• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Sağol tatlım. Eksik olma. Senin niye ertendi. Hayırdır.
cnm bi yumurta daha var sonradan geliştii onu bırakmak istemiyo onun içinn. azcık daha büyüsün diye :18:
gece çatlama iğnelerimi oldumm. yarın kısmetse alınacak artık :/
sende hamilesin çalışıyorsun anladığım kadarıyla. dinlenmen laızm :2:

Yasemincim cok cok gecmis olsun. Bu mevsimde herkes ayni, bnm de bogazlarim yeni gecti. Sen icini ferah tut hep, cok cok guzel gitcek hersey, hic merak etme cnm. Dualarim her zmn hepimiz icin.

Nisann hadi bakalim hayirlisi olsun, guzel guzel kocaman yumoslarin olsun yarina isallah cnm bnm. Gzl haberlerini bekliyorum.

Merve's iPhone

Yasemincim cok cok gecmis olsun. Bu mevsimde herkes ayni, bnm de bogazlarim yeni gecti. Sen icini ferah tut hep, cok cok guzel gitcek hersey, hic merak etme cnm. Dualarim her zmn hepimiz icin.

Nisann hadi bakalim hayirlisi olsun, guzel guzel kocaman yumoslarin olsun yarina isallah cnm bnm. Gzl haberlerini bekliyorum.

Merve's iPhone
saol mervetticiğim.. hepimiz için hayırlısı olsun.. seninkiler orada annesine konmayuı bekliyorlar. yarın bende bırakıcam senin yumoşlarına arkadaşlık etsinler :16:

Eveeeettt cok seker :)))

Nisann peki bisi sorcam, yumoslar simdi donuyolar ya, cozulurken bi problem olabilio mu acaba?

Merve's iPhone

cnm bi yumurta daha var sonradan geliştii onu bırakmak istemiyo onun içinn. azcık daha büyüsün diye :18:
gece çatlama iğnelerimi oldumm. yarın kısmetse alınacak artık :/
sende hamilesin çalışıyorsun anladığım kadarıyla. dinlenmen laızm :2:

Belki böylesi daha hayırlıdır canım. Biliyorsun emin ellerdesin tatlım.Çalıştığım için maalesef yanlızca akşamları dinlenebiliyorum.

Merve's iPhone

Sağol Mervecim. Sadece bol bol su içip meyve yiyiyorum inş geçecek. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inş.

:kkk:Nisann peki bisi sorcam, yumoslar simdi donuyolar ya, cozulurken bi problem olabilio mu acaba?

Merve's iPhone

Canım tabii bir ihtimal de olsa zarar görme olasılığı var. O da cansız olan embriyolar için geçerli. Benim 9 dondurulmuş yumim varsı. Bunlar kalite kalite farklıydı. 12,10,7,6,4 hücrelilerim vardı. Bunlar çözüldüğü gün 2 gün daha koşturuluyor. Bende 4 tane blast geriye kalmıştı. 2 tanede az kaliteli var bunları bir gün daha koşturucaz dedi ama galip gelemediler. Şu anda donmuş 3 tanem var.1 tane olsunda iyi kaliteli olsun canım onların tutunma yüzdesi yüksek çünkü. Umarım herşeyin en hayırlısı olur canım sizler için. Sakın sayılara bakma.

Kalitelerini bilmiyorumki yasemincim. Hicran sadece problemsiz bi sekilde dondular, erbil bey iyi durumdalar bi sorun yok dedi dedi bana. Tek bildigim bu, soylerler mi acaba kalitesini

Merve's iPhone

Nisann peki bisi sorcam, yumoslar simdi donuyolar ya, cozulurken bi problem olabilio mu acaba?

Merve's iPhone
cnm aynenn benimde kafamda delii sorular :) erbil beye sormuştum bunu laboratuararının iyi olduğunu iletmişti. öyle bi problem olmayacağını dondurularak şansıımızın daha çok olacağını söyledi.. herşeyin hayırlısı güveniyoruzz.

