• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Herkese iyi yıllar Kk kankilerim.
Müge yeni yıldada konu açmalara doymuyordu :))
Bu sefer sizden bir akıl istiyorum, özellikle beni tanıyan kankitolarımdan.
Doktoru hatırladınız? Hani şu saçmaladığından hayatımdan uzaklaştırdığım doktor. Bir süredir tekrar görüşüyorduk onunla.Fakat ciddi bir şekilde değil,öylesine takılıyorduk.Bilirsiniz...
yılbaşından önce bana böyle takılmayalım, adam gibi sevgili olalım dedi ama ben istemedim. Reddettim. Bir sürü gerekçem vardı. Haklı gerekçeler. O da bana postayı koydu :) Böyle takılmak istemediğini, zaten uzak oldugumuzu, ciddi bişiyler dusundugunu falan filan.Neyse. Kısacası görüşmeyi kesti adam.
Benim umrumda değildi tabi de(!), yavastan yavastan sanki bir pişmanlık peydah olur gibi oldu :))
Eeee??Ne diyorsun müge dediğinizi duyar gibiyim.
İyi yaptım dimi be.Birilerinden bunu duymaya ihtiyacım var sanırım. Hayatımın bu dönemi ciddili şeylere gerek yok dimi.
Kaslı,zeki, yakışıklı gönül eğlendireceği birini bulur Müge değil miğğğ ?? :)) Hem gayet çirkindi zaten doktorcum:)) Hemde göbekli :/

Doktoru hatırladınız? Hani şu saçmaladığından hayatımdan uzaklaştırdığım doktor. Bir süredir tekrar görüşüyorduk onunla.Fakat ciddi bir şekilde değil,öylesine takılıyorduk.Bilirsiniz...
yılbaşından önce bana böyle takılmayalım, adam gibi sevgili olalım dedi ama ben istemedim. Reddettim. Bir sürü gerekçem vardı. Haklı gerekçeler. O da bana postayı koydu :) Böyle takılmak istemediğini, zaten uzak oldugumuzu, ciddi bişiyler dusundugunu falan filan.Neyse. Kısacası görüşmeyi kesti adam.
Benim umrumda değildi tabi de(!), yavastan yavastan sanki bir pişmanlık peydah olur gibi oldu :))
İyi yaptım dimi be.Birilerinden bunu duymaya ihtiyacım var sanırım. Hayatımın bu dönemi ciddili şeylere gerek yok dimi.
Kaslı,zeki, yakışıklı gönül eğlendireceği birini bulur Müge değil miğğğ ?? :)) Hem gayet çirkindi zaten doktorcum:)) Hemde göbekli :/

Kalbi güzel olsun.
Gerekçelerinde haklıysan boşveeerrr :D

ben de seni merak ediyordum mügecim :KK36:

çirkin göbekli bir ciddiyetle ile ne işin var şimdi, hele şu sıra yeni özgürlüğe çıkmışken! kafa dağıtacak , gezip eğlenecek bi de azbuçuk yüzüne bakılacak biri olsun. bir de adam yangından mal mı kaçırıyor. ne bu hemen lise talebesi gibi ciddi olalım falan, gereksiz:63:

tabiki de iyi yapmışsın:süslü:

Amaaan boşver hayat senin. Yolverdin madem gidene güle güle. Sebeplerde varmış. Gelsin yeni kismetler. Hayırlısı:KK50:

Iyi olmus müge :)
Biraz kafan sakinlesin elbette güzel seyler yasayacaksin. Eglenmene bak ;)

Hazır olsan zaten hiçç bu düşüncelere girmez bodozlama dalardın o yüzden iyi yapmışsın
Sende hazır değilsin daha zamanı gelmemiş :KK19:

ben de seni merak ediyordum mügecim :KK36:

çirkin göbekli bir ciddiyetle ile ne işin var şimdi, hele şu sıra yeni özgürlüğe çıkmışken! kafa dağıtacak , gezip eğlenecek bi de azbuçuk yüzüne bakılacak biri olsun. bir de adam yangından mal mı kaçırıyor. ne bu hemen lise talebesi gibi ciddi olalım falan, gereksiz:63:

tabiki de iyi yapmışsın:süslü:

Kuzumm iyiyim. Senden naberler? :) Benimde aklım sende ya. Bir ara gel yamacıma yamacıma:)
Ay dimi yaaa. Ay işte ne biliyim biraz şapşirik,eğlenceli, benimle ilgilenen bir tipti. Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır klişesinin somut bir örneğiyim resmeennn:/

canım önce kendni toparlayıp ondan sonra yeniden sevebileceğin birini hayatına almalısın. senin eski müsveddeye bak ben ayaktayım deme şeklin toparlanmadan birini hayatını almak olmamalı

Demek ki bir şey hissetmiyormuşsun ki bitirmişsin.
Şimdi de sadece ilgiye alıştığın için boşlukta hissediyorsun. Bence doğru olanı yapmışsın

Evet evet pislik. Alıştırdı telefonumun çalmasına. Telefonunn başındaa çaresiz bekliyorumm :)))
İyi yaptım evet evet tşk ederim :)

canım önce kendni toparlayıp ondan sonra yeniden sevebileceğin birini hayatına almalısın. senin eski müsveddeye bak ben ayaktayım deme şeklin toparlanmadan birini hayatını almak olmamalı

Aynen haklısın. O yüzden ciddi olmak istemedim ama adamın evlenesi var zaaar. İyi yaptım iyi, çok haklısın :)

owww müge gelmiş :):)

Aynen haklısın. O yüzden ciddi olmak istemedim ama adamın evlenesi var zaaar. İyi yaptım iyi, çok haklısın :)
sen daha yeni boşanmadın mı aklını peynir ekmekle yeme bu doktor yüzünden git özgürlüğünü yaşa gez dolaş yeniden şuan için evlenmenin anlamı ne zaten birinden kurtulmuşsun oh de önce bir bekarlık sultanlıktır yap.

Amaan boşverin erkek mi kalmadı? Bulunur elbet. İsteseydiniz devam ederdiniz zaten. İstemediğiniz bi ilişkiye hiç vakit yormayın :)

Zaten görüşüyormuşsunuz Müge. Görüşüp, takılmayla, sevgili olmak arasında ki ince çizgi ne? Bu doktor ne istiyormuş tam olarak?

Ben iyi ettinden yana kullanıyorum oyumu, ciddi bir adım için erken ;)

Back
X