Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

iyi akşamlar arkadaşlar ben erbil beyle yeni tedaviye başladim ilk denemem olucak 1.5 yıldır kadın doğum dr gitmemiştim erbil bey muayne ettiğinde 8cmlik sağ yumurtayı kapatan bir çikolata kisti gördü Sorunumuz birken iki oldu . Bu kisti şırıngayla çekiceğini ameliyatın çözüm olmadiğini söledi . Kist aspirasyonuyla içini boşaltacağini ve şansımızın articağini belirtti . Yapay menopoza sokucağını söyledi . Tedavi olan arkadaşlar da kist boşaltma işlemi oldu mu veya yapay menopoz korkuyorum ben bu işlemlerden Allah hepimize yardım etsin

Herkese merhaba,
Ben de Erbil Bey'in sayesinde bebeğime kavuştum, bu yolda emek harcayan herkese kolaylıklar diliyorum. Evet o süreci, tedirginlikleri, hayal kırıklıklarını yaşamak zor ama emin olun sonu çok güzel, herşeye değer.. Kızım 15 aylık, hamilelik öncesinde tedavi döneminde burada sürekli yazıları okuyup bir umut arıyordum, benim gibi insanlar var mı diye.. Nerden nereye, şimdi kısmet olursa dondurulmuş embriyolarımla tekrar tedaviye başlamayı istiyorum. Transfer gününe nasıl karar veriliyordu bir türlü anımsayamıyorum kan tahlili ile mi, rica etsem anımsatabilir misiniz? İşlerim oldukça yoğun, çok sık izin almaya gerek olmayacak diye aklımda kalmış ama bunlar küçük detaylar tabi..Şimdiden teşekkürler, sevgiler

Ne mutlu size Allah bizlere de nasib etsin. Kabaca: embriyoların dondurulmuşsa rahmi kontrol eder,hormon değerlerine bakar,20 günlük bant tedavisi sonucu tranferi zaten doktorun hesaplıyo.

Ne mutlu size Allah bizlere de nasib etsin. Kabaca: embriyoların dondurulmuşsa rahmi kontrol eder,hormon değerlerine bakar,20 günlük bant tedavisi sonucu tranferi zaten doktorun hesaplıyo.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için, hımm doğru bant kullanıyorduk. Dilerim herkes için güzel haberler olsun, emekler boşa gitmesin.. Ben de farklı bir doktor ve hastanede 1 aşılama, 2 tüp bebek tedavisinden sonra Erbil Bey'i buldum ve nedense hiç umudum olmamasına rağmen ilk seferde sonuç aldım. Birilerine umut olurum belki diye yazıyorum bunları. Sevgiler, selamlar

iyi akşamlar arkadaşlar ben erbil beyle yeni tedaviye başladim ilk denemem olucak 1.5 yıldır kadın doğum dr gitmemiştim erbil bey muayne ettiğinde 8cmlik sağ yumurtayı kapatan bir çikolata kisti gördü Sorunumuz birken iki oldu . Bu kisti şırıngayla çekiceğini ameliyatın çözüm olmadiğini söledi . Kist aspirasyonuyla içini boşaltacağini ve şansımızın articağini belirtti . Yapay menopoza sokucağını söyledi . Tedavi olan arkadaşlar da kist boşaltma işlemi oldu mu veya yapay menopoz korkuyorum ben bu işlemlerden Allah hepimize yardım etsin
Burda bir arkadas oyle gebe kalmisti simdi bebisi yaninda :)

inş benim de olurda bende morel veririm umutla bekleyenlere. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin. İşlemler biraz korkutuyor zamanla alışacağim sanırım

Gözün kapalı Erbil beye güven canım benimde cikalata kistim vardı ve geçici menopoza hamiş kaldım çok şükür paşam 4 aylık oldu bile darısı başına canım geçici menopoz adı üstünde ve hamilelik şansını yükseltiyor kesinlikle kafan rahat olsun Erbil bey doğru karar..

Gözün kapalı Erbil beye güven canım benimde cikalata kistim vardı ve geçici menopoza hamiş kaldım çok şükür paşam 4 aylık oldu bile darısı başına canım geçici menopoz adı üstünde ve hamilelik şansını yükseltiyor kesinlikle kafan rahat olsun Erbil bey doğru karar..
Bende gulneva77 gulneva77 sayesinde Erbil beyi tercih etmis biri olarak cok memnunum. gulneva77 gulneva77 sende cikolata kistide mi vardı ilahi ya yok yok.siddetle tavsiye ettigin kadar var.sansımda acıldı sayesinde.era testi olacagim yakında Allah razi olsun gulneva77 gulneva77 minnağı bizim icinde op

