Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Erbil beye guvenim tam ama benimki tutmadi iki tane 8 hücreli embriyo transfer ettik. Tup ameliyat i da oldum Erbil beyde. 27 yaşındayım. Tutmayinca tutmuyor mu anlamadim neden olabilir. Cok uzgunum.

Maddi manevi yıpratan bir süreç.. seni çok iyi anlıyoruz!! Yaşın genç zamanın var.. kendini toparlar tekrar denersin, belki bu şekilde teselli olabilirsin...

Teşekkür ederim bazen olmayabiliyormus. Kromozamsal olabilir. Rezerv azlığı var. Az yumurta secenegim vardı. İnşallah bi daha yumurta toplayabilirsek yeniden deneyecegiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Zor bir süreç.

Teşekkür ederim bazen olmayabiliyormus. Kromozamsal olabilir. Rezerv azlığı var. Az yumurta secenegim vardı. İnşallah bi daha yumurta toplayabilirsek yeniden deneyecegiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Zor bir süreç.
arı sütünü tek başına saf olarak ve bal poleni de karışım olarak yiyin.ben denedim 2-3 yumurta olurken 5-6 yumurta oldu 1 dolu yumurta iken 4 dolu yumurta alındı Erbil beyde denedim ve başardım.yaşınızda genç olumlu etki ediyor % 99 kişiye. nasıl yiyeceğinizi özelden atarım olmazsa geçmiş olsun moralinizi bozmayın olur pozitif gelir

Bunlari nereden temin edebilirim guvenilir bir yer var mi? Bir de incir kürü yapmistim iyi gelmisti ama bu sefer de kist oldu. O mu yapti diye korktum biraktim. 3 ay sonra tekrar deneyecegiz. Kullanim seklini yazarsaniz sevinirim.

Bunlari nereden temin edebilirim guvenilir bir yer var mi? Bir de incir kürü yapmistim iyi gelmisti ama bu sefer de kist oldu. O mu yapti diye korktum biraktim. 3 ay sonra tekrar deneyecegiz. Kullanim seklini yazarsaniz sevinirim.
evet güvenilir yerler var.eğriçayır markası dünya çapında sertifikalı bir firma.buralarda okumuşsunuzdur daha önce tüm kızlar oradan alıyor.
1500 mg lık ampül şeklinde saf arı sütünü satıyor.infertilite tedavisinde eğriçayırın tavsiyesi de bu ampul.günlük alım miktarı 1500 mg., daha fazla yenemiyor allerji yapabilir.incir kürünü ben tavsiye etmem çünkü prolaktini yükselenleri okudum.arı sütünde prolaktinime bakılmadı ama böyle yan etkileri olduğunu görmedim duymadım.ayrıca 1 kilo çiçek balına 100 gr polen karıştırılacak.aktarlarda veya mersin toros yaylası balı gibi doğal bal satan kişilerden özellikle de kaliteli bir ürün marka alıp yiyin derim.ben mersin toros yaylası satan arkadaşımdan aldım.memnun kaldım.aktardan balen marka vardı onu almıştım.ama daha kaliteliyi bulmamız gerektiğini düşünerek eğriçayır veya tanıdık balcıdan almanız iyi olur.zaten fiyatları hepsininde üç aşağı beş yukarı aynı.saf arı sütünü 50 gr lık şişede de alabilirsiniz.onu da tahta çay karıştırıcı ince çubuklar var ya onu 1 cm batırıp nohut tanesi kadar dilinizin altına koyun.dağılsın.sabah akşam aç yiyin arı sütünü..bal poleni de tahta kaşık kullanılıyor veya plastik kaşık, her gün 1 kez tatlı kaşığı.2 kez yeseniz de olur da kilo alırsınız.plastik kaşıkta olur.
ve en önemlisi arı sütü tedavide yumurtayı hızlıca büyüttüğü için ilk kontrolde doktor yumurtalar 15 16 cm derse şaşırmayın :) sonra daha yemeyin bırakın yumurta büyümesi sebebiyle çatlayabilir. bende bitkisel ürünleri keselim dediler bıraktım 15-16 cm olmuştu ilk 5 günde 8. günde opu oldum.bunları 1 veya 1.5 ay yiyin etkisi ilk aydan başlıyor.bol şans çok arkadaşımızın inanılmaz sayıları oldu bazıları da hamile.şunu gösteriyor doğal beslenme ile vücut toparlanıyor.:KK72:

