- 4 Aralık 2017
- 186
- 93
- 23
- 35
- Konu Sahibi merhametli
- #7.221
Arkadaslar hamile kaldiktan sonra bebegin kesesi.kac.gunde.cikar ne zamam gitmeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cd56 testinin acilimi nedirArkadaşlar erbil hoca cd56 testi istedi mi sizden bunun için tedavi olup olumlu sonuç alan oldu mu
Erbil beyi benim gibi cok seviyorsun.övgüleri hakediyor bence de.mide bulantısı en erken 7. Haftada başlar illa olacak diye birsey yok benim olmadı.15. Gün degerin cok güzel maşallahArkadaslar hamileyim daha bebegin kesesini.gormedim ama oyle belirtide yok mide bulantisi gibi acaba neden
Bende 5. Haftada gittim tam 10 gün oluyor 21 aralık iyi.bana dr kese daha çok küçük dedi karından baktı.karından görünmezse biraz daha bekleyip öyle gidin bence. çok küçük kese dedi doktor.kalp atışida 6. Haftada görünüyor ama dr iyi bile olsa alttan muayene edip emin olmak istiyor.alttan muayene ben istemedim ama bir gün önce özeldeki dr göremeyince devlette çok tatlı bir dr beni ikna edip alttan da baktı.sesi de açtı duy diye.dr un becerisine bağlı.görmedim diyen dr.a bir daha gitmedim sende sorun yaşarsan dr.u hemen degistirinBen nezaman gitmeyilim yani 29 unda transfer oldum aralik 11de test oldum pozitifti
Canim erbil hocayi ara sor yarin bence o daha iyi bilir ama 1 hafta sonra falan gorursun tahminimceBen nezaman gitmeyilim yani 29 unda transfer oldum aralik 11de test oldum pozitifti
Transfer oncesi aldim bende sonrasi icinde kullanilacakmi ben alabilirimArkadaslar mrblar tup bebege yeni baslayanlar varsa mj atin elimde 5 kutu climara fort bant var birde gonalf 450 var daha tek doz kullanildi