İyi akşamlar arkadaşlar erbil beyle görüştüm mr sonuçlarını gösterdim ama tam teşhisi söleyemedi çikolata kisti var demişti başta belki sağ tüpün içine su birikmiş olabilir dedi kesin teşhiste rahim filmiyle belli olucak. Açık mr da çektirmemi söledi önceden uyutularak çekilmiştim aranızda orada rahim filmi çektiren var mı zor oluyor mu eşimde görevde kendim gitsem sorun olur mu acaba sonrasinda

Bende gulneva77 gulneva77 sayesinde Erbil beyi tercih etmis biri olarak cok memnunum. gulneva77 gulneva77 sende cikolata kistide mi vardı ilahi ya yok yok.siddetle tavsiye ettigin kadar var.sansımda acıldı sayesinde.era testi olacagim yakında Allah razi olsun gulneva77 gulneva77 minnağı bizim icinde op
Banada era testi denildi ama daha karar veremedim

Ben dr la gorusursem sanirim sonra netlesir
Evet.dr. bizlere sormuyorda yapalım diye.ilk basta bunlari yapacaginı söylemisti.birde bende senin gibi burada okuduklarima insanlarin yorumlarina gore yaptırmayı pek düsunmuyordum.sonra merkezde tanıstığim kizların bunu mantikli buldugunu ve onlara yapıldığını gördum bende yaptirmam gerektigine karar verdim.3. Denemesi olan arkadasim yaptirdigindan kafamda tamam olustu :)

Evet.dr. bizlere sormuyorda yapalım diye.ilk basta bunlari yapacaginı söylemisti.birde bende senin gibi burada okuduklarima insanlarin yorumlarina gore yaptırmayı pek düsunmuyordum.sonra merkezde tanıstığim kizların bunu mantikli buldugunu ve onlara yapıldığını gördum bende yaptirmam gerektigine karar verdim.3. Denemesi olan arkadasim yaptirdigindan kafamda tamam olustu :)
Ben o testi yaptırmadım canım madi olarak çökük durumdaydik Erbil beyede v bu son şansım birdaha tüp yaptiramam demistim çünkü daha önce 4 başarısız tüp bebek denemem oldu başka merkezde burda bu tür test yaptırmak durumum yoktu Erbil bey ısrar etseydi yapalım diye belki dusunebilirdim ama benim inancım olucagi varsa oluyor doktorlarımız sadece vesile ama bahcecinin labaratuvarida iyi benim başka merkezde dolenmeyen yumoslar dolendi burda..Ersoy testi vücut gebeliği ne zaman hazır diye yapılan test galiba başka bir tanıdığıma da tavsiye etmiştim Erbil beyi oda şimdi hamiş doğru yerdesin canım kafandaki bütün soru işaretlerini Erbil beyle paylaş mutlaka bizden era istemedi ama istiyorsa vardır bir bildiği nedenini mutlaka sor bende merak ettim şimdi nedeni ni.

Beni bugun hicran aradi erbil hocayla konusamadim hicranin dedigi su o gun parca gonderildiyse ve uygun degilse 12 saat onceya 12 saat sonra transfere uygun deniliyormus saaatler farazi soyledim

Ben o testi yaptırmadım canım madi olarak çökük durumdaydik Erbil beyede v bu son şansım birdaha tüp yaptiramam demistim çünkü daha önce 4 başarısız tüp bebek denemem oldu başka merkezde burda bu tür test yaptırmak durumum yoktu Erbil bey ısrar etseydi yapalım diye belki dusunebilirdim ama benim inancım olucagi varsa oluyor doktorlarımız sadece vesile ama bahcecinin labaratuvarida iyi benim başka merkezde dolenmeyen yumoslar dolendi burda..Ersoy testi vücut gebeliği ne zaman hazır diye yapılan test galiba başka bir tanıdığıma da tavsiye etmiştim Erbil beyi oda şimdi hamiş doğru yerdesin canım kafandaki bütün soru işaretlerini Erbil beyle paylaş mutlaka bizden era istemedi ama istiyorsa vardır bir bildiği nedenini mutlaka sor bende merak ettim şimdi nedeni ni.
Hamis mi canim cok güzel masallah ona
Darısı başıma . Erbil beyi sayende tanıdım ki cok da uğurlu geldi her gittigimde sevindim :nazar: dedigin gibi lab. Farki da oldu sanırım.ilk erbil beye gittigimde hersey yapilsin ama beni kurtar dedim.o yüzden era testi yapılıyor.ben 4 kez denemektense 2. Tedavimde herseyi yaptım.senin 4 tup parasini burada era testiymis vs vs harciyorum.

Back
X