Merabalar arkadaslar 5. Gune 3 altinci gune 2 toplamda 5 embriyodan biyopsi duzeyine geldi ve donduruldu sonuclari bekliyorum.Acaba kac gunde gelir embriyolar genetikten.Birde 5. Gun ve 6. Gun arasinda bir fark var mi kalite bakimindan.

Embriyolar hakkinda genetik bir rapo
arı sütünü tek başına saf olarak ve bal poleni de karışım olarak yiyin.ben denedim 2-3 yumurta olurken 5-6 yumurta oldu 1 dolu yumurta iken 4 dolu yumurta alındı Erbil beyde denedim ve başardım.yaşınızda genç olumlu etki ediyor % 99 kişiye. nasıl yiyeceğinizi özelden atarım olmazsa geçmiş olsun moralinizi bozmayın olur pozitif gelir
Iyi aksamlar.sizinde embriyolariniz genetige gitmisti sanirim 4 taneden kaci saglam geldi.

Embriyolar hakkinda genetik bir rapo

Iyi aksamlar.sizinde embriyolariniz genetige gitmisti sanirim 4 taneden kaci saglam geldi.
Benim 4 embriyodan 2 si sağlam geldi.1 i transfer oldu digeri donduruldu.siz genc olunca genetiğe giden embriyo sayınız iyi maşallah.benimde benim yaşıma göre sayım iyi.

Peki genetik sonucunuz kac gunde gelmisti.ayrica cevaplariniz icin tesekkur ederim
dedikleri süreden daha uzun sürdü.hatırladığım kadarıyla ilki 30 günde 2 ve 3. opuda ise belki 40 günde geldi.ben Erbil bey Bahçeci Fulyada çalışırken tedavi oldum. son opunun sonucundan evvel erbil bey oradan ayrılmıştı.birşey değil :)

Merhabalar arkadaşlar 9 haftalık hamileyim erbil bey son gittiğim kontrolde harmonik test önerdi bunu yaptirinca ikili üçlü teste gerek kalmıyormuş çok daha güvenilirmiş. Aranızda bu testi yaptiran var mı?

Merhabalar arkadaşlar 9 haftalık hamileyim erbil bey son gittiğim kontrolde harmonik test önerdi bunu yaptirinca ikili üçlü teste gerek kalmıyormuş çok daha güvenilirmiş. Aranızda bu testi yaptiran var mı?
Ben yaptırmıştım benim ikiz hamileliğim olduğu için ikizlerde daha güvenilir sonuç verdiğini söyledi Erbil bey bende yaptırmıştım

Ben yaptırdım harmony test. Diğer testlere gerek kalmıyor bunu yaptırınca. Özellikle aminosentez gibi korkutucu olandan yırtıyosun. Yaptır bence.

dedikleri süreden daha uzun sürdü.hatırladığım kadarıyla ilki 30 günde 2 ve 3. opuda ise belki 40 günde geldi.ben Erbil bey Bahçeci Fulyada çalışırken tedavi oldum. son opunun sonucundan evvel erbil bey oradan ayrılmıştı.birşey değil :)
nereye gitmiş erbil bey bilgin var mı? belki bu tutmazsa bende ona giderim bu sefer.

nereye gitmiş erbil bey bilgin var mı? belki bu tutmazsa bende ona giderim bu sefer.
bu sayfada ki hastaları da biliyor aslında Erbil bey uzakta değil aynı yer terrace fulya isimli yerde kendine muayehane açtı. yazın açtı. erbil yağmur.com diye internette sayfası var rahatlıkla kendisini bulabilirsin. transferin hayırlı olsun inş. olur da erbil beye gerek kalmaz

Back
X