Tüp Bebek Merkezleri DOKTOR ERBİL YAĞMURDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Bence de lab önemli. Ama embriyonun yerleştirme zamanı yerleştirilmesi, yumurta toplanma aşamaları da çok önemli.
Evet canim embriyonun iyi takip edilmesi falan lazim bahçecide ben o konuda sikinti yasamadim surekli embriyologlar arayıp durumla ilgili de bilgilendirdi beni

Yok canım sanmıyorum. Stresten geciktiğini düşünüyorum. Sperm sayısında düşüklük var. O nedenle tup bebek dusunuyoruz
Ben en son kontrole gittiğim de erbil bey bi hikayeden bahsetmişti.
2 kere tüp bebekle gebe kalmış 6 ay önce mesaj atmış doktor beye hamileyim hocam diye erb,l bey ''ben hamile kalırdım o kalamazdı ama kaldı''demişti
O yüzden olmaz olmaz diye birşey yok
Peki hiç gecikmelerin olurmu ?

Ben en son kontrole gittiğim de erbil bey bi hikayeden bahsetmişti.
2 kere tüp bebekle gebe kalmış 6 ay önce mesaj atmış doktor beye hamileyim hocam diye erb,l bey ''ben hamile kalırdım o kalamazdı ama kaldı''demişti
O yüzden olmaz olmaz diye birşey yok
Peki hiç gecikmelerin olurmu ?
Yok cnm olmazdı en son 19 yaşındayken öss ye girerken olmuştu. Strestendir canım ya. Regl olcam hissi var her tarafım şişti.

bende dün Erbil beyle görüştüm pelvik mr istedi adenomiyozis olabilir dedi.
yaptıran sonuç alan oldu mu ?
Benden mr istemedi ultrasonda direk göründüğü için bende de adenomyozis var transfer öncesi iğne yapıcaz dedi bakalım daha toplama bile olmadı

sizde sorun ne peki ?
3 yıla yakın evliyim bende adenomyozis var eşimde sorun yok 2 kere kimyasal gebelik yaşadım sağlıklı gebelik yaşamadım artık beklemek stres yapmaya başlayınca aşılama denedik olmadı tüp bebeğe geçtik
Sizde sorun vrmı?

3 yıla yakın evliyim bende adenomyozis var eşimde sorun yok 2 kere kimyasal gebelik yaşadım sağlıklı gebelik yaşamadım artık beklemek stres yapmaya başlayınca aşılama denedik olmadı tüp bebeğe geçtik
Sizde sorun vrmı?
bizimde kaliteli embriyo elde edemiyoruz rezervim az.
ama sebep bulamadık neden kalitesiz oluyor bahçeci ve erbil beye gittik.
erbil bey mr istedi olabilir belki bakalım dedi.
bakalım neler olacak .

bizimde kaliteli embriyo elde edemiyoruz rezervim az.
ama sebep bulamadık neden kalitesiz oluyor bahçeci ve erbil beye gittik.
erbil bey mr istedi olabilir belki bakalım dedi.
bakalım neler olacak .

Yaş kaç ?

HEpimiz hakkında hayırlısını olsun kimin kısmetinde ne var bilemiyoruz bizde de sorun yok ama kısmetten öte köy yokk
Olumlu olalımm olumlu sonuç alalım Böyle düşününce daha güzel sonuç alıcağımızı inanıyorum

Yaş kaç ?

HEpimiz hakkında hayırlısını olsun kimin kısmetinde ne var bilemiyoruz bizde de sorun yok ama kısmetten öte köy yokk
Olumlu olalımm olumlu sonuç alalım Böyle düşününce daha güzel sonuç alıcağımızı inanıyorum
yaş 32 canım.
inşallah erbil bey doğru yerdesiniz dedi ama bakalım hayırlısı hakkımızda.

Ben en son 9.000 tl diye konuşmuştum ama benim ertelenince netleştiremedik
900 tl dondurma ücreti ilaçlarda 2500-3000 arası tutar demişlerdi

Back
X