Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Perceivess ben de çikolata kisti hastasıyım 1 ay oldu öğreneli erbil beye söylemişti benim kistim biraz büyük 10 cm başta ameliyata pek sağlıklı bakmıyordu içini boşaltıp erken menapoza sokucaktı sonra vazgeçti büyğk olduğu için hocasina gönderdi. Erbil bey işini garantiye alan hastasına sert konuşup umutsuzluğa sokmayan bir dr keşke gitmeseydi :KK43: ameliyattan sonra karar vereceğim ya onunla ya da bahçecide devam edeceğim. Çikolata kisti olup erbil bey de hamile kalanlar var inş hakkında hayırlısı olur
Bende Erbil beyi cok arıyorum aynı dediğin gibi bir doktor

Tesekkur ederim zenka1234 zenka1234 bende 8 yil once ameliyat oldum 8 cm kist vardi suan kist yok ama yinede hamile kalamiyorum.bu yuzden tedaviye basliycam dr araştırıyorum.eger baska yere gidicekse muayene acacaksa onda baslarim galiba ama baska dr onerileriniz olursa onu da dikkate alacagim tesekkurler
Ozel muayehanesini haziran ortasında acacak ayrintiları facebooktan ekleyip ögrenebilirsin.bence de Erbil bey :rapci:

Benim eşimde de problem olduğu için laboratuvar a biraz daha önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum tek yönlü olsaydi kesinlikle erbil bey den devam ederdim. Ameliyatınız açık mı yoksa laporoskopiyle mi oldu. Bahçeci kliniğinin iyi olduğunu biliyrm dayımın bebeğide mustafa bahçecide oldu 15 yıldan sonra. Aret kamer de iyi bir doktormuş onlar vesile inş rabbim o duyguyu tattırır

Tesekkur ederim canim insallah hepimize.Kapali ameliyat oldum dedihiniz dogru klinik laboratuvar cok onemli ama bi yerle anlasir heralde genelde oyle yapiyo dr lar.bi hastaneyle anlasiyolar.bakalim hakkimizda hayirlisi insallah en iyisini seceriz dogru karar veririz

Benim eşimde de problem olduğu için laboratuvar a biraz daha önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum tek yönlü olsaydi kesinlikle erbil bey den devam ederdim. Ameliyatınız açık mı yoksa laporoskopiyle mi oldu. Bahçeci kliniğinin iyi olduğunu biliyrm dayımın bebeğide mustafa bahçecide oldu 15 yıldan sonra. Aret kamer de iyi bir doktormuş onlar vesile inş rabbim o duyguyu tattırır
Yazdıklarına aynen katılıyorum.tabi erbil beyde iyi bir hastaneyle anlasacak.whatsappdan sormustum ben . Hayırlısı

İyi akşamlar arkadaşlar erbil beyle görüşen veya muayne olan var mı fiyat ve anlaştığı hastanenin tüp bebek başarısı nedir acaba
Acıbadem fulya ile anlaşmış diye duydum buralarda.ben yeni yerine gitmedim.ist.a haftaya gittigimde bir hayırlı olsun demek istiyorum sevgili doktoruma :KK200: güzel soru sordun bir cevap bekliyoruz

Bahçeci merkezinin olduğu binada 6 katta muayene açmış 21 haziranda başlamış hasta bakmaya Erbil bey internet sitesi var adına tel var orda bilgi edinebilrisiniz

Ben görüştüm , ancak çok pahallı geldi bana..8 bin tl tedavi ücreti..benim rezervim az olduğu için havuz dedi..her bir opu işlemi ise 5000 tl..pgt vs derken 25 bini geçiyor..

Ben görüştüm , ancak çok pahallı geldi bana..8 bin tl tedavi ücreti..benim rezervim az olduğu için havuz dedi..her bir opu işlemi ise 5000 tl..pgt vs derken 25 bini geçiyor..
Erbil beyin çok pahalı ücretleri
Gercekten cok pahaliynis
Canım ya basbelasiyim basbelasiyim biz ne kadar Allahın şanslı kuluyuz.Erbil beyde tedavimizi gördük.şu an ki fiyatları da yüksek.ben erbil beye gitmeyi çok istemiştim ve gidebildim.çok şanslıyım.şu an ki fiyatlar çok fazla 5.000 tl. daha fazla harcayacaksın ki tedavi olabilesin.neden eski merkezinden fazla fiyat veriyorlar özel muayehaneler neden bu kadar pahalı.halen de erbil beyi tavsiye ediyorum.ama eskiden, merkezinde iken,fiyatlar daha uygundu.

Erbil beyin çok pahalı ücretleri

Canım ya basbelasiyim basbelasiyim biz ne kadar Allahın şanslı kuluyuz.Erbil beyde tedavimizi gördük.şu an ki fiyatları da yüksek.ben erbil beye gitmeyi çok istemiştim ve gidebildim.çok şanslıyım.şu an ki fiyatlar çok fazla 5.000 tl. daha fazla harcayacaksın ki tedavi olabilesin.neden eski merkezinden fazla fiyat veriyorlar özel muayehaneler neden bu kadar pahalı.halen de erbil beyi tavsiye ediyorum.ama eskiden, merkezinde iken,fiyatlar daha uygundu.
Bende oyle diyorum sukur ki sadece transferimiz kaldi :) mustafa hocaya isinamadum sanki umursamaz gibi tavri var

Back
X