- 30 Ekim 2013
- 20.462
- 57.139
- 798
- Konu Sahibi merhametli
- #6.701
Nedem 17000 fiyat cikarildi ki anlamadim 6500 tup bebek fiyati baska ne icin istendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neden okadar fiyat çıkarıldı? Ben de yarın gideceğim görüşmeye Erbil beyle. Ben de fiyat almak istiyorum? Sana neler yapılacaktı neden çıkardılar o fiyatı?Arkadaşlar merhaba. Daha önce de yazmıştım. 3 ay önce erbil bey ile görüşmeye gitmiştim. Şubat ayında başlama kararı almıştık. Dün adetimin 2. Günüydü ve gittim. İğnelerim yazıldı tarif edildi. En son ise muhasebeye yönlendirildik fiyat bilgisi almak için. 17 bin fiyat çıkardılar. Bu durumda iptal etmek zorunda kaldım. 9.denemem ve son şansımdı. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar çaresizim ki. Psikolojik olarak çöktüm.
6750 tüp bebek ücreti ilaçlar hariç. 1500 2000 civarı ilaçlar tutuyor. Embriyo dondurma 1500 TL rahim dinlendirme 500 TL embriyo kapsamlı genetik tarama 350 usd ( embriyo başına) Era testi 1000 euro Cd56 746 + anestezi 378. Bu şekilde canım
Yazdım canım altaCanım neden okadar fiyat çıkarıldı? Ben de yarın gideceğim görüşmeye Erbil beyle. Ben de fiyat almak istiyorum? Sana neler yapılacaktı neden çıkardılar o fiyatı?
Nasil yani tup bebegin icinde toplama da var anestezi ayri mi para bize soylemediler6750 tüp bebek ücreti ilaçlar hariç. 1500 2000 civarı ilaçlar tutuyor. Embriyo dondurma 1500 TL rahim dinlendirme 500 TL embriyo kapsamlı genetik tarama 350 usd ( embriyo başına) Era testi 1000 euro Cd56 746 + anestezi 378. Bu şekilde canım
Cd56 testi anestezi ile yapılacağı için canım. Sana neler yapılacak pekiNasil yani tup bebegin icinde toplama da var anestezi ayri mi para bize soylemediler
Era testi sadeceCd56 testi anestezi ile yapılacağı için canım. Sana neler yapılacak peki
Bende orda 4. Kez tedavi oluyorum, gerçekten çok pahalı özellikle genetik test embriyo başına 350 dolar sayı biraz çok olursa tedavi masrafını geçiyor, bizde çok zorlanıyoruz, sorunun neydi bilmiyorum ama Allah kısmet ederse doğalda olur ümidini kaybetme, olmadı tekrar toparlanınca tekrar denersin başka merkezde olabilir, araştırma hastanelerindede olan çok var ocak topiğini okuduysan, bende düşündüm aslında ama hayırlısı olsun.Arkadaşlar merhaba. Daha önce de yazmıştım. 3 ay önce erbil bey ile görüşmeye gitmiştim. Şubat ayında başlama kararı almıştık. Dün adetimin 2. Günüydü ve gittim. İğnelerim yazıldı tarif edildi. En son ise muhasebeye yönlendirildik fiyat bilgisi almak için. 17 bin fiyat çıkardılar. Bu durumda iptal etmek zorunda kaldım. 9.denemem ve son şansımdı. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar çaresizim ki. Psikolojik olarak çöktüm.
Bende orda 4. Kez tedavi oluyorum, gerçekten çok pahalı özellikle genetik test embriyo başına 350 dolar sayı biraz çok olursa tedavi masrafını geçiyor, bizde çok zorlanıyoruz, sorunun neydi bilmiyorum ama Allah kısmet ederse doğalda olur ümidini kaybetme, olmadı tekrar toparlanınca tekrar denersin başka merkezde olabilir, araştırma hastanelerindede olan çok var ocak topiğini okuduysan, bende düşündüm aslında ama hayırlısı olsun.
Era testi sadece
Genetik test ücreti zaten heryerde aynı ücret. Benim kızdığım olay 3 ay önce görüşmeye gittiğimde fiyat bilgilendirilmesi yapılmamasını. 3 ayım boşuna gitti. Ozaman itiraz etme hakkım olabilirdi. Başka bir yerde yaptirabilirdim. Ben şimdi ne yapayım kime gideyim.Bende orda 4. Kez tedavi oluyorum, gerçekten çok pahalı özellikle genetik test embriyo başına 350 dolar sayı biraz çok olursa tedavi masrafını geçiyor, bizde çok zorlanıyoruz, sorunun neydi bilmiyorum ama Allah kısmet ederse doğalda olur ümidini kaybetme, olmadı tekrar toparlanınca tekrar denersin başka merkezde olabilir, araştırma hastanelerindede olan çok var ocak topiğini okuduysan, bende düşündüm aslında ama hayırlısı olsun.
6500 değil artık 6750 canımBana öyle bir şey denMedi siz 2 den fazla yaptrip olumsuz sonuç aldiginız için o testi istemislerdir ben ilk defa yapicam O yüzden 6500 dendi tedavi
Bana cikardigi fiyat listesi bu fazlasini vermem kusurq bakmasin6500 değil artık 6750 canım
Size sadece tüp bebekmi yapılacakBana cikardigi fiyat listesi bu fazlasini vermem kusurq bakmasin
Birde era testi yapilacak tabi simdilikSize sadece tüp bebekmi yapılacak
Bana cikardigi fiyat listesi bu fazlasini vermem kusurq bakmasin
1000 euro o testin fiyatı cnmBirde era testi yapilacak tabi simdilik
Siz ne zaman başlıyorsunuzBAna 3 ay oncesinde çıkardılar