Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Erbil Bey aradı. Onlar da tahmin edememişler. Hücre sayısını sormadım ben hiç. Aslında 3. Gün dondursanız 1-2 tane demiştim ama 5. Gğn önemli dedi arkadaş. Üzgünüm çok. Şimdi karyotip test yaptırcakmışız. X Y kromozomlarıyla ilgili sanırım. Onun da cevabı 1 ayda geliyo. Sonra ne yapacağımıza karar vericez dedi. İlk denemem olucak bu. Belki onları dondursalar da tutmicaktı, her işte vardır bir hayır. Sen ne durumdasın?

Canım İstanbul da mı yaşıyorsun. Bu testleri eşim zeynep kamilde yaptırdı. Pıhtılaşma testlerini de birlikte yine zeynep kamilin genetik bölümünde yaptırdık. Ücretsiz. Yaklaşık 6 haftada sonuç çıkıyor. İnşallah sizin sonuçlarınız da iyi gelir.
Artık bir daha ki denemeye yoğunlaş. Bu şekilde sizi tanımış oldular. Sizi diyorum , çünkü bu 2 taraflı bir konu. KAfanı dağıtmak için bir tatil yap. Zaten çocuktan sonra uzun süre tatil planlayamayacaksınız. Sağlıklı beslenmeye devam et. Bol bol dua et. Meryem duası ve Kenzül Arş duası. Meaili ile birlikte oku.
Benim bugün 5.günüm. Çok ümidim yok. Pazartesi kan vereceğim. Yazarım.

Transferiniz hayirli olsun pzrts 7.gün oluyo erken değilmi,siz mi meraktan erken yapiyorsunuz

Transferiniz hayirli olsun pzrts 7.gün oluyo erken değilmi,siz mi meraktan erken yapiyorsunuz
Evet , erken. 2.denememde 7.gün çıkmıştı. 3.denemede 7. Gün ve 10. günde 0 dı. Bu 4. Deneme. Sonuç 0 sa tutmamistir. Önümüz bayram. Pozitifi göreceğimi hiç sanmıyorum. 0 çıkarsa annemlerin yanına gideceğim. Az ihtimal bi sayı çıkarsa evde geçireceğim.

Sizin icin hayirlisi ne ise o olsun.

Aa öyle deme. Pozitif düşünmeye çalış. Ben pozitifi göreceğini hissediyorum. Sizde neydi ki sorun? Ben tatile cıkıyorum yarın canım. Cok bunaldım gercekten. Zeynep Kamil'de hangi bölümden randevu aldınız? Cok masraflı bir süreç, ücretsiz yaptırabilsek iyi olur gerçekten.

Eşim azosperm. Spermleri dışarı atan kanal yok. Ameliyatla alındı. 5 tüp vardı. Son denemeyle 4. tüpü kullandık. Genetik taşıyıcı. Zeynep Kamil in genetik Bölümü var. Yaptırabildiklerimizi orda yaptırdık. Diğerlerini istanbul genetik merkezinde. Olumsuz tüp bebek olduğunu söyle, Erbil bey ne istedigini yazarsa daha iyi olur. Bizim 6 hafta gibi çıkmıştı. Hatta ordan bir kere rapor aldım. 2. raporu da kullanamadım. Fulya da geçmiyor. Umut tüp bebekte geçiyormus.

Anladım canım. İnşallah bu sefer pozitif olur. Bizim henüz olumsuz olmadı daha transfer yapılamadı çünkü. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde de yapılıyormuş sanırım. Orası bize daha yakın. Genetik bölümüne gidicez o zaman. Fulyada rapor geçmiyormuş evet. Erbil Bey'le kaçıncı denemen?

Son 3 deneme Erbil bey de. Ilki raporlu başka yerdeydi.

Canım hamileyim :) Şimdi değerimin artmasını beklicem. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah. Allah tez vakitte senin de kucağını Çifter Çifter doldurur inşallah.

Canım hamileyim :) Şimdi değerimin artmasını beklicem. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah. Allah tez vakitte senin de kucağını Çifter Çifter doldurur inşallah.
Aaaaa cok sevindimTam bayram oldu şimdi. Sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı başımıza diyelim. Tekrar tebrik ederim. Yaz yine gelişmeleri.

Arkadaslar merhaba yeniden.. Erbil beyin facebook sayfasinda olan var mi aranizda varsa beni de davet eder misiniz ? Yagmurla atan kalpler demisti nur ama unuttu davet etmeyi kapali grup oldugu icin de bulamiorum

Arkadaslar merhaba yeniden.. Erbil beyin facebook sayfasinda olan var mi aranizda varsa beni de davet eder misiniz ? Yagmurla atan kalpler demisti nur ama unuttu davet etmeyi kapali grup oldugu icin de bulamiorum
Merhaba ilk önce seni facebookta eklemesi lazım cnm o kişinin ondan sonra gruba davet edecek ve grup yoneticilerine onaylatacak başka türlü gruba giremezsin yoksa.

Bende gruba dahil olmak istiyorum..Erbil bey vesilesiyle hamisim..yöneticilere duyururmusun ozelden Facebook ismimi yazabilirim..onay verilecekse tabi..
Selam Gulneva,

Ben de Erbil Bey'in hastasiyim.Hayirli olsun oncelikle,Insallah saglikla bebisini kucagina alirsin.Sana bir sorum olucak.Acaba transferden sonra herhangi Bir igne verdi mi Erbil Bey.Verdiyse hangisi.Haftaya transferim olucak ve su an cleanex ignesini yapiyorum.Simdiden tesekkurler

Merhaba,hayirli olsun.transferden sonrada clexan verir,tabi bazı ilaçlar hastaya göre değişir mutlaka.bende erbil beyin h astasiydim.Ben vitaminler coraspin ve igne kullandım,birde transfer günü ve bir hafta sonrası için pruluton depot igne vermisti (tutunma icin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…