Belki böylesi daha hayırlıdır canım. Biliyorsun emin ellerdesin tatlım.Çalıştığım için maalesef yanlızca akşamları dinlenebiliyorum.
ofoff off şu çalışmak........ kliniğe giderken izin alıcam die hep sters oluyordum :( bilmeyen kalmadı tüp bebeğii,, :ssz:
canım sen transferden sonra yattınmıı , ben senelik izini almayı düşünüyorum ama :S bakalımm .. :44:

Kızlar bişey sorcam biz embriyologla konuşurken ne diye sorcan sonuçta bölünme hızı,bölünme şekli,çekirdeği kalitesini belirliyor!!kaçıncı sınıf olduğunu sormak yeterli mi ki??benim Çarşamba belli olacakta dikkatli soru sormak istiyorum embriyoloğa

Kızlar çok hastayım. Bebek haberini aldığımdan bu yana hapşırık tıksırık eksik olmadı. Birde dün üstüne küçük çaplu bir kanamam oldu. Çok şükür şu an yok ama bize dua edin olur mu.

Canım kanaman küçükte olsa mutlaka Erbil beye mesaj at. Benim de kese gördükten 2 gün sonra azcık kanamam olmuştu. Haber verdim, iğne ismi verdi ve olmamı istedi. Akşam acilde iğne yaptırmıştım. Sakın ihmal etme. Dinlen.

Pazar günü opum vardı benimde bugün aradılar ne zaman ve neye göre donduracaklar soramadım bile:(((

Kalitelerini bilmiyorumki yasemincim. Hicran sadece problemsiz bi sekilde dondular, erbil bey iyi durumdalar bi sorun yok dedi dedi bana. Tek bildigim bu, soylerler mi acaba kalitesini

Merve's iPhone

Kaç tane dondurulduğunu ve dondurulanların hücre sayısını sorabilirsiniz. 3 günlükken donmuşsa transferden 2 gün önce çözüyorlar ve 5. güne gitmesini sağlıyorlar, transfer günü embriyolog size bilgi veriyor. Mervettinin belki 2 günlük olduğu için 3. gün transferi olabilir ya da onuda 5. güne götürürler.

Canım kanaman küçükte olsa mutlaka Erbil beye mesaj at. Benim de kese gördükten 2 gün sonra azcık kanamam olmuştu. Haber verdim, iğne ismi verdi ve olmamı istedi. Akşam acilde iğne yaptırmıştım. Sakın ihmal etme. Dinlen.

Kaç tane dondurulduğunu ve dondurulanların hücre sayısını sorabilirsiniz. 3 günlükken donmuşsa transferden 2 gün önce çözüyorlar ve 5. güne gitmesini sağlıyorlar, transfer günü embriyolog size bilgi veriyor. Mervettinin belki 2 günlük olduğu için 3. gün transferi olabilir ya da onuda 5. güne götürürler.

Canım haberi aldığım gün ufak tefek kanamalrın olabilir korkma dedi. Fazla olursa beni ararsın dedi.Bir kez çok az oda afedersiniz idrarımdan sonra temizlenirken tuvalet kağına geldi. Bu yüzden aramadım. Annem gerek yok demişti. Ama perşembe söylüycem genede. Coraspin ve progestan jel kullanıyorum ama. Senin kanamam uzun mu sürdü ki canım. Sen halen Erbil beye mi gidiyorsun.

ofoff off şu çalışmak........ kliniğe giderken izin alıcam die hep sters oluyordum :( bilmeyen kalmadı tüp bebeğii,, :ssz:
canım sen transferden sonra yattınmıı , ben senelik izini almayı düşünüyorum ama :S bakalımm .. :44:

Canım transferden sonra 5 gün annem ve eşimin zoru ile yattım. Sadece tuvalete kalktım. Yemeği bile yattığım yerde yedim. Zaten erbil bey 3-5 gün rapor yazıyor. Bana kalsa yatmaya gerek yok. İlk günden sonra ama sen bilirsin tatlım. Sen nasıl rahat hissedeceksen.

Merve's iPhone

Canım benim zatene Hicran ile erbil bey bu şekilde bilgi vermiyor. Takıntılı olduğumuz için sanırım. Ben Dondurulacağı gün embriyolog aradığında öğrendim. Açıkçası sıkıştırdım. :1:

Yasemincim bilmemek belki de daha iyi, bilsek nolcak, sonuc degismicek ki, en kaliteli embriyoyla tutmayan da var, cok kaliteli olmayanla tutan da, ben bu iste en son herseyin olacagi varsa olacagina inandigim icin cok da kurcalamicam galiba, en dogrusu bu gibi geliyo cnm, oluruna birakicam, hayirlisiysa, Allah kismet ederse olur insallah

Merve's iPhone

Back
X