Doktor hakareti

Şiddete uğrayan, hakarete uğrayan, suçsuz yere dövülen sağlık çalışanları da çok fazla var ki. Bu kanayan bir yara sağlıkçılar için. E ne yapalım herkes stresini birilerinden çıkarıyor demek ki.

Yaşlılara ve engeli olanlara sırada öncelik veriliyor zaten bekletilmiyor asla çok fazla.

Yaşlılara ve engeli olanlara sırada öncelik veriliyor zaten bekletilmiyor asla çok fazla.
Haklısınız ama bu sadece randevu alıp gelen sıra numarası için bekleyen kişiler için geçerli. Randevusuz hasta kabul edilmez uyarısı her dr kapısında yazar. Hatta çoğunda sırası olmayan kişi de giremez sonuç için bile dr bilgisayar ekranından yada isimle çağırır. Konu sahibi randevusu yokken kayıt bişey yokken gelmişken bi baksın mantığıyla girdiği için dr da sinirlenmiş cık demiş hakaret yok bişey yok ortada.

56 yaşındayms konu sahibinin annesi yanlış hatırlamıyorsam.
Gençmiş yani ... Ne denilebilir ki kabul etmiyor yaptığı saygısızlığı doktor da hatalı bağırması gerekmiyordu ama öyle de böyle de konu sahibi haksız ... Kıvırıp duruyor

Yaptığınız şey işgüzarlık bence. Sıra yoksa yoktur. Sinir oluyorum böyle bi bahaneler uydurup uyanıklık yapan insanlara hastanelerde.

Doktorların iş yükü konusunda bi fikriniz var mı? Insanların doktorluk konusundaki tek bilgisi maaşları ve kibirlerinden ibaret. Nasıl sömürüldükleri konusu kimsenin umurunda bile değil. Bu gün bi devlet dairesine saat 4. Buçukta gidin bakalım bütün gün oturmaktan bi tarafları büyümüş memurlar nasıl öfleye öfleye tersliyorlar sizi. Kendi ağzınızla öğle arası olmak üzereydi diyorsunuz. Biraz empati yapın sabahtan beri kimbilir kaç hastaya baktı? 15 gün sıra yok diyorsunuz. Belli ki nefes bile almadan çalışmak zorunda kalıyor. Tam işi bitiyor oh be diyemeden siz dalıyorsunuz odaya. Size hakaret bile etmemiş. Özel alanından çıkmanızı istemiş. Sizi dinlememe hakkı gayet tabi var.

Neye dayanarak şikayet edeceksiniz? Bi hasta doktor ilişkiniz yok ki. Sıranızı alırsınız adamın hastası olursunuz şikayet edersiniz o zaman. Şu an sadece kibar davranmadığı bir yabancısınız. Özel hayatında karşıdakine kibar davranmak kişinin kendi tercihidir.

Malesef devlet hastanelerinde bu aşağılanma cok oluyor insanlar sırf bunu icin ozeli tercihi ediyorlar kendi ozelerinde para soz konusu olanca yapmadıkları yagcilik kalmiyor devlet hastanesini de yeterince para gelmedigi icin pikolojileri bozuluyor bende gittim devlete bi dogum doktoruna derdimi anlatmaya baslayacaktim doktor cabuk anlat burasi özel hastahane degil seni iki saat dinleyim kelimeyi agzima tıkadı

Malesef devlet hastanelerinde bu aşağılanma cok oluyor insanlar sırf bunu icin ozeli tercihi ediyorlar kendi ozelerinde para soz konusu olanca yapmadıkları yagcilik kalmiyor devlet hastanesini de yeterince para gelmedigi icin pikolojileri bozuluyor bende gittim devlete bi dogum doktoruna derdimi anlatmaya baslayacaktim doktor cabuk anlat burasi özel hastahane degil seni iki saat dinleyim kelimeyi agzima tıkadı

Ismi okundukca iceriye alinicagini bildigi halde akbaba gibi kapinin esiginde bekleyenler...

Konu sahibi için demiyorum ama buna o kadar sinir oluyorum ki.

Kapıda yazmasına rağmen kapı çalanlar.

İsmi okunmadan odaya dalanlar.

İçerideki insana yazık değil mi, bir gizliliği falan kalmıyor.

Göz için özel hastaneye gidebilirsiniz. Gözün ücretleri düşüktür. Etrafınızdaki hastaneleri arayıp telefonla soruverin

Boyle doktorlar var ne yazikki hastayi goturursun sende hasta olursun özel hastaneler bu kaddar cogaldi iste boyle doktorlar yuzunden sikayet edebilirsn ama savunmasi su olacaktr bir suru hastam var hepside randevu alip gelior o kadar randevu ile ugrasmaz kimse de diyebilir...
Ama size oyle cik cik cik demesi terbiyeszlk

Doktorun kovması yanlış olmuş uslubunca belirtebilirdi cevabını. Ama doktorlar randevusuz kesinlikle bakmak zorunda değiller. Bu konuda senin gibi rica etmeye gelen o kadar çok hasta var ki çileden çıkıyorlar. Ben de bu aralar doktora gidiyorum. Hastane eve iki saat. Muayene için gidiyorum, sonuç göstermek için de tekrar randevu alıp başka gün gidiyorum. Ve randevu için her seferinde en az 20 gün bekliyorum. Sonuç gösterme 5 dk sürmüyor ama doktor bunu kabul etmiyor. Muhtemelen sizden önce de bu şekilde rica etmeye gelen olmuştur.

Ne ısrarı hanımefendi heralde kafanızda canlandırdığınız senaryo bu e baska neler var anlatın ?

Ne suçu arkadaşım ?sen heralde okuyup anlayamayanlardansın sıra yok diyorum olmayan sırayımı beklicem burda kafanızdan uydurup yazmayın !randevu yokken kayıt acılması icin doktora sorulması lazım daha kac defa söylücem bos yorum yapıyosunuz !

Evet cevapları okumak zorunda degilsiniz ve yorum yapmak zorundada degilsiniz !anlamadan yazmayın madem icerigini bilmediğiniz her konuya aaa dur bende bi yorum yapıyım diye atılmayın madem

Gençmiş yani ... Ne denilebilir ki kabul etmiyor yaptığı saygısızlığı doktor da hatalı bağırması gerekmiyordu ama öyle de böyle de konu sahibi haksız ... Kıvırıp duruyor
Kıvırma ne açıklayın dansözmü oynatıyoruz böyle yazdığınıza göre siz kıvırmadan iyi anlıyosunuz

Konu sahibi için demiyorum ama buna o kadar sinir oluyorum ki.

Kapıda yazmasına rağmen kapı çalanlar.

İsmi okunmadan odaya dalanlar.

İçerideki insana yazık değil mi, bir gizliliği falan kalmıyor.
Evet bana yazmadınız ama benim yaptıgımın arasında bunların hicbiri yok kimsenin sırasını almadım hak yemedim benimde yorum yapan size değil ama böyle bilmeden anlamadan yorum yapanlara sinir oluyorum

Kibar mı ? Kibarlıktan kastımız ne burda hanımefendi biz orada doktorun özel hayatına girmiyoruz kibarlık hic istemiyoruz kimse kimseyi kovamaz herkes birbirine saygılı olmak zorunda !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…