- 4 Ekim 2018
- 45
- 64
- 38
- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.661
Yanlış anlamayın arkadaşımın durumu sizinki ile aynı hatta daha yüksek çıktı ve transferi Aralık ayına ertelendi çünkü düşmedi değeri kadın bir de yurtdışından gelip gidiyor inş emeklerimiz boşa gitmez bazen güzel sonuç almak da yetmiyor kendimden biliyorum herşey hayırlısı inş.Ben doktoru kötülemiyorum olanı anlatıyorum erbil beyin daha önceden ailemden başka bireye 2 tane güzel sonuçlanan başarılarıda var.. fakat 5 progesteronla transfer yapmak saçma sapan bi kumardı.. hiçkimse parayı sokakta bulmuyor parayı geçtim o kadar iğne ilaç neden boşu boşuna vucuduma alayım.. herhangi birşeyi yanlış anlamadım çünkü oturduk konuştuk kendiside söyledi progesteron 5 ama yapıcam tabi ben ozmn ilk deneyim anlamıyorum eğer anlasaydım emin olun izin vermezdm..
İşte benm sorunumda benmkini ertelemedi o şekilde yaptı.. benmde ilk acemilik anlamadığım için müdale edemedm.. aminn Allah tüm isteyenlere nasip etsnYanlış anlamayın arkadaşımın durumu sizinki ile aynı hatta daha yüksek çıktı ve transferi Aralık ayına ertelendi çünkü düşmedi değeri kadın bir de yurtdışından gelip gidiyor inş emeklerimiz boşa gitmez bazen güzel sonuç almak da yetmiyor kendimden biliyorum herşey hayırlısı inş.
Burda doktor ERBİL YAĞMUR ile ilgili yaptığım yorumda konjenital adrenal hiperplazi hastası olduğumu progestoronu 15 lerden 5 lere düşürdüğünü yazmayı atladım.. Ve 2. Transferde imkansız olan 1.3 ü bile gördüm sayesinde... Sonucum negatif olmasına rağmen birdaha deneyecek olsak gerek doktorluğundan gerek insanlığından gerekse verdiği emekten dolayı Erbil Yağmur dicemizi düşünüyorum..
Negatifmi sonuc yaptirdinmi testi
EvetNegatifmi sonuc yaptirdinmi testi
merhabalar kusura bakmayın zaman geçmiş. negatifinşz içğn geçmil olsun en kısa zamanda tekrar tedaviniz başarılı olur umarım. ben 7kez denedim 1düşük 1kimyasal var. brüksel, memorial acıbademler.. bazen taze bazen dondurulmuş oldu ama progestrınuma transfer öncesi hiç bakılmadı kaç gün öncesi bakılıyor kaç olmalı bana bilgi verme şansınız var mıİşte benm sorunumda benmkini ertelemedi o şekilde yaptı.. benmde ilk acemilik anlamadığım için müdale edemedm.. aminn Allah tüm isteyenlere nasip etsn
Merhaba transferden 3 gün önce bakılıyor normalde benm 2. De 1.3 çıktı ama dahada altında olması gerekiyormuşmerhabalar kusura bakmayın zaman geçmiş. negatifinşz içğn geçmil olsun en kısa zamanda tekrar tedaviniz başarılı olur umarım. ben 7kez denedim 1düşük 1kimyasal var. brüksel, memorial acıbademler.. bazen taze bazen dondurulmuş oldu ama progestrınuma transfer öncesi hiç bakılmadı kaç gün öncesi bakılıyor kaç olmalı bana bilgi verme şansınız var mı
ben dahil birçok kişi var.Merhaba,
Erbil bey acıbadem lab ile çalıştıktan sonra bebek sahibi olan oldu mu?
canım arayıp sorabilirsin. Sanırım 8 bin civarıdır.merhaba arkadaşlar Erbil beyde ilk defa tüp bebek yaptırma ücreti nedir bilgisi olan var mı ?
10.500 tlcanım arayıp sorabilirsin. Sanırım 8 bin civarıdır.
aradım telefonda bilgi vermedilercanım arayıp sorabilirsin. Sanırım 8 bin civarıdır.
Benim 3.tedavimde ağustosta toplandı kasımda transfer yapılmıştı.Dondurulmuş embriyo kaç günde transfer oluyor acaba
3 ay mi sürüyor ne kadar uzunmuş ben regl ile gidince 15 gün sonra yapılır diye dusunmustumBenim 3.tedavimde ağustosta toplandı kasımda transfer yapılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?