Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Biz yaptirmadik ama erbil hoca gercekten hersegi dusunen birisi en kucuk bir seyi arastiriyor bizde onun sayesinde pozitifi aldik ona guvenin ona inanin cok basarili bir hekim abi cok iyi.bir insan o nederse tamam deyin uyun ona yani osizin iicin en iyisi yapiyor ve gebelik orani cok yuksek erbil hocanin

Arkadaslar hamileyim daha bebegin kesesini.gormedim ama oyle belirtide yok mide bulantisi gibi acaba neden
Erbil beyi benim gibi cok seviyorsun.övgüleri hakediyor bence de.mide bulantısı en erken 7. Haftada başlar illa olacak diye birsey yok benim olmadı.15. Gün degerin cok güzel maşallah :nazar::nazar: gözünüz aydın.keseyi dr.un ne zaman cağırırsa 5. Haftada görünüyor.kalp atısına acele etmesen daha iyi ilk gidiste çıkmıyor moral bozukluğu oluyor.6+1 de duydum ama 7. Haftada caģıran da cok.siz kese ve kalp atısı için erbil beye mi gideceksiniz istanbulda mısınız

Son düzenleme:
Ben izmirdeyim erbil hoca iste bugun transferimin 19 gunu hamileyim bize ayin 13 unde ilk kan testini yaptigimizda 7 ila 10 gun sonra kese dedi ama.gorulurmu acaba biz.izmirde baktircaz

Benim tedavi erbil beyde.ama embriyolar bahcecide olunca erbil beye gecemedim transferi oldum.bahceci fulya herseyi biraz geçe bırakıp saglam gidenlerden.kan testine 15. Gün dedi ki ben 8. Gun kanda 99 u gördüm.yani 12. Gun pozitif ten sonra kese ve kalp atışına 15 gün sonra dedi.5. Haftanın ortasında kese 6+1 de kalp atısı duydum.7 ila 10 günde kese gorünür 5. Haftasındır en az kese ve kalp atışını da duy inş.:nazar:

Ben nezaman gitmeyilim yani 29 unda transfer oldum aralik 11de test oldum pozitifti
Bende 5. Haftada gittim tam 10 gün oluyor 21 aralık iyi.bana dr kese daha çok küçük dedi karından baktı.karından görünmezse biraz daha bekleyip öyle gidin bence. çok küçük kese dedi doktor.kalp atışida 6. Haftada görünüyor ama dr iyi bile olsa alttan muayene edip emin olmak istiyor.alttan muayene ben istemedim ama bir gün önce özeldeki dr göremeyince devlette çok tatlı bir dr beni ikna edip alttan da baktı.sesi de açtı duy diye.dr un becerisine bağlı.görmedim diyen dr.a bir daha gitmedim sende sorun yaşarsan dr.u hemen degistirin

Arkadaslar mrblar tup bebege yeni baslayanlar varsa mj atin elimde 5 kutu climara fort bant var birde gonalf 450 var daha tek doz kullanildi

Arkadaslar mrblar tup bebege yeni baslayanlar varsa mj atin elimde 5 kutu climara fort bant var birde gonalf 450 var daha tek doz kullanildi

Back
X