Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Genetik test ücreti zaten heryerde aynı ücret. Benim kızdığım olay 3 ay önce görüşmeye gittiğimde fiyat bilgilendirilmesi yapılmamasını. 3 ayım boşuna gitti. Ozaman itiraz etme hakkım olabilirdi. Başka bir yerde yaptirabilirdim. Ben şimdi ne yapayım kime gideyim.
haklısın cnm bilgilendirme yapılması ve o zamanki fiyatların sana uygulanması lazımdı

Kızlar embriyolarım genetik teste gidecek, giden embriyodan hücre alınıyor bu embriyoya zarar vermezmi, bir de sonuç ne kadar kesin, alınan hücre farklı, diğer kalan hücreler normal olamazmı? Aklım çok karışık.. sonuç kaç günde çıkar acaba

Sayimiz cok az :) ben regl olup cyclo kullanip tedaviye baslayacagim sen ne durumdasin
Çok heyecanlıyım ilk deneyimim büyük ihtimal bende pazartesi yada salı iğneler e baslicam o kadar umitlendim ki kötü mü yapıyorum bilmiyorum internetten hep bebek kiyafetlerine bakıyorum dislerimi yaptırdım

Çok heyecanlıyım ilk deneyimim büyük ihtimal bende pazartesi yada salı iğneler e baslicam o kadar umitlendim ki kötü mü yapıyorum bilmiyorum internetten hep bebek kiyafetlerine bakıyorum dislerimi yaptırdım
Iyi yapmissin bosver umutlarimiza birsey olmasin yeter :) benim 3. Denemem ilk defa gibi hissediyorum kendimi insallah bende mart gibi basliycam 1 haftadir belim kasiklarim cok agriyor ama hasta olamadim

Selam arkadaşlar bende bugün test sonuçlarımız göstermeye gitmiştim Erbil Beye. Mart adetimle başlıyoruz inşallah. Çok heyecanlıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Burayı şenlendirelim biraz yaaaa.

Back
X