- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.401
Şansın artsın istiyorsan ve kalitwyi düşünüyorsan toplat tabiki.maddi durum şimdi elveriyorsa hiç bekleme.33 yaşındayım. Karar vermek çok zor gerçekten ama iki tane transfer edilse şansım artar diye düşündüm. Daha sonrasında yumurtalarım bu kadar genç olmaz diye de korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı tabi ki ama yumurta toplatırsam kaybedicek bi şeyim yok gibi geliyor ama olmazsa neden iki taneyle denemedim diye pişman olabilirim.
Canım benim hiç bilgim yok bu konuda.Kızlar lucrin depot kullananız varmı aile hekimi yazabiliyormu?? İki ay için tek seferdemi yapılıyor?? Donmuş tedavisinde kullanıcakmışız bilgisi olanlar deneyimini yazabilirlermi işe yarıyormu??
Canım kendini birakma..ben orda ne hikayeler dinledim, erbil bey eminim elinden geleni yapacaktır.tüp tıkalı durumunu halleder, menapoza girmiş bi kac kişinin hamile oldugunu da gördüm.Allah tan ümit kesilmez inaniyorum ki olucak hakkında hayırlısı olur inşallah.Kızlar benim 3. Denemem olacak 6 ekim için randevu aldım kendisiyle görüşmeye gideceğim erken menepoz teşhisi kondu ayrıca tüplerim tikali denildi benim gibi olup hamile kalan varmı yada doktorun şu takıntısı var diyebilecek sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hissediyorum
Canım Allah yardımcı olsun çok doğru bir karar vermiştim erbil bey işinin ehli biri bende erken menopoz teşhisi konulmuştu artı çikolata kistin vardı önce Allahın izni sonra erbil bey uğurlu ellleri sayesinde hamiş kaldım..Kızlar benim 3. Denemem olacak 6 ekim için randevu aldım kendisiyle görüşmeye gideceğim erken menepoz teşhisi kondu ayrıca tüplerim tikali denildi benim gibi olup hamile kalan varmı yada doktorun şu takıntısı var diyebilecek sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hissediyorum
Evet bende de erken meepoz teşhisı koyuldu Allahım hepimize yardım etsin inşallah sende sağlıkla evladına kavusursun seni biliyordum görüyordum konularda inşallah bana da Allahın izniyle uğurlu gelirCanım Allah yardımcı olsun çok doğru bir karar vermiştim erbil bey işinin ehli biri bende erken menopoz teşhisi konulmuştu artı çikolata kistin vardı önce Allahın izni sonra erbil bey uğurlu ellleri sayesinde hamiş kaldım..
Kızlar benim 3. Denemem olacak 6 ekim için randevu aldım kendisiyle görüşmeye gideceğim erken menepoz teşhisi kondu ayrıca tüplerim tikali denildi benim gibi olup hamile kalan varmı yada doktorun şu takıntısı var diyebilecek sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hissediyorum
Bende geçen hafta erbil beyle görüştüm çok samimi ve içten bir doktor hastasıyla ilgili kasımda tedaviye başlayacağız şimdilik vitaminler verdi bana ve eşime baklım.bence sende üzme kendini Benim eltim1 yıldır menepoz ama geçen ay hamile kaldı normal yolla pozitif düşün sadeceKızlar benim 3. Denemem olacak 6 ekim için randevu aldım kendisiyle görüşmeye gideceğim erken menepoz teşhisi kondu ayrıca tüplerim tikali denildi benim gibi olup hamile kalan varmı yada doktorun şu takıntısı var diyebilecek sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hissediyorum
Masallah darısı bize canim senin sorunun nedir peki ilk denemenmiBende geçen hafta erbil beyle görüştüm çok samimi ve içten bir doktor hastasıyla ilgili kasımda tedaviye başlayacağız şimdilik vitaminler verdi bana ve eşime baklım.bence sende üzme kendini Benim eltim1 yıldır menepoz ama geçen ay hamile kaldı normal yolla pozitif düşün sadece
İlk denememi 4 ay önce yücel kahraman yaptı negatif sonuçlandı bende merkezi değiştirdim bakalım kısmet.sorun yok diyorlar ama bebekde olmuyor bu sefer umutluyum amaMasallah darısı bize canim senin sorunun nedir peki ilk denemenmi
İnşallah canım. Senden rahim filmi istedi miİlk denememi 4 ay önce yücel kahraman yaptı negatif sonuçlandı bende merkezi değiştirdim bakalım kısmet.sorun yok diyorlar ama bebekde olmuyor bu sefer umutluyum ama
Yaptırdığınız bütün tahlilleri ve rahim filmini götürün. Hayırlısı olsun. Erbil Bey çok iyi bir doktor gerçekten. İçiniz rahat olsun. Allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın.Kıslar merhaba öncelikle hepimizin inş tez zamanda kucakları dolar:)bende 2. Yıldır deniyorumbikaç kontrole gıttım eşimde sayı azlığı çıktı tüp bebiş dedilererbil beyle ilk görüşmeye gdicem haftaya ilk başta yanımda ne götürmeliyim yani önerebilceğiniz birşey var mı? Artık üzülmeyi bi tarafa bıraktım birde tam olarak süreç nasıl işler bilgi verirmisiniz?
Merhaba transferiniz oldu mu? Merak ettim. Bizim 19 Eylül'de oldu. Beklemedeyiz.Bende ayni durumdayim.erbil beyin hastasiyim.gecen ay 9 yumurtadan sadece 1 i 3.gün donduruldu.bu ay yine 9 yumurtadan sadece 1 i 3.gun donduruldu.suan 2 embriyo ve bir sürü borcumuz var.ayrica 2. Toplamada esime tesa uygulandi.nadip bu ay eylul basinda transferim var.Allah emeklerimizi ve umutlarimizi bosa cikarmasin.
amin inş rahim filmi için 1 yıl olmuştur acaba belli süresi var mıYaptırdığınız bütün tahlilleri ve rahim filmini götürün. Hayırlısı olsun. Erbil Bey çok iyi bir doktor gerçekten. İçiniz rahat olsun. Allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın.
Belli bir süresi olduğunu sanmıyorum. Eğer ihtiyaç duyarsa tekrar ister ama yeterli olacaktır.amin inş rahim filmi için 1 yıl olmuştur acaba belli süresi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?