Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Arkadaşlar merhaba. Daha önce de yazmıştım. 3 ay önce erbil bey ile görüşmeye gitmiştim. Şubat ayında başlama kararı almıştık. Dün adetimin 2. Günüydü ve gittim. İğnelerim yazıldı tarif edildi. En son ise muhasebeye yönlendirildik fiyat bilgisi almak için. 17 bin fiyat çıkardılar. Bu durumda iptal etmek zorunda kaldım. 9.denemem ve son şansımdı. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar çaresizim ki. Psikolojik olarak çöktüm.
Canım neden okadar fiyat çıkarıldı? Ben de yarın gideceğim görüşmeye Erbil beyle. Ben de fiyat almak istiyorum? Sana neler yapılacaktı neden çıkardılar o fiyatı?

6750 tüp bebek ücreti ilaçlar hariç. 1500 2000 civarı ilaçlar tutuyor. Embriyo dondurma 1500 TL rahim dinlendirme 500 TL embriyo kapsamlı genetik tarama 350 usd ( embriyo başına) Era testi 1000 euro Cd56 746 + anestezi 378. Bu şekilde canım
Nasil yani tup bebegin icinde toplama da var anestezi ayri mi para bize soylemediler

Arkadaşlar merhaba. Daha önce de yazmıştım. 3 ay önce erbil bey ile görüşmeye gitmiştim. Şubat ayında başlama kararı almıştık. Dün adetimin 2. Günüydü ve gittim. İğnelerim yazıldı tarif edildi. En son ise muhasebeye yönlendirildik fiyat bilgisi almak için. 17 bin fiyat çıkardılar. Bu durumda iptal etmek zorunda kaldım. 9.denemem ve son şansımdı. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. O kadar çaresizim ki. Psikolojik olarak çöktüm.
Bende orda 4. Kez tedavi oluyorum, gerçekten çok pahalı özellikle genetik test embriyo başına 350 dolar sayı biraz çok olursa tedavi masrafını geçiyor, bizde çok zorlanıyoruz, sorunun neydi bilmiyorum ama Allah kısmet ederse doğalda olur ümidini kaybetme, olmadı tekrar toparlanınca tekrar denersin başka merkezde olabilir, araştırma hastanelerindede olan çok var ocak topiğini okuduysan, bende düşündüm aslında ama hayırlısı olsun.

Bende orda 4. Kez tedavi oluyorum, gerçekten çok pahalı özellikle genetik test embriyo başına 350 dolar sayı biraz çok olursa tedavi masrafını geçiyor, bizde çok zorlanıyoruz, sorunun neydi bilmiyorum ama Allah kısmet ederse doğalda olur ümidini kaybetme, olmadı tekrar toparlanınca tekrar denersin başka merkezde olabilir, araştırma hastanelerindede olan çok var ocak topiğini okuduysan, bende düşündüm aslında ama hayırlısı olsun.
Era testi sadece

Bana öyle bir şey denMedi siz 2 den fazla yaptrip olumsuz sonuç aldiginız için o testi istemislerdir ben ilk defa yapicam O yüzden 6500 dendi tedavi

Genetik test ücreti zaten heryerde aynı ücret. Benim kızdığım olay 3 ay önce görüşmeye gittiğimde fiyat bilgilendirilmesi yapılmamasını. 3 ayım boşuna gitti. Ozaman itiraz etme hakkım olabilirdi. Başka bir yerde yaptirabilirdim. Ben şimdi ne yapayım kime gideyim.

Back
X