Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Biraz fazla paranız gider çünkü hiç bir detayı atlamaz , testler vs bir cok sey ister sizden , zaten zaman kaybetmemek içinde bunlari yapmak mantıklıdır, kendine güvenen ve tecrübeli bir hocadır.
Evet öle ama memnun kaldım inşallah sonu güzel olur kısmetse çarşamba günü transferim var

Yok canım bizim kromozomlara baktı onlar temiz çıktı emriyolarim 2si 5 gün emriyosub biri 4bb digeri 3bb öle biseye gerek yok dedi ama

Merhaba kizlar ben de Erbil beyin hastasiyim Çarşamba yumurtalarım toplandi 19 tane toplanıp 17 si işleme girdi 10 tanesi döllenmiş 2. Gün aradılar ilerlemeleri güzel dediler Erbil Bey 5. Güne gidenleri transfer yapicaz demiş yarın 5. Gün arayıp haber verecekler kaç tane dondurduklarini söyleyecekler. Yumurta toplama işleminden sonra tarlusal ve cetrotide verdi doktor 4 gün boyunca kullandım bilginiz var mı acaba adet olayım diye mi verdi pko var bende ne zaman adet olacağım belli olmuyor yardımcı olursanız sevinirim

Tarlusal adet sokturucu , adet olman için vermiş gibi gözüküyor

Merhaba benimde transferim çarşamba günü erbil beyde çok heyecanliyim inşallah güzel olur hepimiz icin
Merhaba hayırlısı olur inşallah transfer çok daha heyecanlidir tabi benden de geçen hafta çarşamba yumurta toplandi heyecanla transfer gününü bekliyorum donduruldu bir ay sonra olur herhalde sizin de dondurulmuş muydu acaba? Nasıl oldu o süreç ?

Evet canim.dondurulmus benim baya karişik aslında ben ilk denememi yaptım negatif oldu çift emriyo 5.gün olmasına rağmen sonra doktorumu değiştirip emriyolari taşıdım şimdi başka yerde başka doktorla tekrar transferimi olacağım

İnşallah tutunur bu sefer bebisler Allah'ım kolaylık versin inşallah güzel sonuçlar alırız bizim de ilk deneme gelişimi güzel olan 3 tane embriyo 5. Gün donduruldu kalan embriyorlar için 2 gün sonra haber vereceklermis tekrar hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Inşallah canım hakkımızdaki en hayirlisi

merhaba arkadaşlar,
Erbil bey in adını bu aralar çok duyuyorum ve çoğunlukla iyi konuşuluyor kendisi hakkında. tedavi olan arkadaşlar fiyatlardan bahseder misiniz rica etsem daha evvel bahsi geçtiyse de kusura bakmayın geriye doğru sayfalara bakmadım çünkü.

Ben de merak ediyorum bu dr. hakkında mesela çalıştığı merkez neresi ve nerede bi kez muayene olmak isterdim. Ben bahçeci de 3 kez tüp bebek denemesi yaptırdımm ne yazık ki olmadı çare aramaya devam

Merhaba bende Erbil hoca da tüp bebek tedavisi görüyorum şu an. Kendisi işlemleri Acıbadem Fulya hastanesinde yapıyor. 12 bin tl tüp bebek tedavisi birde artı ilaçlar var. Kendisi çok garantici bir doktor yani tedavi öncesi ne var ne yok bütün vücudu kontrolden geçiriyor. Daha sonra tedaviye başlıyor. Çok hırslı ve işimi iyi yapan bir doktor

Nasıl gidiyor peki tedaviniz? Hangi aşamadasınız.? İnşallah bebeğinizi sağlıcakla kucagınıza alırsınız. Süreç zor ama sonuç önemli.
Tavsiye diyorsunuz yani Erbil hocayı. Yanlız yaş var bende 45 yaşındayım. Bu çom önemli bir faktör. Bir sorunum yok ama yumurtalar 5.güne ulaşmıyor

Merhabalar. Çok şükür embriyolarım oluştu ve 5. Gün taze transfer yapıldı. Şimdide 5 haftalık gebeyim.

Merhaba, istanbul dışında yaşıyorum ama burdaki kadın doğum uzmanım erbil beyi önerdi tüpbebek için. Malum maddi manevi yorucu bir süreç. Hazırlıklı olmak için soruyorum kabaca ne kadar harcamış oldunuz ve mümkünse surecinizianlatır misiniz? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…