Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Benim 4 embriyodan 2 si sağlam geldi.1 i transfer oldu digeri donduruldu.siz genc olunca genetiğe giden embriyo sayınız iyi maşallah.benimde benim yaşıma göre sayım iyi.
Merabalar.yine ben:)) 5 tane embriyodan 2 saglam embriyo geldi genetikten .erbil bey cope gitsin istemiyorum era yapalim dedi.biz kararsiz kaldik.maddi acidan siz bu konuda ne dusunuyorsunuz

bu sayfada ki hastaları da biliyor aslında Erbil bey uzakta değil aynı yer terrace fulya isimli yerde kendine muayehane açtı. yazın açtı. erbil yağmur.com diye internette sayfası var rahatlıkla kendisini bulabilirsin. transferin hayırlı olsun inş. olur da erbil beye gerek kalmaz
Amin Allah razı olsun inşallah

ERA 1000 EURO idi . ortalama 4000 diyebilirler. cd 56 ise 1000 tl ye yaklaşmış olabilir. ben yaptırmıştım. Era transfer gününün uygun olup olmadığını tespit ediyor. bahçeci resmi sitesinde ayrıntılı bilgi var canım.

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE HAFTAYA RANDEVÜ ALDIM HEM TANSEL BEYDEN HEM ERBİL BEYDEN EŞİMİN SPERMİ 1 MİLYON 1 KEZ AŞILAMA YAPTIK TUTMADI DOKTORUM TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRDİ. BAKALIM HAFTAYA İLK KEZ GİDECEĞİZ NASIL BİR YOL İZLEYECEĞİZ

Selamlae.. esim tansel bey in ben de erbil beyin hastasiyim:) sizin asamaniz ne durumda

Selam arkadaslar.. esim tansel beyin hastasi ben de umut tup bebekte baska dr secmistim.. esim azosperm.. tansel beye cok guvendik.. tansnel bey bahceci ile iliskisini kesince bide tanselbey ile beraber yurumeye karar verdik.. erbilbey kimdir nedir hic bir fikrim yoktu.. muayneye gittigimiz gun erbil bey sanki 40 yillik ahbabimmis gibi sohpet ettik.. ve cok isindim.. ilgi alaka 10 numara.. samimiyeti yokmu daha cok insani kendisine bagladi.. ignelerimi oldum ilaclarimi kullandim yumurta toplama gunune geldik.. sali gunu esimde sperm bulunursa benim yumurtalarim toplanacakti.. rabbime bin sukur sperm bulundu.. tansel bey aradi ameliyattan cikti esin sperm buldum dedi.. kendimi kaybedip ciglik attim.. derken ben hazirlandim girdim yumurta toplamaya.. ayilirken erbil bey yanimdaydi elini tuttum iyiki varsiniz hocam dedim.. 8 yumurta toplanmisti.. tabircu olurken 6 yumurtamin elverisli oldugunu ogrendim.. ertesi gun hastaneden aradilar 2 yumurtanin dollendigini beklemede olduklarinin bilgisini verdiler.. 3. Gun donduruldu amaaaa 2 degil 3 olmustu bebislerim.. suan transfer gununu beklemekteyiz.. rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirla.. heyecanlq bekliyorummmm transferi..

Arkadaşlar günaydınlar,
Transferi bekleyen arkadaşlar veya geçirmiş olanlar Erbil bey Climara forte 25cm'lik 7.6 mg bant mı kullandırıyor yoksa 12.5 cm'lik 3.9 mg patch mi?? Bu detaya dikkat ettiniz mi .. veya bilginiz var mı acaba?

Arkadaşlar günaydınlar,
Transferi bekleyen arkadaşlar veya geçirmiş olanlar Erbil bey Climara forte 25cm'lik 7.6 mg bant mı kullandırıyor yoksa 12.5 cm'lik 3.9 mg patch mi?? Bu detaya dikkat ettiniz mi .. veya bilginiz var mı acaba?
Transferi bekliyorim.. ama henuz bir ilac vermedi bana suan adeti bekliuoruz demek daha dogru olur..adetin 1. Gunu haber verecegim tedaviye baslayacagiz dedi

Transferi bekliyorim.. ama henuz bir ilac vermedi bana suan adeti bekliuoruz demek daha dogru olur..adetin 1. Gunu haber verecegim tedaviye baslayacagiz dedi
Aynı aşamadayız... bol şanslar!! Tecrübeli arkadaşlardan öğrendiğim burdan okuduğum kadarıyla climara marka östrojen bant mutlaka kullanılacak.. ancak kaç cm ve mg olanı olduğunu öğrensek şimdiden aile sağlık ocağına yazdırırdık .. katkısı olurdu

Transferiniz hayırlı olsun. Benim de geldi çamur gibi tortu çok şükür olumlu sonuç aldik inş sizinde olumlu olacağina işarettir. Sabredin erken test yapmayın bence . Güzel haberler vermeniz dileğiyle.
Merhaba Erbil beyde tedavi ücreti nedir acaba bilgi verirmisiniz

Back
X