- 30 Ekim 2013
- 20.462
- 57.141
- 798
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.501
Valla heralde bütün şehre çikolata şeker dağıtım :) ama 4 yılda olmayan olurmu bilmiyorum ....Malatya dda oturuyorum ben henüz tedaviye başlamadım sadece görüştük ve muayene olduSizin yumurtalar toplanmışmıydı? Nerede oturuyorsunuz?
Birde merak ettiğim benimde hemen transfer olmayacak ya,bugün hemşire adet olana kadar ilişki yasak dedi.Zaten ben ilişkiye falan giremiyorum da :) Mesela siz o kadar süre boyunca beklemeyeceksiniz,birde hamile kalırsanız?
Birde aiİn 3 yumurta olmuş ya amh yada fsh kactiAmiinn...
Troit olduğunu önceden biliyor muydunuz? Tsh testine göre mi istedi.
Bende de şeker biraz yüksek çıktı,ilaç verdi.Çokta önemli değil ama kullan yine de dedi.Vitaminlere de devam.Şimdi birde 2 antibiyotik ve adet söktürücüde var...
İlaç üstüne ilaç.Allahtan iğneler bitti yaa...
Yumurta ddnoru icinsi Kıbrıs'a gidecektinizYa bilmiyordum,bu benim 2.tedavim olacak ilkinde de yuksekmis ama oyle birsey demedi ilk tedavimde gerizekali drlar,bilmiyorum rabbim ins nasip.eder yoksa bidaha denemeyecegim sıkıldım bunaldim artik, kibrisa gitmek cok istedik biz,bahceci kibris klinigine oyuzden basladik,ama dr gerek yok oraya gitmenize tesaduf basladik burayada,olumsuz olursa ki ins olmaz,kibrisa gidecegim,
Evet vitamin ve troit ilaci kullaniyorum,
Kalite yani yoksa amh falan iyi kötü değil umutsuz başlama inşallah herşey güzel olacak bende martta başladığımda psikolojik destek istiyormuş 3. oldugu icin olumsuz kaygısı çok fazlaEvet,yumurta donoru icin,benim fsh 1.82 olmasi lazim amh de 1.3 galiba bu civarlarda ama ,dosyada suan bakmam lazim bu civarlarda,ya erbil bey gebe kalmamana bi engel.yok yasiniz genc falan dedi ama benim pek umudum yok,ilkindede olmadi yine aynisini demislerdi.benim yumurtalr toplandi ama canli degilmis,sorun buydu dollenme olmadi
Peki sizde durum ne?Kalite yani yoksa amh falan iyi kötü değil umutsuz başlama inşallah herşey güzel olacak bende martta başladığımda psikolojik destek istiyormuş 3. oldugu icin olumsuz kaygısı çok fazla
Benimde amh kötü 1 yumurtam oluyorPeki sizde durum ne?
Farklı bir doktor yeni bir umut olur belki. Deneyebilirsiniz.Kızlar mustafa beyin hastasıyım 3 olumsuz denemem oldu, acaba erbil bey le mi devam etsem kafam karışık, bi farkı olurmu? Yoksa kendi doktorumdan memnunum aslında ama değişik bir doktorlamı 4. Tedavime başlasam? Cevap lütfen
Birde aiİn 3 yumurta olmuş ya amh yada fsh kacti
Bunlar hırsız ya doktor değil pis herifler paraya mi yanacaksın umuduna miBenim amh 0.9
Fsh da 9-10 civarlarında...
1 buçuk sene gittiğim doktor hep yaşın genç,acele etme,kistini tedavi edelim deyip durdu.Hep doğum kontrol ilacı hormon ilacı derken rahim filmi,birde kist aspirasyonu yapıldı.Rahimde ve tüplerde sıkıntı yok dedi,aşılama yapıcaz demişti.Onun için gittiğimde tatile çıkacakmış,öbür ay dedi.Ama nedendir bilinmez hem çok güveniyordum doktora,hemde bu arada başka bir doktora daha sorayım dedim.Eğitim araştırma da doktor amh çok düşük,aşılamayla falan uğraşma,direkt iyi bir yer bul ve tüp bebek yaptır dedi...
Erbil beyle görüştüm.Rahim filmi hiçte diğer doktorun dediği gibi sorunsuz değilmiş.Çok sinirlendi doktora.İyiki sadece raporla değil,hastaneden aldığım cd ile gitmişim.Raporda herşy normal yazıyor fakat cd de herşey belliymiş...
Bak aklıma geldi şimdi,o doktoru şikayet et ve paranı geri al demişti.O hastaneye 3 kişiyi daha göndermiş bu şekilde iade edilmesi için paranın.Ama hiç sormadım ne yapmam gerek diye...
Bunlar hırsız ya doktor değil pis herifler paraya mi yanacaksın umuduna mibenim amh daha düşük bizde de 3 yumurta olursa havuz yapmayacağız ama sanırım havuz yapılacak
2 yada 3 defa toplama yapılıp embiryo biriktiriyorlarHiç anlamıyorum bunlardan yaa,havuz ne oluyor?
2 yada 3 defa toplama yapılıp embiryo biriktiriyorlar
Hadi az kaldı inşallah sağlıklı bebişlerim olur annesi galiba ard arda yapıyorlar bakalım zaman bana ne gösterecek :)Peki bunu her ay peşpeşe mi yapıyorlar? Yani ben iğnelerden bıkmıştımda.En son 4 tane çatlatma iğnesi verdi.Birde saatinde olması gerek.Kimsedende duymadım 4 tane kullandığını...
Bu aradaaa,embriyoların durumu için Bayram bey aradı.2 tanesi döllenmiş,Salı gününe kadar durum hakkında bilgi vereceklermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?