- 5 Mart 2016
- 183
- 105
- 103
- 47
- Konu Sahibi merhametli
- #7.201
Canım ilk gidişte sadece keseyi görürsün. Kalp atışı ise sen gittikten sonraki 15 gün sonra :) yani 2.randevuda.7 yada 10 gun sonra dedi ama kese ve kalp atisi olurmu ogune kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk gidişte sadece keseyi görürsün. Kalp atışı ise sen gittikten sonraki 15 gün sonra :) yani 2.randevuda.7 yada 10 gun sonra dedi ama kese ve kalp atisi olurmu ogune kadar
Erbil yagmur doktorum.transferden sonra neleer yaptiniz nelere dikkat ettinizIns tutar doktorunuz kimdir
Tskler canim.benim 2. Denemem zaten ilkinde fazla dikkat etmedim o yuzden sordum.bide transferden sonra hangi ilaclari kullandinMrb lavinya benimde doktorum erbil hoca transfwrden sonra ben sehir disindan geldigim icin 3 gun otelde kaldik ilaclarimi duzenli kullandim normal kalk yat onemli degil agir kaldirma sulu yemekler ye kabuz olma ani hareketler yapma kendinide kasma fazla
Tek ya da iki tane embriyo konulmasini Erbil bey hastanın tercihine mi birakiyor acaba?Biz iki embriyo koydurmustuk ins suan iyi gidiyor transfer kolay agri sizi yok zaten erbil hoca cok iyi bir doktor
Ilk tedavim o yüzden cok meraklı ve heyacanliyim.Insalllah mutlu sona Erbil beyle kavusuruz.Tesekkur ederim :)Duruma.gore ama erbil hoca nederse iyi bilir ona guvenin bizde.onun sayesinde ilk denemede hamile kaldim cok iyi bir hekim cok iyi bir abi aileden birisi.gibi. onun size verdigi motivasyon insana cok iyi geliyor
Evet basladik.Tedaviye basladinizmi
Bi sorum daha olacakti size ve arkadaslara .Ben kendiliginde hamileligi olusa bilen ama tekrarlayan dusukleri olan bir hastayim.Esim ve bbende hicbir genetik ya da diger faktorlu bi problemimiz yok.Sadece pihtilasmam var.Igne kullanmama ragmen gebelikleeim dusukle sonlaniyor.Erbil bey era testi yapacagini soyledi acaba sizlerde yaptirdiniz mi surecc nasıl ilerledi.Yardimci olursaniz cok sevinirim .Simdiden tesekkurler:)Tedaviye basladinizmi
Era testinin dusukle alakasi yok malesef erbil hoca herkese era testi diyor fakat ben arastirdim yaptirmak istemiyorum.demistim hayir gerekli dedi sonra bahceciden ayrilinca mustafa hoca eraya gerek yok dedi sukur simdi hamileyim tekrarlayan dilusuklere genetik test gerekir era blast embiryo transferine ragmen hamilelik olusmazsa yapilirBi sorum daha olacakti size ve arkadaslara .Ben kendiliginde hamileligi olusa bilen ama tekrarlayan dusukleri olan bir hastayim.Esim ve bbende hicbir genetik ya da diger faktorlu bi problemimiz yok.Sadece pihtilasmam var.Igne kullanmama ragmen gebelikleeim dusukle sonlaniyor.Erbil bey era testi yapacagini soyledi acaba sizlerde yaptirdiniz mi surecc nasıl ilerledi.Yardimci olursaniz cok sevinirim .Simdiden tesekkurler:)
Erbil bey herkese era demiyor. Bana demedi. Erbil bey ne diyorsa yapın bence. Güvenin.Bi sorum daha olacakti size ve arkadaslara .Ben kendiliginde hamileligi olusa bilen ama tekrarlayan dusukleri olan bir hastayim.Esim ve bbende hicbir genetik ya da diger faktorlu bi problemimiz yok.Sadece pihtilasmam var.Igne kullanmama ragmen gebelikleeim dusukle sonlaniyor.Erbil bey era testi yapacagini soyledi acaba sizlerde yaptirdiniz mi surecc nasıl ilerledi.Yardimci olursaniz cok sevinirim .Simdiden tesekkurler:)
Ben tek düşünüyordum ama olmaz 2 koyalım dedi.Tek ya da iki tane embriyo konulmasini Erbil bey hastanın tercihine mi birakiyor acaba?
Haklisiniz icimi rahatlattiniz tesekkur ederim:)Erbil bey herkese era demiyor. Bana demedi. Erbil bey ne diyorsa yapın bence. Güvenin.