Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar ben talebimi Mart ayına erteledim Aralıkta istanbul çok soğuk ve bana nnegatif duydu vereceği için erbil beyle görüştük erteledik ama ama konuştuğum kadarıyla inanılmaz pozitif insan

Kızlar ben talebimi Mart ayına erteledim Aralıkta istanbul çok soğuk ve bana nnegatif duydu vereceği için erbil beyle görüştük erteledik ama ama konuştuğum kadarıyla inanılmaz pozitif insan

Vebde gittikçe negatifleşmeye başlıyorum.Eşim aşırı derecede istekli,bir an önce olsun istiyor ama bir insan bu kadarmı talihsiz olur yaa...
Şimdi de şeker yüklemesi yaptırdım sabah,bana özellikle damardan alınmalı denmedi kan,parmaktan ölçüm yapılıyordu.Son ölçüme az bi zaman kala bir söyleyeyimndedim Hicran hanıma,Erbil bey bu sonucu kabul etmiyor,damardan alınmalı dedi.O kadar yükleme yapıldı,bekledim,son 1 dk kala sonuncu ölçüme,iptal ettirdim.Oradakilerde zaten zararlı birşey yaptırdın,tekrar ettirme falan dediler.Herşey mi ters gider hayatımda yaa :mad:

Vebde gittikçe negatifleşmeye başlıyorum.Eşim aşırı derecede istekli,bir an önce olsun istiyor ama bir insan bu kadarmı talihsiz olur yaa...
Şimdi de şeker yüklemesi yaptırdım sabah,bana özellikle damardan alınmalı denmedi kan,parmaktan ölçüm yapılıyordu.Son ölçüme az bi zaman kala bir söyleyeyimndedim Hicran hanıma,Erbil bey bu sonucu kabul etmiyor,damardan alınmalı dedi.O kadar yükleme yapıldı,bekledim,son 1 dk kala sonuncu ölçüme,iptal ettirdim.Oradakilerde zaten zararlı birşey yaptırdın,tekrar ettirme falan dediler.Herşey mi ters gider hayatımda yaa :mad:
Bazen gerçekten herşey üst üste geliyor napalim hakkımızda hayırlısını olsun benimde şekerim çok düşük çıktı spor yapmam lazım daha sonra ocakta tekrar testi tekrarlayacagim

Bazen gerçekten herşey üst üste geliyor napalim hakkımızda hayırlısını olsun benimde şekerim çok düşük çıktı spor yapmam lazım daha sonra ocakta tekrar testi tekrarlayacagim
Arkadaslar bendende seker yuklemesi istedi doktor sonrada ilaç verdi neden şeker yüklemesi önemli acaba

Haftaya yaptıracakmışım.İnşallah sorun çıkmaz,geç kalmış olmayız...
Çok korkuyorum bu testi yaptırmaya ben yaa... Perşembe günüde kontrole gideceğim bakalım...

Haftaya yaptıracakmışım.İnşallah sorun çıkmaz,geç kalmış olmayız...
Çok korkuyorum bu testi yaptırmaya ben yaa... Perşembe günüde kontrole gideceğim bakalım...
Ben de yaptırdım. Tedirgin oldum ama herkesten istiyolar.

Arkadaşlar ben gebeliğimin 10. Haftasındayım ama hala Erbil Bey'e gidiyorum. Gebe arkadaşlar sizi ne zaman bıraktı acaba?

Okuduğum kadarıyla canim rahmi dddinlendirip sonra transfer yapoyorlar

Anladımm...
İyi bari,kardeşimin sözü vardı,bende hemen yapılacak,sözünde ne yapacağım diye düşünüyordum...

Birde kayınvalidemler gelecek bugün,çok stres yapıyordum...

Yarında pazar,bilgiyi yarın vermezler herhalde değil mi?

Anladımm...
İyi bari,kardeşimin sözü vardı,bende hemen yapılacak,sözünde ne yapacağım diye düşünüyordum...

Birde kayınvalidemler gelecek bugün,çok stres yapıyordum...

Yarında pazar,bilgiyi yarın vermezler herhalde değil mi?
Veriler canim olmazsa sen aarasın stres yapma inşallah herşey güzel olacak.. birsey soracağım ya kliniğin pskologuyla görüştünüz mü hic

Veriler canim olmazsa sen aarasın stres yapma inşallah herşey güzel olacak.. birsey soracağım ya kliniğin pskologuyla görüştünüz mü hic

Geçen hafta sormuştum,pazartesi burda olacak dedi,o günde kardeşimin sözü için alışveriş yapılacaktı,geç kalmayalım diye gitmedim.Öylece kaldı...

Sizde durumlar nasıl?

Geçen hafta sormuştum,pazartesi burda olacak dedi,o günde kardeşimin sözü için alışveriş yapılacaktı,geç kalmayalım diye gitmedim.Öylece kaldı...

Sizde durumlar nasıl?
Ben aralıkta bbaşlayacaktım ama çok soğuk oluyor istanbul Dr ile görüşüp Mart a erteledik

Ben aralıkta bbaşlayacaktım ama çok soğuk oluyor istanbul Dr ile görüşüp Mart a erteledik

Sizin yumurtalar toplanmışmıydı? Nerede oturuyorsunuz?

Birde merak ettiğim benimde hemen transfer olmayacak ya,bugün hemşire adet olana kadar ilişki yasak dedi.Zaten ben ilişkiye falan giremiyorum da :) Mesela siz o kadar süre boyunca beklemeyeceksiniz,birde hamile kalırsanız? :-)

Bende kasimda baslayacagim,vitaminleri kullanmami ve troit icin ultrasyon istedi,hasimato cikti,rabbim hepimize yardim etsin

Amiinn...

Troit olduğunu önceden biliyor muydunuz? Tsh testine göre mi istedi.
Bende de şeker biraz yüksek çıktı,ilaç verdi.Çokta önemli değil ama kullan yine de dedi.Vitaminlere de devam.Şimdi birde 2 antibiyotik ve adet söktürücüde var...
İlaç üstüne ilaç.Allahtan iğneler bitti yaa...

Back
X