceğin seni baş tacı edecek bir adam çıkar inşallah karşıma kendini dinleyip toparlandıktan sonra :)
Aynen be tatlım...Önceki yaşıklıydı da naptı çirkin olsun benim olsun
Huyu güzele bir ömür doyulmaz
En yerinde yorum. Süp perMüge'cim merhaba, uzun zamandır takip ediyorum seni. Benzer şekilde çirkin bir boşanma yaşamıştım. Şimdi yeniden evlendim. Mutluyum huzurluyum.
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak sana naçizane tavsiyem bir süre kafanı dinle. Kendine zaman ayır yaralarını sar. Daha çok yeni boşanman.
İnsanları çirkin göbekli diye sınıflandırmanı sevmediğimi belirtmek isterim. Kimin seni ne kadar mutlu edeceğini ya da kalbinin ne kadar temiz olduğunu bilemezsin. Belki seni baştacı yapacak adam??? Belki de yakışıklı diye birine gideceksin ama sonradan o tipini kaybedecek...
Özetle kalbi güzel bir adam, ömrünün sonuna kadar sohbet edebileceğin seni baş tacı edecek bir adam çıkar inşallah karşıma kendini dinleyip toparlandıktan sonra :)
Bir güzel yorum daha haklısın ablam :)Önceki yaşıklıydı da naptı çirkin olsun benim olsun
Huyu güzele bir ömür doyulmaz
İnsan güzel huylu insanı sevince çirkin gelmiyor ki hemBir güzel yorum daha haklısın ablam :)
Mügişşş hoşgeldin fıstığım
Ya bir şey sorucam da erkekteki göbeği seven tek kadın ben miyim acaba ey kk? Ben buradayım!! diyen göbek birtek bana mı güven veriyo yanibir de göbek derken ne kadar bir göbekten bahsediyoruz gerçekten görmek isterdim. Sanki burada bu konuda şişirilmiş gibi geldi de bana
Buarada muge bende herkes gıbı senı merak edıyordum, nerelerdeydın naptın nasılsın ıyı mısın?
Sen iflah olmazsın Müge, Allah akıl fikir versin... Tezinden bir koca da versin biraz susturur en azından
Allah iyiliğini versin... Varlıklı çevrede büyümüş biri olarak, para için bir erkeğe gidiyorsan üzülürsün. Evlenmeyeceğim para yiyeceğim dersen erkekler sandığından daha akıllı, hele varlıklı olanlar extra temkinlidir. Yedirir elbet ama karşılığını senden fazlasıyla alır hem duygusal hem de fiziksel olarak, üstelik her an kapının önüne koyulmayı göze alman gerek... Zengin koca isteyen kadınları çözemiyorum... Zengin yakışıklı kaslı tanıdığım var ama seni üzer...Aşkolsunnn ben çapkınlık yapcam diyorum sen koca diyorsun :)) Bana zengin yakışıklı kaslı tanıdıgın varsa onu paslaaaa koca diye dua etcegıne :)))
Allah iyiliğini versin... Varlıklı çevrede büyümüş biri olarak, para için bir erkeğe gidiyorsan üzülürsün. Evlenmeyeceğim para yiyeceğim dersen erkekler sandığından daha akıllı, hele varlıklı olanlar extra temkinlidir. Yedirir elbet ama karşılığını senden fazlasıyla alır hem duygusal hem de fiziksel olarak, üstelik her an kapının önüne koyulmayı göze alman gerek... Zengin koca isteyen kadınları çözemiyorum... Zengin yakışıklı kaslı tanıdığım var ama seni üzer...
Her kadın bir değil kiZengin koca isteyen kadınları çözemiyorum... Zengin yakışıklı kaslı tanıdığım var ama seni üzer...
Her kadın bir değil ki
Buraya mı yazayım özele mi bilemedim şimdi herkes yararlanmasınbunu biraz daha açsana :)
Buraya mı yazayım özele mi bilemedim şimdi herkes yararlanmasınsenin için demedim onu yani üye demiş ki zengin erkek kullanır atar öyle bir şey yok yani bazı kadınlar öyle değil hemen kullanıp atamazlar zenginler buna da zeka ve zerafet birleşimi denir yani bence :) ayrıca böyle kullanımlar sinir ediyor beni bir kadın da bir adamı kullanıp atamaz mı atar hatta adamda gönül yarası olur
Aynen ya ama bak şu namus muhabbetleri için demiyorum da kadınlar biraz daha duygusal ya kullanıp atmak ondan zor yani şimdi sevdiğini değil sevmediğini kullanıp atacaksın da çoğu kadın sevmediği adama tahammül edemiyor o da varHah işte benimde gelmek istediğim nokta buydu. Ondan açtırdım yoksa üzerime alınmadım zaten :))
Biz kadınlar bile, bir erkeği kullanıp atamıyoruz(!) Nerde kaldı erkekler öyle düşüncek? Değil mi ya..
Aynen ya ama bak şu namus muhabbetleri için demiyorum da kadınlar biraz daha duygusal ya kullanıp atmak ondan zor yani şimdi sevdiğini değil sevmediğini kullanıp atacaksın da çoğu kadın sevmediği adama tahammül edemiyor o da var
Yap canım ama böyle biri var mı ki çevrende yani durup dururken bu düşünce aklına gelmemiştir diye düşünüyorum da :)Haklısın biz duygusal anlamda dezavantajlıyız :/
Ama ben kendimi çok fazla yakışıklı bir adamı kullanıp atma potansiyelinde görüyorum şu sıralar ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?