• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Evet dondurulmuş, Erbil bey hep bu şekilde tedavi uyguluyormuş. Önceki farklı merkezdeki denememde yumurta toplamadan sonra karnım şişmişti ve o şişle hemen 3. gün transfer yapılmıştı. 1 ay sonra transfer yapılması bizim için de iyi oluyor.
Onlar laboratuvarda embriyoların gelişimini takip ediyorlar, ona göre sürece devam ediyorlar. 2. 3. gün ya da 5. gün çok önemli değil, yeterki sana tutunsun. Bi arkadaşımın 3 denemesinde 5. gün transfer yapıldı. 4.denemesinde artık 5 günlük embriyo istemiyorum 3günlük embriyo koyun dedi. Ve 3 günlükler tutundu şimdi ikizlerine hamile. Bir de dondurulmadan önce 3. gün dosyana kalan embriyoların hücre sayıları yazılıyor. En iyi 9 hücreli, sonra 8 ve 7 hücreli. Adetinin ikinci günü kontrole gittiğinde kalan embriyolarının hücre sayısını sor, böylece gelişimleri hakkında fikir sahibi olursun.
Bu arada İstanbulda mı yaşıyorsun?
ankaraaa, mervettinin dediği gibii çooooooooookk teşekkürler. desteğin için bize bunları anlattığğın içinnn... mervettinde sağsolsun toplamayı anlattı bana :) peşinizden geliyoruuuzz bizdee.. ankara hamileee,, yasemiin taze hamilee.. sonra mervettinn .. en sonn benn :) sizz her aşamayı yazınn burayaa.. ilk kan değerinizi gördüğünüzde naptıonız falann :)

Canim bnm ilk denemem, insallah da son olsun :) hepimizin son olsun insallahhh
Sen hic merak etme, yarim saatte bitcek gitcek pazartesi, sonra da insallah dollensinler diye dua etcez burda beraber. Hersey de cok guzel olcak, yolunda gitcek, eminim ben. Senle beraber uyuyan bebeklerimizi beklicez :)
Ankara Yasemin'e, Yasemin bana, ben sana zincirleme yardim etcez, yol gostercez :)

Merve's iPhone

Sen hic merak etme, yarim saatte bitcek gitcek pazartesi, sonra da insallah dollensinler diye dua etcez burda beraber. Hersey de cok guzel olcak, yolunda gitcek, eminim ben. Senle beraber uyuyan bebeklerimizi beklicez :)
Ankara Yasemin'e, Yasemin bana, ben sana zincirleme yardim etcez, yol gostercez :)

Merve's iPhone
ehehe evet güzel bi tren oldu trenin son vagonu benm şimdiilik :)
Ayy inşallahh burada birlikte bebişlerimizi bekleyeceğizz. adım adım haftalarımızı sayacağız inşallah..
Mübarek cuma günü Alalh dualarımızı kabul etsinn..

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn ne diyeceğimi bilemiyorumm çookkk sevindiimmm vanımm... Bizede duaa ett. hayırlısı ilee bizde mutlu sona ulaşalımm... :46:

Canım benim çok sağol. Amin inş sizde en yakın zamanda rabbim nasip edecek inanıyorum buna. Bol bol dua ediyorum merak etme kuzum.:2::2::ssz:

Merve's iPhone

Evet tatlım. Bu işle böyle bende ilk geldiğimde korkak bilgisiz ne yapacağını bilmeyen biriydim. Şimdi kendimi tur bindirmiş gibi hissediyorum doktorlarıma yani yakında kalkıp ders vericem tüp bebek ile alakalı. Yani anlayacağın herkes sonunda bu şekilde olup yol gösteren oluyor.

Canım benim çok sağol. Amin inş sizde en yakın zamanda rabbim nasip edecek inanıyorum buna. Bol bol dua ediyorum merak etme kuzum.:2::2::ssz:

Evet tatlım. Bu işle böyle bende ilk geldiğimde korkak bilgisiz ne yapacağını bilmeyen biriydim. Şimdi kendimi tur bindirmiş gibi hissediyorum doktorlarıma yani yakında kalkıp ders vericem tüp bebek ile alakalı. Yani anlayacağın herkes sonunda bu şekilde olup yol gösteren oluyor.
cnm zor kısmını atlattın.. çok şükürr güzel ahberler verdin.. bu arada test yaptırmaya gittiğnide ücret aldılarmıı .. :1::1:

cnm zor kısmını atlattın.. çok şükürr güzel ahberler verdin.. bu arada test yaptırmaya gittiğnide ücret aldılarmıı .. :1::1:

Almadılar tatlım ama keseyi gördük diye 300 tl muayene ücreti ödedik ve 21. gün içinde kontrol sayılacak başka para ödemiycez. sonrada bir d araştırmasına giricez kısmetse

