- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.541
Merhaba ben alabilirim ilaclariniziArkadaşlar merhaba tup bebek tedavim sonrası elimde kalan ilaçlar var. Gonal F, crinone jel. Ihtiyaci olanlar varsa bana ozelden yazabilir mi
Arkadaşlar merhaba tup bebek tedavim sonrası elimde kalan ilaçlar var. Gonal F, crinone jel. Ihtiyaci olanlar varsa bana ozelden yazabilir mi
Merhaba ben alabilirim ilaclarinizi
Canim oncelikle cok cok gecmis olsun boyle biseyi nasil gormrzden gelir erbil bey siz bi tekrardan arayin ya da gidin kolaymi boyle seyler o kadar emek vermisdiniz pesine dusun birakmayin boyleArkadaşlar merhaba,ben 3.tedavimi Erbil bey'de oldum ve olumsuz sonuçlandı. Geçen sene kasım ayında oldum transferimi 6 yumurta toplandı hepsi döllendi 2 transfer yapıldı (iyi olan) diğerleri çöp. Şunun için yazıyorum benim tek tüpüm tıkalıydı ve daha önce bir kaç dr tüp bebek olmadan bu tüpü aldır dedi çünkü sızıntı,şişme yapabilirmiş buda tedaviyi olumsuz etkiler dediler..bende tedavi olacağım dr a güvendim yani Erbil bey' e ,hsg filmime baktı sorun yok dedi oysa hsg filminde herşey görünmeyebiliyormuş. Laparoskopi yapılmadan anlaşılmazmış bunu erbil beye söylediğimde "boşuna narkoz almana gerek yok dedi" neyse tedavi olduk sonuç negatif. bu sefer eşimden sperm dna hasar testi istedi onun yönlendirdiği lab.gittim 1000 tl bayıldık hiç bir sorun çıkmadı onun öncesi ben Erbil beye maddi imkanım yok daha tedavi olamam dedim ama şaka gibi bizi oraya gönderdi. eşimde bişi çıkmayınca bu sefer eşin ürolojiye görünsün dedi onuda tansel beye yönlendirdi muayene 400 tl :) eşim sinirlendi istemiyorum dedi ve gitmedik. bana sen umutsuz vaka değilsin seni arayacam mutlaka ve kolaylık yapacağım dedi aramadı tabiki. Eşimin kuzeni kadın doğum uzmanı trabzonda yaz tatilide oraya gittim hsg filminide götürdüm bana dediği tıkalı tüp varsa ne kadar kaliteli embriyo konsada tutmaz artı normal gebe kalsan oda tutmaz dedi nitekim benim tedaviden önce 1 tane 5 haftalık normal gebeliğim oldu düştü. laparoskpi yapıldı tıkalı tüp alındı drun bana dediği bu tüp sızıntı ve şişlik yapmış yumurtalar bile baskı yapıyormuş bunu nasıl gözardı ettiler dedi. yani anlayacağınız maddi manevi herşeyimi tükettim. yaşım oldu 39 4-5 yıldır bu işlerle uğraşıyorum. hiç bir dr a güvenim kalmadı hepsi ticaret peşinde. inşallah şuan tedavi olanlar olumlu sonuç alırlar ne diyim.
Canim oncelikle cok cok gecmis olsun boyle biseyi nasil gormrzden gelir erbil bey siz bi tekrardan arayin ya da gidin kolaymi boyle seyler o kadar emek vermisdiniz pesine dusun birakmayin boyle
O Erbil bey varya bizim tam 5 bin liramızı çöp etti haram olsun helal etmiyorum sadece giden para olmuyor hayeller Umutlar çöp neyse biz ucuz kurtulmuşuzAnna Karenina canım çok geçmiş olsun bizede illede özel labatuar olsun tüm testler dedi sadece testlere 5 bin gitti sonuç devletteki labatuarla aynı helal etmiyorum ama ben ikinci gidişte tavrından anladım ve gitmedim İykide gitmemişim şimdi memorial de tedavi görüyom iki tüpümde alındı maalesef ama olsun da inşallah tüp bebek olsun yeterki hayırlı sağlıklı bi şekilde bebişim olsun sanada tavsiyem imkanın varsa orayla bi görüş ben memnunum şimdilik ha pahalımı evet ne yapalım asla ticaret olmaması gereken bi mesleği doktorluğu herkesler ticarete çevirmiş kimse cikler anlamaz olmuş halimizden rabbim anlasın yeter
Bu arada şanslısın tek tüp kese hamile kalınıyor canım üzülme
Canim sonucu pozitif cikan ve bebisini kucagina alan biri olarak basta yuce rabbime sonrada erbil beye sukrediyorum.gecen sene bu zamanlar tedavim suruyordu her oraya gittigimde erbil bey pozitif dusuncelerle bizi karsiladi.cok sukur kollarimda melegimle her gun sukrediyorum.insallah bu duyguyu sizde tadarsiniz tarifsiz guzel bir duygu bu.Tarzım değil ama nacizane fikrim bende Momart’ın bir kaç aydır hastasıyım Hem Erbil bey hemde Tansel beyden çok memnunuz çalışanlarda çok şeker ve iyiler.Valla her gidişimde güzel sonuç alan çiftlerle tanışıyorum çoğu bir sürü deneme yapmışlar.Gebelik haberleri ultrason görüntüleri feyste falan paylaşmıyorlar.Sordum transfer yaptı hastaların gebelik listesini gösterdiler .Sonuçlarımızdan da acibadem laboratuarından da çok mutluyuz dediler.Bu ekip zaten zor hastalarda çok tecrübeli.Kendimden biliyorum fikrimi paylaşmak istedim
Allah bağışlasın İnşallah isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşarCanim sonucu pozitif cikan ve bebisini kucagina alan biri olarak basta yuce rabbime sonrada erbil beye sukrediyorum.gecen sene bu zamanlar tedavim suruyordu her oraya gittigimde erbil bey pozitif dusuncelerle bizi karsiladi.cok sukur kollarimda melegimle her gun sukrediyorum.insallah bu duyguyu sizde tadarsiniz tarifsiz guzel bir duygu bu.
