Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Haklisiniz Ben de sorgulamiyorum ve ben de cok guveniyordum.Sonuc husran olunca ister istemez kafanizda Bir takim sorular oluyor
Allah yardımcınız olsun canım çok zor surecler hepsini yaşadım üç kez negatif sonuç aldım öyle olunca sorgulanıyor mallesef.Allahim insaflı
Doktorlarla karşılaştırsin ama asla umutsuz olma tedavine devam et..Benim yaşadıkları. Bir kitap olur inan ama asla pes etmedim..

Allah yardımcınız olsun canım çok zor surecler hepsini yaşadım üç kez negatif sonuç aldım öyle olunca sorgulanıyor mallesef.Allahim insaflı
Doktorlarla karşılaştırsin ama asla umutsuz olma tedavine devam et..Benim yaşadıkları. Bir kitap olur inan ama asla pes etmedim..

Sizin yasiniz kacti bu arada,saglikli dogumlar diliyorum..

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimizin yeni yılını kutlar bizlere hayırlı sağlıklı bebisler getirmesini dilerim. Bende Erbil beyin hastasıyım. 1 ay önce görüşmeye gittim ve şubat ayında başlayacağını söyledi. O zamana kadar vitamin verdi onları kullanıyoruz. Benimde 9. Denemem olacak. İnşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimizin yeni yılını kutlar bizlere hayırlı sağlıklı bebisler getirmesini dilerim. Bende Erbil beyin hastasıyım. 1 ay önce görüşmeye gittim ve şubat ayında başlayacağını söyledi. O zamana kadar vitamin verdi onları kullanıyoruz. Benimde 9. Denemem olacak. İnşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımıza
teşekkürler seninde yeni yılın kutlu olsun arkadaşım, inş hepimiz için hayırlısıyla bebişli bir sene olur :)

Arkadaslar ben iki kez denedim erbil beyde ikincisi dondurulmus embriyolarlaydi 2 tane koyulmustu ilki kimyasal gebelik 2.ise hic tutmadi esimin ileri hizli spermi 0 ins 2017de tekrar deneyecegiz ama erbil beye gitmeyecegim evet pozitif bir doktor ama saatlerce belkliyoruz ve 5 dakikada hemen yanindan ayrilmak zorunda kaliyoruz soru bile sormaya vakit bulamadim resmen o kadar para verip bu sekilde hizmet almak zaten zor bir surecte beni ve esimi cok daha fazla yipratti birde genc oldugum icin yumurtalarimda sorun olmadigi icin hep olumlu sonuc alacakmisiz gibi konustu belkide bu nedenle cok ozen gostermedi simdi yeni bir dr bulmak istiyorum ama artik heryer ticaret haneye donmus durumda ne kadar aci ki gittikce umutlarimiz yok oluyo hem.maddi hem manevi anlamda cok yipraniyoruz:KK43:
Bende olumlu yorumları okuyarak 4. tedavim için Erbil Bey'e başladım, ama acaba yanlış mı yaptım :(

Kizlar bende aralık ayında gittim erbil beye vitamin verdi subatta baslicaz benim sorunum da pco bir sürü test yaptık trioid çıktı sadece birde işte pco ben ilk defa denicem tüp bebeği

Ben yaptırmıştım erbil beyle. Genelde birden fazla tüp bebek başarısızlığı olunca tavsiye ediliyor. Ama ben test sayesinde hamile kalamadım çünkü günü ile uyumlu çıktı transferim.

Ben yaptırmıştım erbil beyle. Genelde birden fazla tüp bebek başarısızlığı olunca tavsiye ediliyor. Ama ben test sayesinde hamile kalamadım çünkü günü ile uyumlu çıktı transferim.
Arkadaşım test yapıldığı haldemi hamile kalamadın ?

Evet. Tutma kapasitesi olan embriyolar transfer edilmesine ragmen hamilelik olusmayinca Erbil Bey ERA'yi onermisti. Ayni donmus yumurta transferi olacakmissin gibi estrogen ve projesteron tedavisi basliyor. Adetin 21. gunu kucuk bir operasyon oluyor ayni yumurta toplama gibi. Rahimden kucuk bir parca/kan ornegi alinip yurtdisina gonderiliyor ve test rahimin reseptif yani tutucu olup olmadigina ve hangi gun tutucu olduguna bakiyor. Erbil Bey'in dedigine gore kadinlarin yuzde 25inin rahmi transfer yapilan gunden farkli bir gunde tutucu oluyormus. Yuzde 2sinde ise non-reseptif (yani ne yaparsan yap cocuk tutmaz) sonucu cikiyormus. Bende noral cikti yani bosuna yaptirmis oldum ama transfer gununun saglamasi yapilmis oldu. Bir de rahmim tutucuymus yani onu ogrtenmek de rahatlaticiydi. Cunku 5 kez tup bebek tedavim oldu, iyi embriyolar olusmasina ragmen 1 kez bile pozitif sonuc alamadim :(

