Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Son tedaviniz ne zamandı bilmiyorum ama daha geçen hafta benim 17 yumurtam toplandı embriyo gelişmedi ve beni de Murat Berksoya yönlendirdi. Benim de maddi durumum super değil. Ben de pek çok yorum okudum ama Erbil Beye güvendiğim için gittim Murat Beye. Söylediği şeyler eşimle bana ters geldi üslubunu beğenmedik ve açıkçası zaman kaybı gibi geldi ve Erbil Beyi arayıp Murat Beye devam etmeyeceğimi söyledim. Muayenesi 500 lira. Isterseniz bir gidin ben karışamam. Erbil Bey seni ben ele aldım dedi eylül ekim gibi tekrar tüp bebek.

Bende 500 lira bayıldım bana da mantıklı gelmedi ben de gitmeyeyim o zaman. Ama embriyo kalitesi icin ne yapmamiz lazim hic bir fikrim yok. Ari Sütü de ictim ama gelisme yok.

Bende 500 lira bayıldım bana da mantıklı gelmedi ben de gitmeyeyim o zaman. Ama embriyo kalitesi icin ne yapmamiz lazim hic bir fikrim yok. Ari Sütü de ictim ama gelisme yok.
Sana test vermedi mi şunları yap ücreti bu kadar diye. Ben arı sütü içmedim içmeyi dusunuyorum bir de kilom var vereceğim.

Merhabalar merak ettim acaba ne gibi seyler soyledi tedavi icin ne onerdi?
Tedavi için testleri istedi test sonucuna göre tedavi uygulayacakti.
Normal yoldan çocuğu olmayan eşlerin cinsel hayatının bittiğini gereksiz gördüklerini sonradan evliliklerinin bittiğini söyledi.

2 tüp bebek tedavisinden 1 embriyo elde edememiş bir çifte denecek şey mi bu. Biz cocuk için evlenmedik birbirimizi çok seviyoruz. Evlilik gibi kutsal bir bağa böyle bakan insanın hangi etik değerine güveniriz bilmiyorum. Ama alanında iyi bir doktordur yardımcı oldukları vardır bilemem sonuçta herkesin kendi bakış açısı.

Yok artik buda soylenmez hic etik degil sizin cinsel yasaminizdan ona ne yani.

Tedavisinin işe yaradığını bilsem ben giderim yine de el mahkum ama bana pek güven vermedi. İse yarayacagini düşünmüyorum. Bize karşı da terbiyesizlik yapti. Davranışları konusmalari hic dogru degildi.

Bende o dr hakkında pek olumlu yazılar okumadim nette ne kadar doğru başarılı bilemeyiz tabi. Yumurta ve sperm kalitesi için taze polen çok işe yarıyor propoliste takviye alınabilir. Hayırlısıyla miniklerimize kavuşuruz inş.

Amin insallah

Merhaba arkadaşlar
Bayram öncesi 4. negatif sonucumu aldım erbil beyin hastasıyım ve artık benim için kendisinin yapıcak birşeyinin kalmadığını söyleyerek oradaki melike hanıma yönlendirdi. Melike hanım da iyi hoş birisine benziyor ama ben yine de çok kararsızım. Kendisi bana ilaçsız tüp bebek uygulayacağını söyledi bende bunu biraz araştırdım ve olumlu sonuç alan çok çok az kişi var. Ben erbil bey için gidiyordum ben onu değil ama kendisi beni bıraktı, baska arkadaşları da murat beye yönlendirdiğini okuyunca açıkçası içime kurt düşmedi değil, malum en çok kendisinin hastası var murat bey sürekli erbil beyin yanında transferde bile oluyor sanki bu işi öğreniyormuş gibi. Acaba onların hasta potansiyelini artırmak için mi böyle bi yola başvuruyor diye düşünmüyor değilim.
Acıbademe başladığından beri içim rahat değil zaten laboratuvarının iyi olduğunu düşünmüyorum, tekrar bahçeciyemi dönsem diye düşünüyorum.. ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık kaybedecek vaktim yok

Sizin sorununuz nedir?

Sizin sorununuz nedir?
Bizde sorun azosperm. Baska merkezde 3 denememiz var. Erbil beye bahcecideyken gitmistik ve ilk denemede hamile kalmistim ama 6. Ayda hamileligim sonlandirildi bebegimde bircok problem cikmisti. Erbil beyi cok sevdik ve güvendik bu yola kendisiyle devam ettik ama burası içime bir türlü sinmedi nedense.. sonraki 3 denemede negatif oldu zaten. Simdide böyle bir yol izleyince tamamen soğudum.

Ne deseniz haklısınız, insanın gücü kuvveti inancı kalmıyor.

Merhaba DNA hasarı varken mi tüp bebek yaptırdınız? Hasar kaçtı?

L Longway2015 merhaba Eğer ankarada iseniz kaan aydos hoca da hasarı düşürdü %39 lardan%7 indirdi. Notmal yolla denedik olmadi ve hasar gene artmış o zaman zarfında bende de çikolata kisti çıkmıştı. tedvaiye başladiğimizda erbil bey bahçeciden ayrıldı oradaki tansel bey iğneler vermişti eşime ama pek işe yaramadi(kötülemek istemem ama bizde öyle oldu hatta hasar arttı%70 lere kadar)erbil beyle devam etmek istedik emre bakırcıoğluna yönlendirdi çok şükür onun önerdiği ilaçlarla hasar normal seviyeye düştü sonra embriyolara çip uygulandı. Bol nohut havuç Polen propolis yedi eşim onlarda düşürdü. İlk denemede çok şükür hamileyim ikizlerim olucak inş. Rabbim herkese versin. Erbil beye güvenin tansel bey birçok kişiye şifa olmuştur muhakkak ama bizde olmadi bireysel farklılıklar şans . Allah yatdımcınız olsun

Canım çok teşekkür ederim çok incesin bir çok açıklama yapmışsın . Aslında biz de Kaan hoca ile tedavideyiz fakat 6 aydır düşmesi gerekirken yükseldi. En son net üzerinden tansel beyle iletişim kurdum bana bir şeylerin ters gittiğini söyledi ve varikoselden şüphelendi. Tekrar doppler çektirin derdi ki hakikaten varikosel çıktı halbuki Kaan hoca da dahil çok doktor muayene etmişti ama nedense çıkmamıştı. Ya sonradan gelişti bilmiyorum. DNA hasarının düşmemesi nedenini şuan için varikosele bağlamış gibiyiz. Normal yolla değil tüp bebeği düşünemiyorum hasar %61 oldu çünkü Kaan hocanın verdiği iğneler sonucunda. Ama tabi bize yaramamış olabilir varikosel sebep olmuş olabilir. Erbil beyde mi tüp bebek tedavis gördünüz canım

L Longway2015 rica ederim kader ortağiyız hepimiz. evet canım erbil beyde tedavi gördüm. Çikolata ameliyatımı hocası tüp genişleme ameliyatınıda kendisi yapti. Geçen yıl 23 nisanda tanıştık ocak 16 da güzel haberi aldik. Bazı dr kimine iyi kimine kötü geliyor aynı ilaçlar gibi sigara alkol varda daha özen gösterin canm. Düzelmeyecek birşey değil bence dna hasarı inş güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…