Çok teşekkür ederim çok sağolun
Canim tedavin devam ediyormu ne asamadasin yumurtan var ama kalitesimi dusuk?Bu konuda 756 sayfa var kaç tane kötü yorum bulabilirsiniz.
Ben çok zor bir hastayim kaç tane prof. bana çocuğun olmaz gelme dedi. Ne doktorlar gördüm gözlerime acıyarak baktı. Eşimle bana donasyon yapın dendi daha genç yaştayım yeterince denemeden onu düşünemem dedim.
Şu çok övdugunuz doktorlar pozitif sayılarını düşürüyoruz diye bizi kabul etmiyorlar. 10 tane pcos hastasının 10u da pozitif olsa bu başarı mıdır yoksa benim gibi bu gruptaki pek çok kişide olduğu gibi umutsuz hastaların 1inin bile pozitifi başarı mıdır? Benim şuana kadar 1 embriyom bile oluşmuş değil zaten ben de eşim de olacağına inancımız yok. Bu herhangi bir doktorun suçu değil benim hücrelerim yumurtalıklarım ölmüşse neden diriltemiyorsunuz diye kimseye kızamam.
Keza ilkte hamile kalıp ikinci çocuğuna hamile kalamayan binlerce kadın var yumurta bir rezerve sahip bitti mi bitiyor tükeniyor kalitesizler kaliyor geriye.
Işte böyle bir kabullenise sahipken ben. Evlat edinmek için 5 yıl evliliği doldurmayı bekleyen ben. Erbil Beyin inancına tutunup tedaviyi kabulleniyorum. Adam ugrasmayabilir git diyebilir, diyor ki senin için umut var yumurtan var sana git dersem vicdanım sızlar.
Bunları Erbil Beyi hiç görmemiş insanlar için yazıyorum adamla 1 kez bile oturup konuşanlar ne olduğunu iyi biliyor.
Erbil Bey iyi doktor ve hep imkansız hastaların son çare diye koştuğu doktor.
.
Bahçeciden ayrılması da isabet olmuş bahçeci doktorlarıyla iyiydi şimdi bitti. Doktorlar dağıldı bahcecinin eski günleri yok.
Hepimizin amacı aynı Allah hepimizin kucağını doldurur inşallah.
Sonuç alamayınca insan üzülüyor dünyası yıkılıyor burada olan bir çoğumuz bu duyguyu biliyoruz ama umut varsa vazgeçmeyin İnşallah en kısa zamanda güzel netice alıp bu haberi bizimle paylaşırsınız diye umut ediyorumBu konuda 756 sayfa var kaç tane kötü yorum bulabilirsiniz.
Ben çok zor bir hastayim kaç tane prof. bana çocuğun olmaz gelme dedi. Ne doktorlar gördüm gözlerime acıyarak baktı. Eşimle bana donasyon yapın dendi daha genç yaştayım yeterince denemeden onu düşünemem dedim.
Şu çok övdugunuz doktorlar pozitif sayılarını düşürüyoruz diye bizi kabul etmiyorlar. 10 tane pcos hastasının 10u da pozitif olsa bu başarı mıdır yoksa benim gibi bu gruptaki pek çok kişide olduğu gibi umutsuz hastaların 1inin bile pozitifi başarı mıdır? Benim şuana kadar 1 embriyom bile oluşmuş değil zaten ben de eşim de olacağına inancımız yok. Bu herhangi bir doktorun suçu değil benim hücrelerim yumurtalıklarım ölmüşse neden diriltemiyorsunuz diye kimseye kızamam.
Keza ilkte hamile kalıp ikinci çocuğuna hamile kalamayan binlerce kadın var yumurta bir rezerve sahip bitti mi bitiyor tükeniyor kalitesizler kaliyor geriye.
Işte böyle bir kabullenise sahipken ben. Evlat edinmek için 5 yıl evliliği doldurmayı bekleyen ben. Erbil Beyin inancına tutunup tedaviyi kabulleniyorum. Adam ugrasmayabilir git diyebilir, diyor ki senin için umut var yumurtan var sana git dersem vicdanım sızlar.
Bunları Erbil Beyi hiç görmemiş insanlar için yazıyorum adamla 1 kez bile oturup konuşanlar ne olduğunu iyi biliyor.
Erbil Bey iyi doktor ve hep imkansız hastaların son çare diye koştuğu doktor.
.
Bahçeciden ayrılması da isabet olmuş bahçeci doktorlarıyla iyiydi şimdi bitti. Doktorlar dağıldı bahcecinin eski günleri yok.
Hepimizin amacı aynı Allah hepimizin kucağını doldurur inşallah.
Erbil Bey bahsetti geçen gün. Ideal tedavi için araştıracak guveniyorum.melekeda minitüp bebek denedinizmi bir araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?