Tüp Bebek Merkezleri DOKTOR ERBİL YAĞMURDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

peki şu tansel beyin yaptığı işlem ne kadar acaba ?
testisten sperm alma.
deneyen oldu mu acaba faydalı mı ?
Canım inan bu durumu hiç bilmiyorum tansel beyle bir işimiz yok çğnkü
Ama mutlaka biri cevap vericektir.
Birde gittiğinz zmn fiyat bilgisi detayı sorabilirsiniz.Telefonda pek bilgi vermiyorlar

Canım inan bu durumu hiç bilmiyorum tansel beyle bir işimiz yok çğnkü
Ama mutlaka biri cevap vericektir.
Birde gittiğinz zmn fiyat bilgisi detayı sorabilirsiniz.Telefonda pek bilgi vermiyorlar
bir sürü test istendi benden ve eşimden sonuçlanınca fiyat bilgisi vericekler bakalım.
birde benim emarımda fokal adenomyozist çıktı.

bir sürü test istendi benden ve eşimden sonuçlanınca fiyat bilgisi vericekler bakalım.
birde benim emarımda fokal adenomyozist çıktı.
bende de adenomyuozis var transfer öncesi iğne yapıcaz baskılıycaz dedi
Ben sigara kullanıyordum bıraktım 20 gündür içmiyorum bu sefer gittiğimde herşey iyi çıkıcakmış gibi geliyo

Ben sigara kullanıyordum bıraktım 20 gündür içmiyorum bu sefer gittiğimde herşey iyi çıkıcakmış gibi geliyo
inşallah .
gün geçtikçe çok zor geliyor herşey.
bizde kaliteli embriyo elde edemiyoruz bakalım erbil beyde de deniyeceğiz.

inşallah .
Hemde nasıl insan bide çevresinde hamile kalanlar olunca hem üzülüp hem seviniyoruz garip duygular
En kısa zamanda rabbim bize de nasip etsin inşallah

inşallah .
Merhaba canım sanırım erbil beye gidiyorsunuz çıkan sonuç ne demek peki ve tedavi olarak hangi aşamayı gerçekleştirdi benden de mr pelvik istedi sonucumu bekliyorum

merhaba bende de aynı sorun vardı, 5. denememde Erbil Hocada ilk denememde hamile kaldım, emin ellerdesiniz Erbil hocaya güvenin gerisi teferruat :)

Merhaba canım malesef negatif aldık. Şimdi era testi diye bisey yapmaya karar verdi sanırım tutunma penceresi farklı gün olduğu için bole olmus
Anladım cok gecmıs olsun o asamaya gelebılmıssınız bnde opuda bos cıktı folıkuller bakalım ınsallah bızlerde kucagımıza alırız bebeklerımızı

İlk tüp bebek denememiz için bizde erbil hocaya geldik..20yumurta toplandi 16tanesi dollendi henuz2.gun oldugu icin ilk bilgi boyle.hoca bende adanomiyozis diye biseyden suphelendi mr cekimimizi yaptik.hocanin degerlendirmesini bekliyoruz.adini bile yazamadigim âdanomiyozisle alakali yazacaklari olanlar varsa çok mutlu olurum.birde bende yumurta toplamadan sonra acayip bi şişlik ve yer yer gelen sancilar var umarim geçer

İlk tüp bebek denememiz için bizde erbil hocaya geldik..20yumurta toplandi 16tanesi dollendi henuz2.gun oldugu icin ilk bilgi boyle.hoca bende adanomiyozis diye biseyden suphelendi mr cekimimizi yaptik.hocanin degerlendirmesini bekliyoruz.adini bile yazamadigim âdanomiyozisle alakali yazacaklari olanlar varsa çok mutlu olurum.birde bende yumurta toplamadan sonra acayip bi şişlik ve yer yer gelen sancilar var umarim geçer
O adiniz yazamadigin sey erbil beyde bende de cikti mr sonucunda. Benim ameliyatlik durumum yoktu. Gecicu menopoza sokuyor transfer önce igne yapiyor 2 ay sonra transfer yapiyor. Zaten suphelendigi sey aslinda cikiyor. Emin olmak icin istiyor umarim hersey guzel olur sizin icin

Tutunma gunu farklı cikabiliyormus
yani o ne oluyor ki tutunma gününe göre mi transfer yapılması gerekiyor? tüp bebekte geçerli dimi bu normal gebeliklerde de var mı mesela böyle bir durum ?? her tüp bebekte buna dikkat edilerek mi transfer yapılıyor ilk kez duydum da o yüzden çok soru sordum galiba

yani o ne oluyor ki tutunma gününe göre mi transfer yapılması gerekiyor? tüp bebekte geçerli dimi bu normal gebeliklerde de var mı mesela böyle bir durum ?? her tüp bebekte buna dikkat edilerek mi transfer yapılıyor ilk kez duydum da o yüzden çok soru sordum galiba
Aaa yok onemli degil bende ilk defa duydugumda ne oldugunu bilmeden kabul etmistim bunu cok nadir doktorlar yapiyor bahceci erbil bey gibi mesela. Benim 2 kere negatif olunca era yapalim dedi. Bu rahimi ayni transfere hazirlar gibi ilaçları kullanıyorsun ama transfer yerine rahimde biyopsi alinip yurtdisina gonderiliyor. Genelde 5.gun transfer yapiligor tup bebekte ancak gibi rahim 3 gun olabiliyormus yada 7.gun. benim arkadasim 3 gun cikmisti benimki ayni cikti degisen bisey olmadi

Back
X