orada tanıştığım bir hastaya yapılacakmış. Verdikleri bilgilendirme notunda vardı. bana gerek duymaz herhalde. Öğrendiğim iyi oldu.Teşekkürler...

Valla 3 tane yumurta toplandi dedi,sabahina aradilar yunurtalariniz kalitesiz dollenmedi dedi tedavi iptal dedi,neyse biz gittik hemen sorun ne vs sormaya aynisini ordada dedi,ondan sonra cok merkezle gittim gorustum herkes sorun yok dendi,ben hatta bahceciye kibristaki subesine gitmek istedigimi soylemek icin oyuzden gorusmeye gitmistik esimle,gozum korkmustu ,esimle burada masraf edecegimize kibrisa gidelim dedik o sekikde gitmistik bahceciye,erbil bey birakmadi bizi,yoksa o niyetle gitmistik,erbil bey hic biseyiniz yok dedi,ama farkli ilaclar verdi ,ama dr pozitif biri ,hizmetleri ilgileri super, zaten oglum olursa nasio ederse erbil yagmur koyyucam ins :KK66:)
Merhaba, nasıl ilerledi tedaviniz transferiniz oldu mu? Durumumuz biraz benziyor o nedenle merak ettim :)

Evet. Tutma kapasitesi olan embriyolar transfer edilmesine ragmen hamilelik olusmayinca Erbil Bey ERA'yi onermisti. Ayni donmus yumurta transferi olacakmissin gibi estrogen ve projesteron tedavisi basliyor. Adetin 21. gunu kucuk bir operasyon oluyor ayni yumurta toplama gibi. Rahimden kucuk bir parca/kan ornegi alinip yurtdisina gonderiliyor ve test rahimin reseptif yani tutucu olup olmadigina ve hangi gun tutucu olduguna bakiyor. Erbil Bey'in dedigine gore kadinlarin yuzde 25inin rahmi transfer yapilan gunden farkli bir gunde tutucu oluyormus. Yuzde 2sinde ise non-reseptif (yani ne yaparsan yap cocuk tutmaz) sonucu cikiyormus. Bende noral cikti yani bosuna yaptirmis oldum ama transfer gununun saglamasi yapilmis oldu. Bir de rahmim tutucuymus yani onu ogrtenmek de rahatlaticiydi. Cunku 5 kez tup bebek tedavim oldu, iyi embriyolar olusmasina ragmen 1 kez bile pozitif sonuc alamadim :KK43:
Of ya Rabbim yardımcınız olsun arkadaşım. Ne kadar zor aşamalar. Benimde 9. Denemem ve son denemem olacak. Erbil bey dediklerimi yaparsak iyi sonuçlar alırız dedi. Güveniyorum kendisine ama bir tarafımda da soru işaretleri dolu : (

Of ya Rabbim yardımcınız olsun arkadaşım. Ne kadar zor aşamalar. Benimde 9. Denemem ve son denemem olacak. Erbil bey dediklerimi yaparsak iyi sonuçlar alırız dedi. Güveniyorum kendisine ama bir tarafımda da soru işaretleri dolu : (

Rabbim maddi manevi dayanma gücü versin kolay değil. benimde 6.denemem olucak bahçeciye gitmeyi düşünüyorum. sizin bütün denemeleriniz bahçecide mi oldu?

Allah yardımcınız olsun biz de beklemedeyiz yeni deneme için. Maddi ve psikolojik olarak zor. Gelişmelerinizden bizi de haberdar edin. En güzel en hayırlı haberlerle inşallah

Rabbim maddi manevi dayanma gücü versin kolay değil. benimde 6.denemem olucak bahçeciye gitmeyi düşünüyorum. sizin bütün denemeleriniz bahçecide mi oldu?
Merhaba ben izmirde oturuyorum erbil beyi duydum.sizin probleminiz neydi acaba nasıl tedaviniz öğrenebilirmiyim

Back
X