doktor eşimi içeri almıyor...

Alala ben ilk defa burda duydum eşlerin alınmamasını tuafmış.nyse sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

O heyecanı , kalp sesini , ilerde kolu bacağı oynayacak bebeğin o hallerini babasının görmesine mani olmak , babaya büyük haksızlık .

Devlet hastaneleri göstermiyor maalesef. Ama kötü bir durum ya. Eşim bebeğimizin ilk kesesini, ilk kalp atışını, ilk hareketini, cinsiyetini benimle aynı anda gördü ve heyecanımız ortaktı. Böyle birşeyden mahrum kalmak istemezdim açıkçası.

Canısı öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Heyecanını anlıyorum eşinde heyecanlı tabiki bu güzel anı beraber yaşamak en doğal hakkınız! maddi durumunuz uygunsa özele gidin devlet bu konuda niye böyle bir şey yapıyor anlamadım ama prosedür böyledir belki!

Devlette yok arkadaslarda demis zaten. Tum hamieliik kontrollerine esimle giden biri olarak maddi imkaniniz var ise özel hastaneye gitmeniz. Eger olmuyorsa bir seferlik rica edin. Tabi bebis biraz buyuyunce. Simdi anlasilmiyo pek.

ben devlette muayeneye 4 kişi girdim :)) 2 muayene 2 sonuç göstermek isteyen :)) bide kocalar geleydi

ben doğuma eşim girsin istedim eşimde ben istiyorum diye he diyordu ama doktor kocamı içeri almadı neymiş hanginizi doğurtacağını şaşırırmış ,sen erkek doktora git o alır ikinizide içeri ama doğuma almaz bak şımarmak yok :D:p

Özel kliniğe gidiyoruz, her seferinde eşim de geliyor. Devlet hastanesine hiç gitmedim, bilmiyorum.

Benim kardeşim hamileliği boyunca gataya gitti ve doğumunu da orda yaptı
Eşler ve hasta yanında hiç kimse alınmıyordu

Devlette genelde erkekleri hatta hasta dışında kimseyi almiyorlar
Valla ben gaziye gittim proftu doktor para verdim esim hep geldi.Ama ondan haric poliklinik hastalarıda esleriyle girebiliyordu.Baska bi devlet hastanesine ultrasona gittim bebegi gormek icin aklıma takılan bisi olmuştu ordada esim geldi doktor ile oyle inceledik.Bu uygulama çok manasız geldi bana.Aile olma kavramına bile aykırı.Aynı durumda kalsam bozulurdum bende..

Siz eşinizi istiyorsunuz haklısınız

Ama Kv kp de gelmek ister diye net çizgi koymuşlar

Özelde muayeneye gittim sıra bekliyoruz hamile bir kadın iki de adam var neyse sıra onlara geldi üçü girdiler biraz sonra adamlardan biri çıktı

Bebeğin amcası imiş doktor çıkarmış en son çağırır gösteririm tüm görüşme ve muayenede ne işi var demiş

Bebeğin amcasını ultrasonda bakmaya getirmek bana uç gelmişti özel deyip bunu yapmışlardı yani
Yuh hakkaten, ben de ilk konuyu okuduğumda şaşırdım, kadın istediği halde kocasını niye içeri almamışlar diye.
Ama işte bir kere tavizi verdin mi memlekkette herşeyin cılkını çıkarmak ne kolay. Gel oğlum bak, yengenin içine ne koyduk gör :D pess

Konu sahibi; bence de bir kerelik özele gidilebilir, ama imkanlar kısıtlı ise ileriki aylara saklamak daha mantıklı. Şu an göreceği adamı pek heyecanlandırmayacaktır. Sağlıkla kucağınıza alın yavruyuu

Ne güzel bir dert :))

Biz özele gidiyoruz eşim hep girdi şimdiye kadar. Hatta kp halaları annem de girdi:)) benim babamla amcası dayısı kaldı bi girmeyen :)))

Devlete de gittim onda da annem girmişti. Ama başka şehir.

Şimdi daha fasulye zaten boş bir karanlık görürsünüz. Kalbini duymaya özele gidin ozaman eşinizde girer

hayırlı olsun bebeğiniz..sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah..heyecanınızı anlıyorum ama devlet hastanelerinde yoğunluktan dolayı birkaç kişi aynı anda içeriye alınıyor..şöyle diyeyim siz soyunuk vaziyette koltuğa uzanmışken perdenin arkasında diğer hastanın eşi olsa hoşunuza gider miydi?..benim gitmezdi kabulde etmezdim zaten..

Ne güzel bir dert :))

Biz özele gidiyoruz eşim hep girdi şimdiye kadar. Hatta kp halaları annem de girdi:)) benim babamla amcası dayısı kaldı bi girmeyen :)))

Devlete de gittim onda da annem girmişti. Ama başka şehir.

Şimdi daha fasulye zaten boş bir karanlık görürsünüz. Kalbini duymaya özele gidin ozaman eşinizde girer

Kp mi ben onu abartılı örnek diye yazmıştım gerçek olabiliyormuş yani

Kp mi ben onu abartılı örnek diye yazmıştım gerçek olabiliyormuş yani
Bizde girdi valla :)) ikimiz gitmiştik eşim gelemememişti almaya. bende severim kp imi dışards kalmasına içim el vermedi, bide oğlundan olacak ilk torunu öyle oldu yani :)

samsun kadın doğum hastanesinde sema kardeş doktora gittim 6 haftalık hamileyim fakat doktor eşimi içeri almadı. ilk olduğu için heyecanlıyız. ama esim de bebeği görmek istiyor.esini içeri alan iyi bir doktor bildiğiniz var mı arkadaşlar. kadın doğum da.
O doktoru ankaradan tanıyorum canım ben fazla gitmedim ama bi arkadaşım hiç memnun kalmamıştı başka doktor bilmem ama ona gitme zaten

Valla ben gaziye gittim proftu doktor para verdim esim hep geldi.Ama ondan haric poliklinik hastalarıda esleriyle girebiliyordu.Baska bi devlet hastanesine ultrasona gittim bebegi gormek icin aklıma takılan bisi olmuştu ordada esim geldi doktor ile oyle inceledik.Bu uygulama çok manasız geldi bana.Aile olma kavramına bile aykırı.Aynı durumda kalsam bozulurdum bende..
kecıoren meslek hastalıkalrınada gırmıstı kocam

Back
X