- 30 Ekim 2013
- 20.462
- 57.141
- 798
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.461
İstanbulda değilim ben malatya dan geliyorum İstanbulda amcamlar Tekirdağ'a kardeşim var çok sık gitmezsek kardeşimde kalırım onun için sordumHayır canım. O kadar sık gitmiyorsun.
Cnm bendende istedi şeker testi 75 gr önce aç karnına ölçtüler sonra sekerli su 1 saat sonra ölçtük tekrar 1 saat sonra yine ölçtüler bişey yiyip içme dedikerMerhaba kızlarr...
Yarın adetimin ikinci günü ve sabah 9 buçukta randevum var.Endişe,korku,şaşkınlık,stres,bir garip haldeyim...
Yanlız ilk görüşmede benden istenen testler arasında şeker yoktu.Birde rahim filmi sonrası bir talihsizlikle 13 gün hastanede yatınca testleri yapmaktada geciktim.Hepsi ancak dün toparlandı.Bugünde asistan arayıp şeker testi eksik dedi.Yani onu da istedi...
Yaptıran arkadaşlar bana bilgi verebilir mi acaba nasıl yapılıyor bu test?
Yarın bana iğne ilaç verecek galiba değil mi? Onlara başlayıncada yapılabilir sanırım şeker testi.Bu kezde sorun varsa ne olacak diye düşünüyorum...
Off,herşeyi stres yapıyorum...
Cnm bendende istedi şeker testi 75 gr önce aç karnına ölçtüler sonra sekerli su 1 saat sonra ölçtük tekrar 1 saat sonra yine ölçtüler bişey yiyip içme dediker
Canım sen tedaviye yeni basliyorsun galiba sadece açlık kan şekeri istemiştir büyük bir ihtimalle çok basit bir test her hastanede yaptirabilirsin aç olman gerek sadece kan alıyorlar evham yapmana gerek yok orda yaparlar istersen söylersin gidince..Merhaba kızlarr...
Yarın adetimin ikinci günü ve sabah 9 buçukta randevum var.Endişe,korku,şaşkınlık,stres,bir garip haldeyim...
Yanlız ilk görüşmede benden istenen testler arasında şeker yoktu.Birde rahim filmi sonrası bir talihsizlikle 13 gün hastanede yatınca testleri yapmaktada geciktim.Hepsi ancak dün toparlandı.Bugünde asistan arayıp şeker testi eksik dedi.Yani onu da istedi...
Yaptıran arkadaşlar bana bilgi verebilir mi acaba nasıl yapılıyor bu test?
Yarın bana iğne ilaç verecek galiba değil mi? Onlara başlayıncada yapılabilir sanırım şeker testi.Bu kezde sorun varsa ne olacak diye düşünüyorum...
Off,herşeyi stres yapıyorum...
Canım sen tedaviye yeni basliyorsun galiba sadece açlık kan şekeri istemiştir büyük bir ihtimalle çok basit bir test her hastanede yaptirabilirsin aç olman gerek sadece kan alıyorlar evham yapmana gerek yok orda yaparlar istersen söylersin gidince..
Öyle stres yapılacak bir durum yok. Sadece bekmelek sıkıcı oluyor. Ben Kanuni'de yaptırmıştım. Devlet hastanesinde yani ama tanıdığım vardı. Hemen istiyolarsa devlette yetişmeyebilir. Öncelikle biraz sakinleşmen gerek. Bu süreçte en istenmeyen şey gerginlik ve stres. Panik yapmadan, her şeyin yolunda gideceğini düşünmen lazım. Aksilikler yaşamışsın evet ama şimdi yeni bir tedaviye başlıyorsun. Bebeğini kucağına aldığında bunları unutacağını düşün ve her şeyin yolunda gideceğine inan.Evet yeni başlıyorum...
13 gün hastanede yatınca psikolojim bozuldu.Kan aldırmaya korkuyorum,çünkü damar bulamıyorlardı artık,her yerim delik deşik oldu,kan gelmiyordu falana.Geçen hafta da istenen tahliller için gittiğimde zorlandım yine...
Birde 2 saat içinde 3 kere alınacak galiba,gözüm korktu iyice...
Öyle stres yapılacak bir durum yok. Sadece bekmelek sıkıcı oluyor. Ben Kanuni'de yaptırmıştım. Devlet hastanesinde yani ama tanıdığım vardı. Hemen istiyolarsa devlette yetişmeyebilir. Öncelikle biraz sakinleşmen gerek. Bu süreçte en istenmeyen şey gerginlik ve stres. Panik yapmadan, her şeyin yolunda gideceğini düşünmen lazım. Aksilikler yaşamışsın evet ama şimdi yeni bir tedaviye başlıyorsun. Bebeğini kucağına aldığında bunları unutacağını düşün ve her şeyin yolunda gideceğine inan.