Almadılar tatlım ama keseyi gördük diye 300 tl muayene ücreti ödedik ve 21. gün içinde kontrol sayılacak başka para ödemiycez. sonrada bir d araştırmasına giricez kısmetse
hmm oo iyimiş ozamann :) Sağolsunlar hemen bırakmıyorlar hastalarını sonuçlanana kadar.. şimdi ilaç kullanıyormusun pekii ?

ankaraaa, mervettinin dediği gibii çooooooooookk teşekkürler. desteğin için bize bunları anlattığğın içinnn... mervettinde sağsolsun toplamayı anlattı bana :) peşinizden geliyoruuuzz bizdee.. ankara hamileee,, yasemiin taze hamilee.. sonra mervettinn .. en sonn benn :) sizz her aşamayı yazınn burayaa.. ilk kan değerinizi gördüğünüzde naptıonız falann :)

Bu mutluluğu 2. denememde yaşadım. Sonuç kağıdını elime aldığımda inanamadım. Eşim eve sonuç kağıdını getirene kadar aramadı, evde yalnızdım çünkü, ne yapacaksam :) O gün kaç kere elime alıp sonuca baktığımı hatırlayamıyorum, inanamıyordum, sürekli alıp alıp bakıyordum, benim mi diyordum :) Allah kısmet etmişti çok şükür, dilerim tüm isteyenlere de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder...

Kizlar size yazmadan duramadim, Allah cok buyuk, belki size sacma gelecek ama bizim evin kapali balkonunun cami acikti, bi gittim iceri bi kumru gelmis annemin saksilarinin birine oturmus, oraya da yumurtlamis, erkegi de gelip gidip ona yem tasiyo :) oyle guzellerki, rahatsiz olmasinlar diye mutfaga yavasca girip cikiyorum. Allah icime bu yumurtalarin bana bi isaret olarak geldigi hissini verdi birden. Sanki onlar geldi bizim saksiya yumurtladi ve bana da meleklerimi getirdiler. Allah bu guzel hissimi dogru cikarsin isallaahh. Hepimizin melekleri gelsin...

Merve's iPhone

Bi işarettir belki de, inşallah :)

Amin tatlim seninde inş. Bir transfer yapildi ebil bey bisey dendi ama ikiz olabilir mi çünkü baya yuksek keseye bakalim dedi. Kesemizi gördük haftaya bir daha gidiyoruz kismetse

Belki sana söylemeden 2 tane transfer yapmışlardır ya da 2 ye bölünmüştür, sonuç çok iyi çünkü, 12. gün 700-800 çıkanların ikiz olabiliyor.

Bu mutluluğu 2. denememde yaşadım. Sonuç kağıdını elime aldığımda inanamadım. Eşim eve sonuç kağıdını getirene kadar aramadı, evde yalnızdım çünkü, ne yapacaksam :) O gün kaç kere elime alıp sonuca baktığımı hatırlayamıyorum, inanamıyordum, sürekli alıp alıp bakıyordum, benim mi diyordum :) Allah kısmet etmişti çok şükür, dilerim tüm isteyenlere de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder...

Bi işarettir belki de, inşallah :)

Belki sana söylemeden 2 tane transfer yapmışlardır ya da 2 ye bölünmüştür, sonuç çok iyi çünkü, 12. gün 700-800 çıkanların ikiz olabiliyor.
tane yok biliyorum ama dediğin gibi bölünmüştür belki kısmetse ay heyecan bastı

Aynen öyle canım.

Şükürler olsun iğneler bitti. Vitaminlere devam. Birde vajinal jel.
oohh ne güzell iğneler bitmiş.. eskiden iğneden çok korkardım.. aşı bile olamazdım.. kim derdiki bigün kendi kendime iğne yapacağım.. hayaaat işte nelerlee karşılaşıyoruzz... Allahh kucağına almayıda nasip etsin canım.. ikizler geliyordur belkii .. bakalım haftaya öğrenicezz:)
benim merakk ettiğim tüp bebekte haftalar nasıl hesaplanıyor... transfer tarihinden iiitibarenmi.. ?:10:

oohh ne güzell iğneler bitmiş.. eskiden iğneden çok korkardım.. aşı bile olamazdım.. kim derdiki bigün kendi kendime iğne yapacağım.. hayaaat işte nelerlee karşılaşıyoruzz... Allahh kucağına almayıda nasip etsin canım.. ikizler geliyordur belkii .. bakalım haftaya öğrenicezz:)
benim merakk ettiğim tüp bebekte haftalar nasıl hesaplanıyor... transfer tarihinden iiitibarenmi.. ?:10:

Transfer yapılmadan önceki adet tarihini ele alarak hesap yapıyorsun, yani 10.-12. gün test yaptırdığında 1 aylık ya da 5 haftalık hamile oluyorsun.

