- 21 Ekim 2025
- 53
- 41
- 3
- 28
- Konu Sahibi yorgunbirisii
-
Cihazla baktı ama herhangi bir şey söylemedi.1 ay sonra smear sonucun çıkınca gelirsin dediJel sürüp cihazdan bakmadı mı?..
Hayır öyle değil kan tahlili de almadı yani biyolojik olarak hamile kalmak istesem yunurtalıklarım yeterince sağlıklı ve uygun mu diye merak etmiştim. Kist görse zaten söylerdi bence deKist veya herhangi bir oluşum görse söylerdi. Ne desin, oooo çok süper yumurtalıklarınız var, şahane, dört dörtlük falan diyecek hali yok. Sorun varsa konuşulur, sorun yoksa konuşulacak bir şey yok demektir.
SERVİKS NEOPLAZMI İÇİN ÖZEL TARAMA Muayenesi yazıyorenabıza bakın.doktor ne yazmış
Sordunuz mu peki? Sormadıysanız bilemez ki sizin neyi merak ettiğinizi. Kan tahlili rutin değildir jinekolojide. Gerek görülürse yapılır.Hayır öyle değil kan tahlili de almadı yani biyolojik olarak hamile kalmak istesem yunurtalıklarım yeterince sağlıklı ve uygun mu diye merak etmiştim. Kist görse zaten söylerdi bence de
Smear bu.SERVİKS NEOPLAZMI İÇİN ÖZEL TARAMA Muayenesi yazıyor
Bilmiyorum ki bilsem sorardım ilk kez gittiğimi doktora da söyledim. Genel üreme sağlığımı öğrenmek istiyorum dedim o kadar detaylı konuşabilecek bir zamanımda olmadı ki odaya girip çıkmam toplam 1 2 dk sürdüSordunuz mu peki? Sormadıysanız bilemez ki sizin neyi merak ettiğinizi. Kan tahlili rutin değildir jinekolojide. Gerek görülürse yapılır.
İlk kez gittiğim için tedirgindim. Sorduğum tek soru Doğum kontrol hapını içmeyi unutursan ne yapmalıyım dedim onda da prespektüsü oku yazıyor dediDoktor da sizi bilgilendirmeliydi ama siz de keşke dut yemiş bülbül gibi durmasaydınız.
hamile kalmak istesem yunurtalıklarım yeterince sağlıklı ve uygun mu diye merak etmiştim tekrar gittiğimde yumurta durumumu vs mi sormalıyımNormalde muayene ederken söylüyor. Kist,ur vs yok diyor. Ama söylemediyse zaten yoktur. Vajinal muayene olduysaniz daha iyi görür. Birde zaten bişey olsa kist gibi mesela ölçüyor vs sonra sekreterine yazdırıyor muayene esnasında yoktur büyük ihtimalle
Daha önce hiç muayene olmamıştım doktor da o kadar hızlı muayene edip odadan çıkarttı ki acaba gerekli kontrolleri yapmadı sadece rahim kanser riski için gitmişim gibi davrandı 1 ay sonra evleneceğim doğum kontrol hapı öğrenmek istedim gitmişken hamile kalmak istesem yunurtalıklarım yeterince sağlıklı ve uygun mu diye merak etmiştim. Yaş ilerledikçe hamile kalmak zorlaşıyor diye biliyorum. Ben de birkaç yıl daha çocuk düşünmüyorum bu yüzden kendimi rahatlatmak istedim aslında biyolojik olarak bir problem yoksa acele etmeyeceğimNiye neden bu kadar tedirginsiniz durduk yereayrıca ultrasonla bakmış anladığım kadarıyla birşey olsa söylemezmiydi sence?
Baya öküzmus doktor ya. Ben de olsa güvenmezdim. Yumurtalıklarda bisey görse de zaten smear testi amacıyla muayene yaptığı için o kısmı söylememiş olabilir. Doktorlar bazen öyle yapıyo. Gerizekali ya. Sinir oldum, tavrı gözümde canlandı resmenİlk kez gittiğim için tedirgindim. Sorduğum tek soru Doğum kontrol hapını içmeyi unutursan ne yapmalıyım dedim onda da prespektüsü oku yazıyor dedi
Bir de ilk kez kadın doğum doktoruna geldiğimi hem üreme sağlığım hakkında bilgi alamk istediğini hem de doğum kontrol hapına başlamak istediğimi söyledimBaya öküzmus doktor ya. Ben de olsa güvenmezdim. Yumurtalıklarda bisey görse de zaten smear testi amacıyla muayene yaptığı için o kısmı söylememiş olabilir. Doktorlar bazen öyle yapıyo. Gerizekali ya. Sinir oldum, tavrı gözümde canlandı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?