Sen annne adayisin canım gelecekteki bebegin için güçlü olmak zorundasin hamiş kalincada sorunlar bitmiyor bazen sen böyle evham yaparsan ilerde bebeğini de uzersin..hastanede yattin sağlığın düzelmiş cikmissin şuan iyisini Allahım dermansız dert vermesin sinavimiz zor bir sınav canım..en önemlisi sağlık sonra bebiste gelir Allahın izniyle..Offf,Kanuniii... Bende orada yattım işte.Bayramımı orada geçirdim...
Evet stres yapmiyim,herşey yolunda gidecek diyorum ama korkuyorum herşeyden.Psikoloğada ihtiyacım var sanırım...
Sen annne adayisin canım gelecekteki bebegin için güçlü olmak zorundasin hamiş kalincada sorunlar bitmiyor bazen sen böyle evham yaparsan ilerde bebeğini de uzersin..hastanede yattin sağlığın düzelmiş cikmissin şuan iyisini Allahım dermansız dert vermesin sinavimiz zor bir sınav canım..en önemlisi sağlık sonra bebiste gelir Allahın izniyle..
Ben buna kesinlikle inanıyorum neyi nasıl düşünürsen öyle oluyor inşallah iyi olacak hersyHastanede yattığım düre boyunca neler duydum neler gördüm.Çok hassas bir yapım var zaten,kendi derdimi unuttum,onları düşündüm,kendi halime şükrettim.Ama benden daha rahattılar.Bu kezde ben olsam ne yapardım diye düşünmeye başlayıp,sanki hamile kalmışımda düşük yapacakmışım gibi düşünmeye başladım.Zaten şu olumsuz düşünceleri bırakabilsem,tüm olumsuzlukları üzerime çekmeyeceğimde...
Bende çok hasasim artı panik atagim hep olumsuz dusunurum ama tedavime başladığım andan itibaren yendim bu duygularimi belki de zamanla aklıma kötü şeyler geliyor ama yaradana sigindim o ne eylerse guzel eyler..duayla bu duygularını sende yenebilirsin biz ne kadar evham yapsakta ne yaşamamız gerekiyorsa onları yaşıyoruz zaten canım..Hastanede yattığım düre boyunca neler duydum neler gördüm.Çok hassas bir yapım var zaten,kendi derdimi unuttum,onları düşündüm,kendi halime şükrettim.Ama benden daha rahattılar.Bu kezde ben olsam ne yapardım diye düşünmeye başlayıp,sanki hamile kalmışımda düşük yapacakmışım gibi düşünmeye başladım.Zaten şu olumsuz düşünceleri bırakabilsem,tüm olumsuzlukları üzerime çekmeyeceğimde...
Bahçecide psikolog desteği de var. Yararlanabilirsin.İyi gelir belki.Offf,Kanuniii... Bende orada yattım işte.Bayramımı orada geçirdim...
Evet stres yapmiyim,herşey yolunda gidecek diyorum ama korkuyorum herşeyden.Psikoloğada ihtiyacım var sanırım...
Benim durumum aynı değil aslında ama yine de fikir olabilir. Benim 25 yumurtadan sadece 1 tanesi 5. Güne gitti. Tekrar yumurta toplansın mı yoksa transfer mi olsun çok kararsız kalmıştım. Eğer tekrar yumurta toplanacaksa uzun protokol uygulayacağını söylemişti Erbil Bey. Yani reglinin 2 . Günğ değil daha önce başlanan uzun ilaç tedavisi. Çok yumurta değil az ve kaliteli yumurta bulmayı hedefliyoruz demişti ama sonra ben transfere karar verdim. Şimdi hamileyim çok şükür. Daha çok yeni. Yani sizde de kaliteli yumurta bulmak için en uygun tedaviyi uygulayacaktır. Bazen havuz yöntemini seçiyorlar. Hayırlısı olsun sizin için. Ama unutsuz olmayın. Erbil Bey'e güvenin.Benimle ayni sorunu yasayan arkadaslar var mi? Sonucu nasil izlediler ,yardimci olirmusunuz bu konuda ,paylasirmisiniz ne sureclerden gectiniz nasil devam ettiniz,sonuclar olumlu oldumu sonra
Merhaba,bende dr erbil beye basladim,esimle gittigimizde ilk once vitamin verdi bana 4 tane esime 1 tane,ikinci denemem olacak,pek umutlu degilim ama dr erbil bey cok sicak ve olumlu konustu.ilk denemede transfer asamasina gelemeden tedavi iptal olmustu,3 tane toplanmisti disarda dollenme olmadi.her hastaneye gidip geldim,herkes testlerimi gordugunde hep farkli dusunceler soyledi,ne oldugunu bilmiyorum ve neden olmuyor,7 yildir evliyim,ilk iptal olan tedavide ,yumurta kalitesizligi demisti,beylikduzu salman lacindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?