Amnn inşalalh darısı başımızaa :1: ehehe belkide yüz ifadesini görmek istemişsindir. bende yüz yüze söylemek siteridm herhalde. :) gerçi benmki benmle gelir test yaptırmayaa.:) Alalh bu mutlululğu bizede yaşatsın inşalalh.. cinsiyet ne zman belli olacak ?

ankaraaa, mervettinin dediği gibii çooooooooookk teşekkürler. desteğin için bize bunları anlattığğın içinnn... mervettinde sağsolsun toplamayı anlattı bana :) peşinizden geliyoruuuzz bizdee.. ankara hamileee,, yasemiin taz

e hamilee.. sonra mervettinn .. en sonn benn :) sizz her aşamayı yazınn burayaa.. ilk kan değerinizi gördüğünüzde naptıonız falann :)

Sırayla inş. olacak . Kızlar her seferinde hicranla göz göze gelmeye çalışıyorum gülüyor. Sonucun çıkmadı yasemin diyordu. Sonra dedim acaba mı. Neyse bizi aldı ben uçarak önden gidiyorum. Canım ben gelicem dedi kaçtı. Neyse Erbil bey geldi yüzü asık hiç görmemişim bu adamı böyle tamam dedim negatifi aldık. Kalbim bedenimde değil sanki. Sonra hicran testi almaya gitti. Kapıda karşılıda hoca hep birlikte bakalım dedi. Arkadaşlar böyle kötü bir güne harika bir haber hamilesin deyince dedim ahanda bayıldım. Yada dedim şu anda bunlar olmuyor ben bilinç altımda yaşıyorum ağlamaya başladım sevin çocuklar değerimiz 5600 deyince 2. şok eşimle sarıldık ağlıyoruz. Sonra doktoruma sarıldım hicrana anneme ölümsüzde benim için. Dedi değer çok yüksek normalde gözükmezdi bu zamanlarda gel bir bakalım dedi. Sonra ben burdaki karardı senin bebeğin deyince yine ağladım. Babamız gelsin bebeşini görsün dedi eşimde hüngür hüngür. Rabbim isteyen bütün dostlarıma kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın inş.

Transfer yapılmadan önceki adet tarihini ele alarak hesap yapıyorsun, yani 10.-12. gün test yaptırdığında 1 aylık ya da 5 haftalık hamile oluyorsun.
hmm benm beklenen adetim bundan sonraki tahmini 4 mayıs.. :21: sonra transfer.. sonraa 12 gün sayıcamm :) ooyy günler geçermii.. daha yumurtam toplanmadan neler hesaplıyorumm :) :25:

Aynen canım hayat bu. Canım son adetten itibaren hesaplanıyor. Tahmini 5 haftalık dedi bana değerin karşılığıda denk geliyor zaten

Resmen yasadim sanki sizinle o anlari, ne guzel ne mutlu..,
Bnm de reglim buyuk ihtimal 25'i fln olcak.

Merve's iPhone

Amnn inşalalh darısı başımızaa :1: ehehe belkide yüz ifadesini görmek istemişsindir. bende yüz yüze söylemek siteridm herhalde. :) gerçi benmki benmle gelir test yaptırmayaa.:) Alalh bu mutlululğu bizede yaşatsın inşalalh.. cinsiyet ne zman belli olacak ?

Canım ben 30. haftadayım. Bebeğimiz erkek. Sanırım 14-16 lı haftalarda belli oluyor.

Sırayla inş. olacak . Kızlar her seferinde hicranla göz göze gelmeye çalışıyorum gülüyor. Sonucun çıkmadı yasemin diyordu. Sonra dedim acaba mı. Neyse bizi aldı ben uçarak önden gidiyorum. Canım ben gelicem dedi kaçtı. Neyse Erbil bey geldi yüzü asık hiç görmemişim bu adamı böyle tamam dedim negatifi aldık. Kalbim bedenimde değil sanki. Sonra hicran testi almaya gitti. Kapıda karşılıda hoca hep birlikte bakalım dedi. Arkadaşlar böyle kötü bir güne harika bir haber hamilesin deyince dedim ahanda bayıldım. Yada dedim şu anda bunlar olmuyor ben bilinç altımda yaşıyorum ağlamaya başladım sevin çocuklar değerimiz 5600 deyince 2. şok eşimle sarıldık ağlıyoruz. Sonra doktoruma sarıldım hicrana anneme ölümsüzde benim için. Dedi değer çok yüksek normalde gözükmezdi bu zamanlarda gel bir bakalım dedi. Sonra ben burdaki karardı senin bebeğin deyince yine ağladım. Babamız gelsin bebeşini görsün dedi eşimde hüngür hüngür. Rabbim isteyen bütün dostlarıma kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın inş.
ayy ne güzell anlatmışsıınn.... bende ağlarım herhalde.. sarılamam donar kalırım gibi geliyor:)) Allah kalp atışını duyduğun günleride göstersin. inan senin yazını okurken gözlerim doldu. çok suluyum bu aralar.. :5:

Back
X