Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Şansın artsın istiyorsan ve kalitwyi düşünüyorsan toplat tabiki.maddi durum şimdi elveriyorsa hiç bekleme.

Kızlar lucrin depot kullananız varmı aile hekimi yazabiliyormu?? İki ay için tek seferdemi yapılıyor?? Donmuş tedavisinde kullanıcakmışız bilgisi olanlar deneyimini yazabilirlermi işe yarıyormu??

Kızlar benim 3. Denemem olacak 6 ekim için randevu aldım kendisiyle görüşmeye gideceğim erken menepoz teşhisi kondu ayrıca tüplerim tikali denildi benim gibi olup hamile kalan varmı yada doktorun şu takıntısı var diyebilecek sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hissediyorum

Canım kendini birakma..ben orda ne hikayeler dinledim, erbil bey eminim elinden geleni yapacaktır.tüp tıkalı durumunu halleder, menapoza girmiş bi kac kişinin hamile oldugunu da gördüm.Allah tan ümit kesilmez inaniyorum ki olucak hakkında hayırlısı olur inşallah.

Canım Allah yardımcı olsun çok doğru bir karar vermiştim erbil bey işinin ehli biri bende erken menopoz teşhisi konulmuştu artı çikolata kistin vardı önce Allahın izni sonra erbil bey uğurlu ellleri sayesinde hamiş kaldım..

Evet bende de erken meepoz teşhisı koyuldu Allahım hepimize yardım etsin inşallah sende sağlıkla evladına kavusursun seni biliyordum görüyordum konularda inşallah bana da Allahın izniyle uğurlu gelir

Bende geçen hafta erbil beyle görüştüm çok samimi ve içten bir doktor hastasıyla ilgili kasımda tedaviye başlayacağız şimdilik vitaminler verdi bana ve eşime baklım.bence sende üzme kendini Benim eltim1 yıldır menepoz ama geçen ay hamile kaldı normal yolla pozitif düşün sadece

Masallah darısı bize canim senin sorunun nedir peki ilk denemenmi

Ben çektirdim daha önce tek tüpüm tıkalı çıktı başkada bir şey yok sende kaç yumurta toplandı öbür denemelerinde

Benim tüp bebekten 6 ay öncesine kadar serephone ilaçla 4-5 yumurta oluyordu 1. Tüp tedavisinde 4 ,2. De 1 yumurta oldu 1. De 2 transfer edildi güya 1. Kalite denildi negatif 2. De anormal dollendi dediler transfer edilmedi 3. Denemeyi nasip olursa erbil yağmura yaptırmayı dusunuyorum

Sonuçta yumurta var buda senin Şansın olduğunu gösteriyor.benim ilkinde 3 toplandı 2si boş çıkmış bir tanesi birinci kalite dediler ama tutmadı buda ikinci olacak.bide bana histeroskopi yaptılar oda boşunaymış

Kıslar merhaba öncelikle hepimizin inş tez zamanda kucakları dolar:)bende 2. Yıldır deniyorumbikaç kontrole gıttım eşimde sayı azlığı çıktı tüp bebiş dediler erbil beyle ilk görüşmeye gdicem haftaya ilk başta yanımda ne götürmeliyim yani önerebilceğiniz birşey var mı? Artık üzülmeyi bi tarafa bıraktım birde tam olarak süreç nasıl işler bilgi verirmisiniz?

Yaptırdığınız bütün tahlilleri ve rahim filmini götürün. Hayırlısı olsun. Erbil Bey çok iyi bir doktor gerçekten. İçiniz rahat olsun. Allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın.

Merhaba transferiniz oldu mu? Merak ettim. Bizim 19 Eylül'de oldu. Beklemedeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…